Wkano

Hvordan se bra for skolen

Med de strenge reglene og svært lite tid i morgen for å få klar, hvordan vil du klarer å se minst den minste bit presentabel for skolen? Følg disse enkle trinnene for å finne deg selv ser bra for skolen.

Trinn

Hvordan se bra for skolen. Samle det du trenger for skolen.
Hvordan se bra for skolen. Samle det du trenger for skolen.
 1. 1
  Ta en dusj. God hygiene er viktig. Vask ansiktet, håret, og kroppen din.
  • Hvis du vil ha rett hår, tørke håret mens gre det med en flat pensel. Det kan være lurt å rette det, også.
  • Hvis du vil ha krøllete hår, hoppe slag tørketrommel, sette noen curling gel i håret og. Du kan også prøve "plopping" håret, som vil tørke det tilstrekkelig og krølle det på samme tid. Enten sette håret opp for natten eller dusj om morgenen og føn med en diffuser.
 2. 2
  Samle det du trenger for skolen og putte den i din bok bag natten før. Hvis du tar en lunsj, forberede den natten før. Alltid være klar til å gå.
 3. 3
  Plukke ut hva du vil ha. Finn et element som du virkelig liker for eksempel en skjorte, bukser, sko, et belte, et halskjede, eller til og med sokker. Sentrum antrekket rundt dette elementet, og at det ser bra. Heng den på bestemte steder eller la den nær sengen din, så når du våkner opp, trenger du ikke å forhaste å plukke ut et antrekk i morgen. Hvis du bære en uniform, sørg for at den er strøket og hengt opp i skapet. Du ønsker ikke klærne å være rynkete fordi da vil du se rufsete.
 4. 4
  Få en tilstrekkelig mengde. Du bør få minst åtte timers søvn hver natt. Planlegg dagen din ut slik at du kan en hel natt med søvn.
 5. 5
  Våkn opp på tid. Motstå trangen til å slumre i bare noen få minutter. I stedet, gå på toalettet og sprute litt vann i ansiktet ditt for å vekke deg.
 6. 6
  Begynn din skjønnhet rutine. Ta en morgen hvis du ønsker å gjøre det. Eller, kan du dusje kvelden før hvis håret er håndterbare nok. Børst håret og barbere, hvis du er en fyr. Vask ansiktet.
 7. 7
  Hvis du har akne utsatt eller fet hud, må du huske å vaske ansiktet med en mild rensemelk hver morgen. Å få øye-behandle og dekke dine nye kviser, bruke en concealer som er laget spesielt for å skjule og redusere akne. Også, bare bruke olje-fri hud produkter. Kokos, oliven, og tea tree er de tre oljer som vil hjelpe huden din. Resten, som mineral, vil tette porene og føre deg til å bryte ut.
 8. 8
  Spis frokost! Frokost er dagens viktigste måltid på dagen, og det bør være en betydelig måltid. Det vil gi deg den energien du trenger for dagen. Hvis du ikke har tid grab noe på vei ut.
 9. 9
  Pensel og tennene. Pensle bunnen og toppen tennene i en sirkulær eller opp og ned bevegelse. Også børste tungen for å hindre dårlig ånde.
 10. 10
  Kle på seg. Sett valgt antrekk på først, slik at du ikke rotet det opp. Legg til tilbehør.
 11. 11
  Style håret. Hvis håret ditt er krøllete, la den ned, og knuse det litt mer, kanskje legge en etterbehandling produkt. Hvis håret ditt er rett, kan det være lurt å bruke et flatt jern.
 12. 12
  Bruke sminke om ønskelig.
 13. 13
  Ikke glem å plukke de riktige tingene for antrekket ditt. Du ønsker ikke å se ut som en klovn med mye farger. Sørg for at din makeup er bra. Du ønsker ikke å se ut som en tosk, spesielt på første skoledag!

Tips

 • Hvis du har klikkar på skolen din, ikke mist motet av de som gjør narr av deg. Bare sørg for at du er fornøyd med det du har på deg og at det uttrykker du ikke>. Aldri vær redd for å vise din personlighet ved din mote valg, de kan enten være sjalu eller usikker. Vær trygg!
 • Pass på at du kler deg i din komfortsone når det gjelder å vise hud.
 • Bare fordi du har på deg noe behagelig og casual, betyr det ikke at du ikke kan være morsomt og moteriktig!
 • Sett på noen lyse, nøytrale lipgloss for en fin touch.
 • Det er viktig å ikke overdrive makeup - holde det naturlig å holde deg på lærerens gode side.
 • Vask klærne en gang i uken, så du vil alltid ha noe å bære. Hvis du ikke har noe natten før, starte vask da, og putte den i tørketrommelen så snart du våkner. (Du bør få opp minst en time før du må forlate.)
 • Ikke altfor stress om iført moteriktige klær, men likevel prøve å bruke klær som ikke vil gjøre at du ser dum. Ikke kle seg som en klovn eller eldre enn alderen din. Mange vil ikke hate deg bare fordi du ikke er iført en viss trend, men de kan bli frastøtt hvis klærne ikke er rene, eller hvis de er for baggy, etc.

Advarsler

 • Ikke ha for mye sminke.
 • Hvis du er en sucker for dyre designer klær, ikke skryte av dem eller om hvor mye du har råd til. Du vil ikke bare få et mannskap på haters, men også når du stopper iført designer klær, vil folk bare se deg som rimeligere trendy, som er vanskelig å komme seg ut av.
 • Prøv å holde minimal, det er bedre for skolen. Ikke å gå over med tilbehør og ekstra klær lag fordi du vil gjøre deg selv ser tåpelig.
 • Avstå fra å vise for mye ben, rumpe, eller brystet. Ja, folkens betale mer oppmerksomhet til deg, men på grunn av feil.

Ting du trenger

 • Make-up
 • Hår elastikk og hår tilbehør
 • Hårpleieprodukter poster i henhold til ditt hår stil / type
 • Smykker, valgfri
 • Personlig pleie elementer (makeup, akne vask, sjampo, etc.)
 • Klær, i henhold til din smak.
 • En funky bag som passer dine behov og stil