Wkano

Hvordan se bra ut i skoleuniform

Hvis Blair Waldorf lærte jentene noe, er det at bare fordi du har å bære en skoleuniform, betyr ikke at du trenger å se ut som alle andre. Med riktig tilbehør, kan du kle opp skolen din uniform til at du ser ut som dronningen bee. Bruk guiden til å lære deg selv Google for å se bra ut i din skoleuniform.

Trinn

Hvordan se bra ut i skoleuniform. Bære smykker og noen skinny jeans.
Hvordan se bra ut i skoleuniform. Bære smykker og noen skinny jeans.
 1. 1
  Bære smykker og noen skinny jeans. Plukk ut noen søte øredobber, kanskje en kul kjede og armbånd eller to. Hvis skolen din ikke tillater smykker, prøve å få noen søte studs, og kanskje en av de flettede armbånd laget av ull i forskjellige farger. De er enkle å lage, og ser flott ut.
  • Sett en ørering på en skole uniform bånd. For å gjøre dette får du bare en ørering og pierce den på kanten av skoleuniform bånd.
  • Prøv å få et attraktivt armbåndsur. De er praktisk og ser fantastisk. Plus, de er praktiske for skolen og de bør ikke få deg i trøbbel.
  • Ikke glem tilbehøret i håret. Bruk søte hårspenner, fargerike scrunchies, søte sløyfer og kule pannebånd. Tilbehør har en stor innvirkning på hvordan du ser ut.
 2. 2
  Farg eller klippe håret annerledes, og som de fleste skoler tillater ikke ville hårfarger, hold deg til det grunnleggende. Hvis skolen din tillater det, farge håret en funky farge. Som kanskje få en rosa strek langs den ene siden av håret ditt. Håret ditt vil se unike og særegne.
 3. 3
  Velg stilige skolemateriell. Det hjelper hvis du ser ditt beste, men hvis dine forsyninger se sitt beste, enda bedre!
  • Prøv dekker bøkene dine. Rable din favoritt tekster på tvers av dem eller tegne kule små bilder på forsider. Alternativt kjøpe noen innpakningspapir i et design du liker og dekke boka i det. Du kan dekke boken med due plastemballasje, er det lett å snu og helt unik.
  • Tilpass skap med bilder, sitater og en god bakgrunn.
  • Merke ting i pene skrive etiketter eller søte klistremerker med tegnefilm bilder som du kan gjøre selv ved hjelp ms.excel og klistremerker.
  • Ikke glem skolen din veske eller ryggsekk. Dekorere din skole bag. Sette klistremerker på glidelåser, merke navnet ditt i din beste markører, og sette et par kule nøkkelringer der. Kanskje du kan selv få vennene dine til å skrive personlige meldinger på den. Stick emblemer, sikkerhetsnåler, bandet patcher og klistremerker på sekken for å gjøre det opprinnelige.
 4. 4
  Dersom lov, legge til en lue, kul jakke eller skjerf for å utstyre din garderobe. Vokt dere selv, som du kan komme i trøbbel med noen lærere eller myndigheter hvis du er innendørs.
  • Gå shopping for en veske. Fyll den med ting du trenger hver dag på skolen, som penner, lipgloss, viskelær, etc. Hvis du er typen som må ha ting nær deg til enhver tid, er dette en for deg
 5. 5
  Butikk for brikker du har lov, for å legge til uniformen, men ser bedre ut enn hva som tilbys. For eksempel: Hvis du har lov til å bære din egen cardigan, men det må være en skole farge prøve shopping for en cardigan av god kvalitet og kutt for formen din.
 6. 6
  Bruk strammere passende klær, men ikke for stramt. Ikke ha alt for stramt. Sammenkoble strammere skjorte med din vanlige uniform å legge interesse eller for å legge til balanse i bildet.
 7. 7
  Prøv den nye fasjonable tråd pannebånd, bow klipp, og klippet håret tilbake. Alternere måten du ha håret hver dag!

