Wkano

Hvordan søke øyekrem

Dine øyne er en av de mest fremtredende trekk i ansiktet ditt. Huden som omgir øyet er svært tynn og svært delikat, og mange ganger er blant de første til å vise tegn på aldring. Ved hjelp av en anti-aging eye serum kan motvirke problemområder, men for å realisere sitt fulle fordelen, må du først forstå hvordan du skal bruke øyekrem og å bygge et øye-care rutine i din daglige hudpleie regime.

Trinn

Hvordan søke øyekrem. Velg en øyekrem eller anti-aging serum som oppfyller dine spesielle behov.
Hvordan søke øyekrem. Velg en øyekrem eller anti-aging serum som oppfyller dine spesielle behov.
 1. 1
  Velg en øyekrem eller anti-aging serum som oppfyller dine spesielle behov. For å få de beste resultatene, se etter høykvalitets produkter med aktive ingredienser som målrette områder av interesse.
 2. 2
  Vask ansiktet grundig for å sørge for at det er rent før du begynner programmet. Skitt, olje, eller overflødig sminke kan forby vellykkede resultater.
 3. 3
  Åpne øyekrem container, og ta ut et lite beløp. Du bør satse på størrelse med en blyant viskelær, noe mindre vil ikke være nok, og noe mer generelt er for mye, og vil ikke fullt absorbere inn i huden.
 4. 4
  Påfør krem eller serum på en bomullspinne eller en øye-makeup applikator. Hvis du foretrekker det, kan du bruke din ring finger i stedet, da det er den glatteste og minst brukt finger. Det kan utøve minst mulig kraft på den følsomme huden rundt øyepartiet.
 5. 5
  Starter under øyet, over kinnbenet og i underkant rive duct. Dette er området nærmest nesen. Forsiktig prikk krem ​​eller serum rundt øyepartiet, og jobb deg fra innsiden nederst lokket på utsiden hjørne. Fortsett med en punkteringen bevegelse, og anvende øyet krem ​​eller serum langs lengden av den øverste øyelokket. Pass på at du trykker på øyelokket i seg selv, det press linje av øyelokket, og området under øyenbrynet ditt, kjent som brow bein området. Vær spesielt oppmerksom på eventuelle problemområder hvor du har fine rynker eller linjer, selv om disse områdene strekker seg ut fra øyet linjen litt.
 6. 6
  Trykk områdene stiplet krem med en lett milde bevegelse for å hjelpe øyekrem absorbere inn i huden.

Tips

 • For å forlenge levetiden og effektiviteten av eye cream produkt, lagre den i et område som er kjølig og tørt, for eksempel kjøleskapet ditt.
 • Øyekrem trenger tid til å fullt absorbere inn i huden din. For best resultat, må du vente i ca 15 minutter før du bruker noe annet til øyepartiet, for eksempel øye kosmetikk eller produkter.

Advarsler

 • Mens søknad øyekrem serum, være forsiktig med å trekke, slepe, eller gni øynene. Disse handlingene er skadelig for den tynne huden rundt øynene og kan forårsake langsiktige skader.

Ting du trenger

 • Vann
 • Mild ansiktsrens
 • Øyekrem
 • Bomullspinne eller øye-makeup applikator