Wkano

Hvordan å sette en strek med farge i håret ditt

Ønsker du å uttrykke deg på en permanent måte? Er du for ung til å få en piercing? En snev av farge i håret ditt er den perfekte tingen å gjøre!

Trinn

Hvordan å sette en strek med farge i håret ditt. Bestem hvilken farge du ønsker.
Hvordan å sette en strek med farge i håret ditt. Bestem hvilken farge du ønsker.
 1. 1
  Bestem hvilken farge du ønsker. Pass på at det er noe du kan takle i et par uker eller en måned eller to. Tross alt, er det permanent.
 2. 2
  Dra på shopping. Finn:
  • Den fargen du ønsker på håret (kan være permanent eller semi / demi permanent)
  • Folie
  • Klipp
  • Plast Combs
  • Hjemme, finne en gammel skjorte som du ikke har noe imot å ødelegge.
  • Hair bleking kit
 3. 3
  Finn en ettermiddag der du ikke har noe å gå på. Dette kan være tidkrevende.
 4. 4
  Seksjon utenfor bit av håret du vil farge med et klipp.
 5. 5
  Klippet håret ikke i den delen opp og vekk fra den brikken du ønsker å farge. Hårfarge kan bli rotete, og du ikke ønsker å farge håret i ujevne stykker.
 6. 6
  Følg instruksjonene på blekemiddel pakken. Gjør alt av blandingen, selv om du ikke tror du trenger det. Det er bedre å ha for mye enn ikke nok.
 7. 7
  Ved hjelp av en plast kam, kam den bleike i den delen av håret. Ikke legg for mye på kammen eller det vil falle ned på de andre delene. Gjenta dette til du har nok på din del av håret.
 8. 8
  Pakk bleket delen i folie. Vent i ca 30 minutter.
 9. 9
  Ta av folien og sjekk fargen. Er lette det nok? Det kan ta lengre tid hvis du har farget håret i det siste.
 10. 10
  Vask blekemiddel ut av håret ditt. Sørg for å få det ut. Du kan bruke en sjampo, men ingen conditioner! Den balsam vil forstyrre den fargen du legger i det. Pass på at du ikke mister den del av bleket hår i miksen.
 11. 11
  Tørk håret med et håndkle eller en hårføner.
 12. 12
  Reseksjon av stykke bleket hår med klipp / Bobby pins.
 13. 13
  Åpne og følg instruksjonene på fargen. Hvis det er en semi / demi permanent farge, skal det allerede være blandet. Hvis ikke, følg instruksjonene for å blande fargestoff.
 14. 14
  Ved hjelp av en ny kam, fargen kammen inn i strek. Det kan være lurt å legge litt mer av fargen enn blekemiddel i fordi det er ikke så kraftig.
 15. 15
  Avhengig av merke, kan du enten pakke den inn i folie eller vente. Noen ganger instruksjonene anbefaler at du blåse tørr seksjonen. Dette kan gjøre fargen mer levende.
 16. 16
  Valgfritt: Hvis du bruker en semi / demi permanent farge, kan du sette håret i en drink, og sove med den fortsatt i. Fargen kan suge inn og være mer levende på denne måten.
 17. 17
  Vask håret. Denne gangen kan du bruke balsam.
 18. 18
  Congrats! Du kan nå vise frem din personlighet overalt! Du går Girl!

Tips

 • ALDRI bruk klorin på håret. Dens altfor harde, og du kan ende opp med en brent hodebunn og håret vil trolig falle ut. Bruk en 30 volum (eller 40 volum hvis du har veldig mørke låser) blekemiddel. Av erfaring anbefaler jeg Manic Panic merkevare av blekemiddel.
 • Den lettere håret er etter at du bleke det, jo mer levende fargen slår ut i slutten.
 • Det er en god idé å ikke kjøpe billige produkter når du arbeider med håret ditt. Tross alt, er det håret ditt, og du ikke ønsker å rote det opp.
 • Det ser bedre ut hvis du ikke sette blings rett på toppen av hodet ditt, men et sted i håret ditt, enten på sidene eller i ryggen.
 • Ved hjelp av en hårføner, krølltang eller rettetang kan falme hårfarge. Med semi / demi farge, noen ganger kan det helt ta ut fargen. Les etikettene for å se om det er OK å bruke disse elementene på den nye fargen.
 • Hvis du brukte en semi / demi permanent farge, kan du blande den ekstra med en balsam og frisker opp fargen hver gang du bruker balsam. Sørg for å bare bruke balsam miks på at strek av hår.

Advarsler

 • Ikke la blekemiddel i altfor lang! Det kan smelte og skade håret ditt kan repareres! (Hvis du vil ha det lysere, bleike det senere, helst i morgen eller om et par dager, må håret til å hvile litt i mellom bleachings).
 • Noen bleike krever at du ikke å bruke folie. Hvis det står ikke til, ikke!
 • Hårfarging kan være skadelig for håret. Pass på at håret tåler bleking og farging!
 • Sørg for at du er klar til å sette en strek i håret ditt! Det er permanent.