Sminke

 1. 1
  Påfør enkel sminke, slik som concealer på urenheter og på under øynene sirkler, litt leppepomade eller gloss på leppene, og en lett påføring av mascara. Enkelhet er attraktive.
  • Lipgloss bør være naturlig, ren, og med bare et snev av farge hvis du ønsker det. Prøv å ikke gjøre munnen navet i ansiktet ditt når du går til skolen, fordi det kan distrahere noen mennesker mens du snakker. Dessuten vil noen lærere som kanskje ikke er så glad i denne ikke tar deg på alvor, som en beryktet leppe farge på en svært ung dame er en indikasjon på umodenhet og naivitet i de fleste tilfeller.
  • Bruk en chapstick eller tonet lip balm hvis du ikke er i å lipgloss. Prøv å pusse leppene med tannbørste (sørg for at det er rent!) Og deretter sette på chapstick å gjøre dine lepper ser myke og vakre!
 2. 2
  Ikke hoper det på. Ikke satt på de lyseste leppestift du kan finne. Det er skjemmende og forstyrrende. For mye eye liner kan overdøve øynene, spesielt med mørkere øyne. Tonnevis av mascara kan blings øyevippene sammen, som ser virkelig ille. Hold det enkelt. Det er ikke verdt det hvis ender opp som ser ut som en klovn.
 3. 3
  Hvis du ikke har lov til å bruke sminke, men villig til å risikere det, slitasje farget fuktighetskrem. Det vil gjøre huden din ser feilfri. Det vil også være mindre merkbare enn foundation. Litt lipgloss er farbar i noen skoler.
 4. 4
  Besøk en makeup teller, og få riktig makeup for din alder. Ikke bruk for mye, du kommer til skolen, ikke en fest.
 5. 5
  Carry et speil, mascara, lipgloss og foundation med deg for touch-ups.
 6. 6
  Husk, kommer det hele ned til hvordan du bruker din makeup. Kanskje du og vennene dine bruker samme sminke, mens du får i trøbbel, og hun gjør ikke: forskjellen er i søknaden. Være subtile. Det er noen veldig gode Googles om dette emnet.

Hudpleie

 1. 1
  Etter at du våkner opp, gå inn i dusjen, selv om det bare rask. Dusjing i morgen kan oppdatere deg umiddelbart!
 2. 2
  Bruke en fuktighetskrem med en eksfolierende mens du er fortsatt våt etter en dusj. Det fungerer bra, mens våt og varer lenger for å holde huden fuktig hele dagen. Det går også en fin ren duft som ikke gjør det vanskelig dusjsåpe.
 3. 3
  Ikke bruk en exfoliate på ansiktet ditt hver dag, fordi det vil gi kløende, tørre flekker.
 4. 4
  Vask ansiktet med en mild rensemelk om morgenen, og om natten.
 5. 5
  Hvis du har fet hud som er utsatt for kviser, vask det tre ganger om dagen - og holde hendene av ansiktet ditt. Skitt og bakterier i hendene kan komme inn i porene, og som kan utvikle seg til en lite attraktiv klynge av flekker og / eller hudormer.
 6. 6
  Bruk hudpleieprodukter som er egnet for din hudtype. Ikke bruk et rengjøringsmiddel eller toner som er ment for voksen hud!
 7. 7
  Noen ganger er det best å ikke bruke mye sminke når du har fått hudproblemer. Hvis du bruker sminke til skolen, alltid ta den av før du går til sengs.
 8. 8
  Ikke klem, plukke eller klø kviser, uansett hvor fristende det kan være. Hvis du gjør det, vil du gjøre oljer spredt over ansiktet ditt, tiltrekker seg mer smuss - og gjør huden ser enda verre enn det allerede er, og vil etter hvert bli til et arr hvis du fortsetter å gjøre det. Hvis det er mulig, holde hendene av ansiktet ditt.

