Wkano

Hvordan overtale foreldrene dine til å kjøpe deg en ps3

Vil du virkelig en Playstation 3, men foreldrene dine vil ikke rikke seg? Du må prøve følgende:

Trinn

Hvordan overtale foreldrene dine til å kjøpe deg en ps3. Finn ut om noe din mor eller din far ønsker du ville gjøre.
Hvordan overtale foreldrene dine til å kjøpe deg en ps3. Finn ut om noe din mor eller din far ønsker du ville gjøre.
 1. 1
  Finn ut om noe din mor eller din far ønsker du ville gjøre. For eksempel, hvis din far virkelig ønsker du å spille flere idretter, spør ham om du kan ha PS3 hvis du spiller flere idretter som fotball eller basketball eller begge deler selv for en avtalt periode.
 2. 2
  Sørg for at dine foreldre sier de vil kjøpe deg ps3, ikke bare si at de vil vurdere det, fordi det er ikke sikkert at de vil få det. Ikke trykk for hardt eller de vil kaste din sjanse ut av vinduet.
 3. 3
  Prøv ikke å få foreldrene dine sinte ved å minne dem om å få deg det for ofte. Annenhver gang du kjører forbi et spill butikken kan være bra. Might. Hvis de synes å være å få irritert du bør ta av for en stund.
 4. 4
  Prøv tilbyr å betale for noen av konsollen, kanskje 75€ gjøre det billigere for dem.
 5. 5
  Be om ekstra oppgaver rundt i huset. Begynne å hjelpe ut mer. Vis dem at du kan være ansvarlig og fortjener PS3.
 6. 6
  Også du kan kaste i det at alle DVDer blir oppdatert til blue ray og en blu ray-spiller er 525€, men en ps3 spiller blue ray, og er rett og slett 225€.
 7. 7
  Gi dem en grunn til å kjøpe den. Ikke har Straight F-tallet i klassen og gjøre mer husarbeid, slik at de vet, kan du handle moden hvis du får en. Og hvis du gjør dette, spør rundt juletider (eller Hanukkah eller Kwanzaa) eller på en av dine bursdager. Kanskje til og med fortelle foreldrene dine at alle vennene dine har det og dro ut kanskje, vise dem alle ting du kan gjøre på det gjør det høres positivt, som du kan gjøre lekser på internett på ps3 etc.
 8. 8
  Se etter et nettsted eller butikken med billig en ps3 på salg

Tips

 • Opptre som en voksen, ikke en sutrete barn. Din forhandlingsposisjon vil være mye sterkere. Finn et sentralt punkt å samle seg rundt slik som gode karakterer eller ekstra arbeid gjort på tunet hele sommeren.
 • Ikke gi en lang liste over elementer du ønsker til jul eller bursdagen din og legge et dyrt PS3 på toppen av det. Skalere listen ned til bare PS3 og et spill eller to bare>. Du kan ikke ha alt så finne ut om PS3 erstatter de andre elementene på listen.
 • Den beste tiden å spørre er når du oppgraderer fra 8. klasse eller siste år på high school. Karakterene dine må være god.
 • Ikke gi opp, det tok meg over fire år for å få en PS3, men det er bedre enn ingenting.
 • Husk at dette er ekstremt dyre. Kanskje din familie ikke har råd til det. Være rimelig.
 • Prøve og få noen venner som har det å fortelle foreldrene dine om det.
 • Prøv å spille opp det faktum at det kan spille Blu-ray og streame video over hjemmenettverket nettverk. Det vil være en enhet som hele familien kan nyte.
 • Ikke skryte til andre mennesker: de vil presse deg.
 • Fortell foreldrene dine at de kan senke din kvote hvis de kjøper det for deg.
 • Hold deg rolig og ikke bli altfor jobbet opp hvis de ikke ønsker å kjøpe deg konsollen. I stedet, ta et skritt tilbake og vente til økonomi eller andre situasjoner kan forbedre.

Advarsler

 • Ikke svart post, det fungerer aldri, og etter at du prøver ingen av dere vil få det du ønsker.
 • Bare kanskje - foreldrene dine har et poeng. Du trenger ikke en PS3! Livet vil gå videre uten en.