Wkano

Hvordan redusere laser hårfjerning smerte

Laser hårfjerning er en teknikk som bruker energien til en laser til å trenge dypt inn i hårsekkene. Resultatet er hår reduksjon eller til og med permanent hårfjerning når fremgangsmåten utføres flere ganger. Selv om det er vanligvis minimal smerte involvert med laser hårfjerning, er hver pasient forskjellig, og vil oppleve sensasjonen av laseren annerledes. Faktorer som dyktighet av den profesjonelle utfører prosedyren, en alder av utstyret, og smerte toleranse nivå for den enkelte bestemme smerte nivåer. I tillegg vil visse områder av kroppen og tykke områder med hår være mer følsomme under laser hårfjerning. Å vite hvordan du kan redusere laser hårfjerning smerte før du begynner behandlingen vil bidra til å lindre stress og gjøre deg mer komfortabel før, under og etter inngrepet.

Trinn

Hvordan redusere laser hårfjerning smerte. Finn en dyktig fagperson som du føler deg komfortabel med å snakke med for å utføre laser hårfjerning.
Hvordan redusere laser hårfjerning smerte. Finn en dyktig fagperson som du føler deg komfortabel med å snakke med for å utføre laser hårfjerning.
 1. 1
  Finn en dyktig fagperson som du føler deg komfortabel med å snakke med for å utføre laser hårfjerning.
 2. 2
  Planlegg en konsultasjon for å diskutere dine bekymringer om smertelindring under og etter inngrepet.
 3. 3
  Spør den profesjonelle som skal utføre laser hårfjerning den beste planen for deg å administrere noe ubehag, og følge hans eller hennes instruksjoner.
  • Han eller hun vil mest sannsynlig tilby å bruke en bedøvende eller topisk smertestillende middel som vil bli anvendt flere minutter før prosedyren. Du vil også bli bedt om hva over disk smertestillende midler vil du være i stand til å ta bør du trenger en.
 4. 4
  Hold deg så avslappet og stress gratis som mulig den dagen du laser hårfjerning prosedyren.
 5. 5
  Komme i god tid til å snakke med profesjonelle som skal utføre din prosedyre i tilfelle du har noen flere spørsmål før prosedyren.
 6. 6
  Påfør en kald komprimere etter at laser hårfjerning prosedyren for å bidra til å redusere eventuelle smerter som oppstår.
 7. 7
  Unngå direkte sollys eller solarium i flere dager etter laser hårfjerning, og slitasje solkrem for å holde sensitive området fra brenning.
 8. 8
  Følg opp med den profesjonelle som prefabrikkerte prosedyren som planlagt, eller hvis du har en bekymringer eller spørsmål.

Tips

 • Ta med en venn med deg den dagen du laser hårfjerning prosedyren for å bidra til å redusere stress som kan føre til mer smerte.
 • For å sikre at du ikke vil oppleve store laser hårfjerning smerte, sjekk ut legitimasjon av den profesjonelle som skal utføre inngrepet. Se etter en kvalifisert kliniker, hudlege, estetiker eller kosmetisk kirurg for beste smertelindring, samt sikkerhet og tiltalende resultater.
 • Når lære å redusere laser hårfjerning smerter, alltid følge råd og instruksjoner fra profesjonelle utfører prosedyren for best resultat.
 • Få nok søvn natten før inngrepet. Dette vil hjelpe deg å slappe av og være forberedt, noe som igjen vil redusere sjansene for smerte.
 • Hvis du opplever noen mindre bivirkninger etter din prosedyre som rødhet eller hevelse, prøv å ikke klø eller gni det berørte området. Det vil bare føre til mer irritasjon og forsinkelse healing.

Advarsler

 • Ikke gå til Solseng eller utsett området der du skal ha laser hårfjerning utført utsettes for direkte sol flere uker før inngrepet. Dette kan føre til solforbrenning, og gjøre området mer følsomme for smerte når de utsettes for laser.
 • Aldri har laser hårfjerning av en ukvalifisert tekniker. Dette kan ikke bare føre til sterke smerter, men store komplikasjoner.
 • Bruk aldri en lammende krem ​​uten nøye tilsyn av en kvalifisert fagperson. Gjelder ikke det selv. Hvis du bruker for mye eller bruker det på feil måte, kan det inn i blodbanen og forårsake alvorlige komplikasjoner. Det er best å la søknaden til profesjonelle.

Ting du trenger

 • Fagperson som utfører laser hårfjerning
 • Medisiner som foreskrevet
 • Kaldt omslag