Uniform tips

 1. 1
  Når du har en langermet skjorte på, cuff det til albuene. Det ser bedre ut. Hvis skolen din har en policy på dette, så bare la dem ned, vil det fortsatt være søt med noen andre kule ting.
 2. 2
  Om vinteren, sette på et par av skolens svette og bare ta dem av når du kommer dit
 3. 3
  Slitasje montert jakker på toppen av skolen din skjorte. men for å gjøre det samsvarer, satt på andre skolen farge motsatte av den du har på. Hvis skolen bare lar deg bære skole jakker, krydre dem opp! Rull opp ermene. Tilpass knapper! Henge charms fra glidelåsen. Sette på knapper / pinner for å gjøre den din.
 4. 4
  Endre måten uniform ser ut ved å få en topp som er litt posete på deg. Det kan se awesome. Men ikke overdriv ved å få en størrelse 17 når du er bare en 8. Velg ditt uniform med omhu. Ikke får noe for stor fordi uniformer ofte kjøre i lite flatterende former. Prøv på skjorten før du kjøper. Handle i kjøpesenteret for ensartede krav. Gå til butikker som Gap, J Crew, Ralph Lauren, Hollister, Aeropostale, European Eagle, og Abercrombie & Fitch for de enkelte behov. De vil selge uniformer også, men de er bedre montering. Hvis du er tett på penger går til Target, Wal-Mart eller sjekk noen uttak. Hvis skolen din selger eksakte uniformer, ikke bekymre deg, de kan tilpasses også! Hvis du må brette skjorte i, og du er redd for å se ut som en dust, sette på en søt genser til å dekke det opp. Se trinn 2 hvis skolen din selger jakker du må bære.
  • Når du har din store skjorte, kan du bruke et hår band å knytte bunnen av skjorten nærmere midjen din, og deretter sette den i en bolle bak skjorte!
 5. 5
  Ikke drep deg over kilt. Hvis du sitter fast med den fryktede kilt, tilpasser du det også. Henge noen charms fra kilt pin, eller erstatte pin med en knapp eller brosje.
 6. 6
  For sko slitasje ballett leiligheter eller noen sko som er nærmere bakken enn dine høye hæler. Ja, de ser bra ut, men kjører opp og ned trappene for å få en lærer til å godta sent lekser kan få deg vondt.
 7. 7
  For komfort, tennissko fungere godt, bare sørg for at de er rene. Trend er ikke i en kamp med hygiene. Converse er helt i. Noen skoler har en streng enhetlig politikk, men vi har åpne valg til sko. Søt converse kommer i alle farger, mønstre, høye topper og lave topper, knestrømper, klare, glitrende, hva du vil! De går bra med alle antrekk.
 8. 8
  Hvis skolen bare lar deg bære svarte sko, kjøpe noen converse eller varebiler, men sørg for at de er svart. Lærerne dine vil neppe merke! Ikke glem å kjøpe den svarte skolisse også. Noen skoler i Asia tillater ikke den hvite som allerede er på din converse.
 9. 9
  Innlemme trender. Prøv å innlemme nye motetrender i din skoleuniform. Hvis uniform består av et skjørt og topp, brette skjorte i skjørtet ditt. Hvis du er virkelig i japansk mote, bære de hvite baggy sokker, eller bruke sokker med mønster.
 10. 10
  Tilpass antrekket og gjør den til din egen. Ha en fantastisk pin fra en konsert? Sleng det på! Eller kanskje en nydelig blonder hodebånd på håret... hva gjør din uniform skrike deg, gå for det!
 11. 11
  Sette en annen farget camisole eller tank top under den polo og knepper skjorta. Det ser søt. Noen skoler ikke tillater elevene å knepper polo-tallet. Hvis du ikke trenger å stikke i skjorta å dra den nederste stoffet ned fra bunnen av skjorten å legge til litt farge.
 12. 12
  Hvis du ikke liker buksa for å være baggy på deg, få din skole bukser fra en butikk som Abercrombie & Fitch, gamle marinen, eller Walmart. De har alltid fine, utstyrt bukser. Og deretter for ekstra stil, og en nøkkelring til beltet stroppen.
 13. 13
  Hvis du kan være inn i noen av de "i" stiler som skinny jeans, kan du ta et vanlig par khaki eller navy blå bukser til en syerske. De vil slå deg buksene i skinny jeans eller shorts, eller hva du trenger.

