Wkano

Hvordan ta vare på nesen piercing

Hva gjør Christina Aguilera har til felles med den indiske gudinnen Lakshmi? Begge skjønnhetene er forbundet med nese piercing. Nese piercing er kult og moderne, men de krever ansvar. Ta et skikkelig vare på piercing, og du kan gå gjennom den helbredende prosessen (fra en og en halv måned til tre måneder) lett og uten bekymring. Gode ​​piercers bør også forklare hvordan ta vare på piercing, men her er en gjennomgang.

Trinn

Hvordan ta vare på nesen piercing. Pass på at nesen piercing er godkjent av kleskoden der du jobber eller studerer.
Hvordan ta vare på nesen piercing. Pass på at nesen piercing er godkjent av kleskoden der du jobber eller studerer.

Forberedelse for nesen piercing

 1. 1
  Pass på at nesen piercing er godkjent av kleskoden der du jobber eller studerer. Husk, vil du ikke være i stand til å ta ut din nese ring og opphold uten at det flere timer, så denne handlingen kan forlenge helbredelsesprosessen og med føre til at piercing for å lukke opp.
 2. 2
  Finn en hederlig piercer. Overvinne fristelsen til å løpe til nærmeste salong. I stedet, gå en pålitelig sted hvor du vil få riktig bedøvelse. Sørg også for at du er på et sted der du kan være trygg på at hele jobben blir gjort godt.

Omsorg for din nese piercing

 1. 1
  Følg hygieneregler. Før du begynner å gjøre noe med nesen piercing stedet, vaske hendene skikkelig.
 2. 2
  Rengjør piercing ordentlig to ganger om dagen. Du trenger saltvann og bomull knopper.
 3. 3
  Aldri spille med din piercing smykker. Kontakt med skitne fingre kan lett føre til forurensning, som du ikke ønsker.
 4. 4
  Vær forsiktig med sminken. Ferske nese piercinger bør ikke bli pulverisert eller dekket med toner. Du bør også være forsiktig med diverse sminke fjerning, kremer og tonics.
 5. 5
  Ikke hast med å endre nesen smykker. Vent til punktering er helt leget før du setter i ditt nye nese ring, vektstang eller stud.
 6. 6
  Håndtere potensielle humper skikkelig. Hvis du finner en liten kul eller boble rundt nesen piercing, bør du være forsiktig med det. Variasjonene er:
  • keloids
  • pus eller væskefylte elementer
  • granulomer
 7. 7
  Bestem hva slags bump du akkurat har og sjekke om det er fast eller ikke. Du bør aldri punkteres eller pop det, da det kan føre til bakteriell forurensning. I stedet bruker varme kompresser og granulomer eller keloid vil forsvinne. I tilfelle du har en keloid, kan du også hjelpe deg med lavendel olje og vitamin E. Hvis ingenting hjelper, og humper bli større eller føre deg noen smerte, besøke en hudlege som kan hjelpe deg.

Tips

 • Det er veldig viktig å ta vare på nesen etter å få det gjennomboret. Ingen tvil om det ser veldig bra ut, men det er svært viktig å ta de riktige instrukser og omsorg for å holde det sunt, så det fører ingen infeksjoner.
 • Prøv ikke å fange nesen bar eller det kan komme ut. Sørg for at du rengjør ved å vaske hendene og sette noen hånd gel på hendene for å stoppe bakterier går alle på nesen bar og forårsaker en infeksjon.
  • Bruk den ene siden av bomullspinne for innsiden av nesen din og den andre siden for utsiden av nesen hvor du rengjør stud og rundt den på nesen.
  • Etter bruk umiddelbart kaste bomullspinne unna.
  • Gjenta ovenstående minst to ganger om dagen - fortrinnsvis om morgenen og før du går til sengs.
 • Ikke overse nesen. Rengjør det med piercing etter lotion som du bør få fra hvor du fikk det gjort. Du må kjøpe noen bomullspinner (eller vattpinner). De er billig for 300 eller 600, og veldig godt å få ting av nesen baren og i nesen.
 • Selv når piercing har grodd, du fortsatt trenger å vaske den godt inni, utenfor og rundt stud med en bomullspinne fuktet med kokt vann. La vannet avkjøles til det er varmt før du bruker den.