Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg gå på shopping med en venn

La oss si du har en beste venn som du vil elske å shoppe med, men foreldrene dine vil ikke la deg? Bra! Du har kommet til rett side for å finne ut hvordan å overbevise foreldrene dine om å la deg henge ut med denne personen.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg gå på shopping med en venn. Før du spør dem sørge for at du har vært en god barn og at du ikke har irritert dem.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg gå på shopping med en venn. Før du spør dem sørge for at du har vært en god barn og at du ikke har irritert dem.
 1. 1
  Før du spør dem sørge for at du har vært en god barn og at du ikke har irritert dem.
 2. 2
  Hjelpe dem og gjøre alle dine gjøremål og når du spør dem si at du har vært en god jente / gutt.
 3. 3
  Hold karakterene opp! Dette høres halt, men hvis karakterene dine er gode foreldrene dine sannsynligvis ikke har noe å fortelle deg slakk av, eller ha det litt gøy.
 4. 4
  Sørg for at dine foreldre vet hvem vennen er du henger ut med, hvis de ikke har møtt dem deretter introdusere dem. Foreldrene dine ville sannsynligvis føle deg mye bedre om å la deg gå hvis de vet hvem du henger ut med.
 5. 5
  Spør foreldrene dine om du kan gå til kjøpesenter med (navn på venn). Si noe sånt som "Vi ønsker å forlate på (sett inn tidspunktet du ønsker å forlate) og har planer om å være hjemme med (når du kommer tilbake)."
 6. 6
  Husk at hvis de fortsatt sier nei, høflig be dem om hvorfor og prøve å løse sine problemer med deg i gang. Normalt kan dette løses ved å være helt rolig og prøver å legge ut et kompromiss. Hvis du handle modne om ting, foreldrene normalt vil bli beroliget.
 7. 7
  Inviter dine foreldre (s) å kode sammen, hvis alt annet svikter, normalt, vil de ikke uenig.
 8. 8
  Hvis det ikke fungerer første gang, fortsette å prøve, og de ​​vil komme rundt.
 9. 9
  Prøv å forhandle med dem, men holde stemmen rolig.

Tips

 • Din første gang, gå med en venn som er som din beste venn som du har kjent i evig og din familie og deres familie er nær. Dette vil gjøre foreldre føle seg bra fordi det er noen de stoler på, noen de har kjent i lang tid, og datter av noen de er nære venner med og tillit.
 • Ikke si: "Vel, (navnet på vennen) 's foreldre la ham gå til kjøpesenteret med sine venner!" Det vil ikke vinne foreldre - det er bare irriterende for dem å høre. For ikke å nevne svaret er alltid "Vel du er ikke _________"
 • Ikke klag, det vil bare gjøre dine foreldre sint!
 • Ikke tigge, bare gjenta deg selv en gang, men holde stemmen rolig og samlet.
 • Husk at dere foreldre bryr seg om deg, bare prøve å forstå dem, og de vil forstå deg.

Advarsler

 • Hvis foreldrene sier nei, og de mener det, ikke gjenta deg selv med mindre du har en ekstremt gyldig poeng. (Ekstremt gyldig betyr ikke "Men jeg vil!" Ekstremt gyldige betyr "Synes du ikke at det er på tide at jeg fikk ut av huset og gjorde noe med mine venner?").
 • Husk også at foreldrene dine kan ha en god grunn til ikke å gå. Kanskje det er en familie hendelse som kommer opp, eller noe slikt som det.
 • Ikke hyle, skrike, sparke, sutre, klage, eller andre ting som det. Du vil angre på det!