Grooming

 1. 1
  Pass på å ta godt vare på neglene dine. Fil dem om nødvendig. Buff dem for å holde dem skinnende og på nytt en hyggelig polsk hvis fargen er chipping.
  • Hold dem en smakfull lengde, en god måte å vite dette på er å måle neglen, fra bunnen av fingeren til slutten av fingeren. Deretter dele det lengde i to, og det er hvor lenge de skal være. Lenger er like usunt for skolen. De kan få snagged, etc.
 2. 2
  Ha det gøy med neglene: Fingrene dine trenger ikke å være blah. Plukk opp noen morsomme neglelakk farger. Hvis du føler deg eventyrlystne, prøve å male noen design på med tannpirkere eller bomullspinner. Ved hjelp av en annen farge for hver negl eller hånd kan se kul, også! Men vær forsiktig og lese din skole håndbok for regler mot forstyrrende farger, fransk manikyr, eller søte design på neglene.
 3. 3
  Puss tennene 2-3 ganger om dagen med whitening lim. Følg opp med munnvann og floss.
 4. 4
  Sett på god deodorant som ikke bare lukter yummy, men bidrar til å hindre svetting. Sett på en antiperspirant før sengetid eller få en tøffere løsning hvis du har luktproblemer.
 5. 5
  Dusje en gang om dagen (eller to ganger hvis du trenger det) med en fin smelling kroppsvask. Dusjgeler lukte stor. Du kan få noen duft. Agurk lukter veldig hyggelig. Bading er bra for huden din, men du er typen til å sitte i vått smuss og det kan føles ekkelt. Du kan bruke litt babypudder også. Det lukter godt.

Hår tips

 1. 1
  For et hår gjør, prøver humpete hestehale, musefletter, rotete boller, søte fletter og prinsesse ponnier. Disse er veldig søte og de står ut.
 2. 2
  Håret er din personlige trekk. Gjør hva du vil med den... nesten hva som helst. Holde det sunt, være sikker på å få regelmessig trim, og vask annenhver dag. Vaske håret for ofte kan skade den. Bruk hår serum for å bli kvitt frizz, til mousse få en viss stil, og hairsprays å forsegle en viss stil. Hvis du noen gang bestemmer deg for å farge eller perm eller noe, gå til salongen. De er profesjonelle og vet de hva de gjør... de vil anbefale noen stiler, og noen helse tips for din ser så lytte og ta notater hvis mulig.
 3. 3
  Tilpass hår: Hvis du har langt hår, kan du prøve å sette den i søte fletter, en side hestehale (stil fra 80-tallet!), Musefletter, eller en pen bun. Du kan alltid skyte for å få din lokker uthevet (som ville fungere på lengre hår). Bare sørg for å sjekke med ditt kontor innleggelser om hvilke restriksjoner det kan være. Noen skoler tillater ikke høydepunkter i "unaturlige farger" (rosa, grønn, blå, osv.) Ikke vær redd for å eksperimentere med hårspenner, pannebånd... men sørg for at det er greit å ha visse tilbehør. Noen skoler tillater ikke høydepunkter, døende håret, hår tipping, eller klipp på hair extensions.
 4. 4
  Style håret. Ikke gjør håret i samme stil hver dag. Vask håret med en god sjampo og balsam minst tre ganger i uken, og eksperimentere med stiler. Det er massevis av valg! Hvis du føler deg sløv, få en hårklipp, eller få håret lagvis.
 5. 5
  Noen dager kan du føle håret ditt er alltid rotete. Du trenger ikke å bekymre deg! Du kan fikse det opp med din skole fargebånd. Det gjør du ser søt og du vil ha nok av skolen ånd.
 6. 6
  Hvis du har en button-down skjorte, angre den til høyre mellom brystene, og bære en hvit Cami med blonder. Dette er en søt look, men bruker den ikke på varme dager, fordi du blir for varm.
 7. 7
  Hvis du bruke shorts på sport dag, og tror du at de er for lange, rull dem opp mye, og med et hår elastisk bind skjorta til midjen din tett og putt den under. Dette kan gjøre at du ser tynnere eller hvis du allerede er tynn det vil vise seg at flat mage og formet ben.

Tips

 • og holde. Uansett hvordan du ser ut, du er vakker, alltid huske det.
 • Definitivt ikke bruke for mye sminke fordi i slutten, vil folk snakke om hvordan du ser ut som en kake.
 • Plan alt natten før.
 • Vær trygg. Å ha likevekt og selvtillit og en god holdning kan gå en lang vei mot å forbedre ditt utseende og gjør du en person i et hav av uniformer.
 • Prøv iført bare en polo skjorte uten en genser, ser det bra til gutter. men sørg for at det ikke er baggy og ikke slitasje kragen opp, uansett hvor "kult" du tror du ser sånt. Det er en jente på skolen min som gjør det, og det på alvor ser dumt.
 • Vær forsiktig når du kjøper din uniform. Å ha en godt utstyrt uniform kan virkelig hjelpe. Endre det eller har det endret hvis du må.
 • Noen ganger må du bare være vakker på innsiden, prøver bare å være unik.
 • Bære en liten pose rundt med deg, fullpakket med ting du trenger, slik som leppepomade, mints, et speil, etc.
 • Handle på butikker som Ambercrombie & Fitch, Hollister etc. De selger søte shorts og skjorter hvis du ikke handle på kjøpesenteret da målet ville ha noe rimeligere.
 • Sjekk med skolen din kleskode og sørg for at du overholder det. Du ønsker ikke å være i trøbbel.
 • Pass på at du følger din skole kleskode. Det er lett å ikke følge.
 • Alltid være deg selv og aldri endre din personlighet. Husk: "En person blir tøyet, trenger klærne ikke gjøre personen."
 • Ikke gå over med noe som make up og hår. Du kan gjøre noen skade.
 • Bruke fargede hår bånd med merker på dem på håndleddene i stedet for armbånd hvis skolen er strenge, de kan ikke fortelle deg av for å ha et par ekstra hår bånd!
 • Hvis håret ditt trenger litt fett så det er greit! bare prøv å ikke bruke for mye andre kloke hodet ditt vil se ut som en stekepanne med olje, og hvis det er en veldig varm dag de kan selv prøve steke noen egg på hodet!
 • Kjøpe søte tilbehør som pannebånd og hestehale holdere. De trenger ikke å være dyrt, og de legger mye av personligheten til antrekket ditt.
 • Prøv tucking i skjorta. Det er ganske søt!
 • Uansett hva du gjør, sørg for at du ikke overdriv. Du ønsker å se formell, men likevel sofistikert. Ikke som et juletre eller en annonse for makeup.
 • Hvis skolen din ikke tillater make-up, bare sette et tynt lag av ikke-farget lipgloss, og ser alltid uthvilt og våken.
 • Lytt til hva vennene dine sier om utseendet ditt, fordi du ikke ønsker å gjøre noe dumt og ikke vet det.
 • Korte skjørt kan se varmt, men husk å ikke gå over. De er best hvis du har veldig fine ben.
 • Prøv en kontrastfarge genser og skjorte med den konstante viser og oppbrettede ermer. Du kan også brette skjorteermer over jumper.
 • Leggings er veldig i å bruke som bukser eller under et skjørt. Hvis du bruker dem som bukser sørge for at du har en lang skjorte eller camisole med cardigan. Ikke alle ser bra ut med dette utseende så leke med det og be om en uttalelse før du forlater huset.
 • Også, bare for moro skyld, legge undershirts henhold polo din. Disse kan bidra til å gi deg mer personlighet og kreativitet. Du kan også bruke lyse topper til det bedre.
 • Styr klar av nesen ringer. Hvis du har en, og det er ikke et alternativ å fjerne, prøv å se etter en liten stud til bruk under klasser. Så snart som ringer, gjerne gjøre switcheroo!
 • Hvis du er muslim, kan du enkelt dekorere hijab, eller bruke en annen farget hijab hver dag.

Advarsler

 • Shop med en kopi av din kleskode og enhetlig politikk for å unngå dyre feil.
 • Aldri overdriv sminken. Mye bedre å være og se lei heller enn å bli trukket opp og i trøbbel.
 • Hold det smakfulle. Hvis noen av dine tilbehør kan være støtende, lærerne er mindre sannsynlig å se en annen vei. Vær spesielt forsiktig hvis du skal delta på en religiøs skole.
 • Prøv å holde håret enkelt. Noen skoler tillater ikke fargerike hårspenner, band, eller scrunchies.
 • En endelig notat er at du bør alltid være deg selv og vise din individualitet og-(siden du har en uniform kan dette være vanskelig å gjøre), men vær forsiktig, fordi det er mange av bety jenter der ute som er sjalu eller uhøflig. Hvis du kan håndtere dette, så gå for det, men vær forsiktig fordi noen mennesker rive andre mennesker fra hverandre bare for å være annerledes, og det er hjerteskjærende noen ganger.
 • Hvis du er i tvil om en kleskode eller uniform politikk bør du spørre en administrator på skolen for å avklare før du foretar et kjøp som kan bryte den.
 • Ikke legg på for mye sminke. Dette kan ødelegge naturlig ansikt og kan forårsake et utbrudd av akne eller allergi.
 • Styr klar av nøkkelringer som gjør lyder. Du kan bump det på feil måte og sende morsomme lyder ut til hele algebra klassen. Snakk om flaut!
 • Dersom, på den første dagen av skolen, lar en lærer / rektor / professor vet du at noe du har på deg er ikke akseptabelt for skolen, gjøre oppmerksom på det i din planlegger eller bærbar PC. På den måten vil du ikke bli flau når du får en interneringsleir for å gå mot kleskode.
 • Husk at alle er unike på sin egen måte! Du trenger ikke prangende sko eller sminke for å skille seg ut.
 • Ikke fremheve håret i unaturlige farger som rosa, blå eller grønn. Fordi de fleste skoler har en streng policy mot dette. Ikke bare kan du få en interneringsleir, men du kan få sendt hjem til sin borte!
 • Vær forsiktig når dekorere vesken og skap. Noen skoler tillater ikke bilder på skap, og hvis du har alle den samme posen på skolen din, sørg for at du ikke helt endre det.
 • Kjenn kleskode på skolen din. Presse grensene, men prøv ikke å overskride dem eller annet du kan være i en interneringsleir når du kan sosialt samvær. Samtidig, så må du vite ins og outs av reglene. For eksempel, hvis skolen din ikke tillater shorts på en viss lengde, prøve seg capris eller litt lengre shorts. Pass på at du holder med uniform, hvis skolen din krever at du bruker din tie en bestemt måte, bære det på den måten.
 • Ikke ha en skole slips med en polo-skjorte, de skal bæres med skjorter eneste eller annet du vil se dumt.
 • Aldri holde håret den samme, for eksempel alltid ned eller alltid opp. Seriøst!
 • Noen dekorative ting i skapet ditt kan stinke hvis de oppbevares i lang tid. Så alltid holde en oppfrisker hendig....!
 • Hvis du har en lærer som er kult om skjorta blir un-gjemt, iført make-up, og skjørtet ditt blir høy, og deretter gå videre! Så snart du forlater leksjon, men sørg for at du forandrer uniform riktig for din neste læreren å sørge for at du unngå forvaring.