Wkano

Hvordan takle å ha en flat brystet

Føler du at folk noen ganger stirrer på deg fordi du har en mindre bryst størrelse?

Trinn

Hvordan takle å ha en flat brystet. Vet at det er ingenting galt med deg!
Hvordan takle å ha en flat brystet. Vet at det er ingenting galt med deg!
 1. 1
  Vet at det er ingenting galt med deg! Hvis du har små bryst, betyr ikke dette at du er underutviklet eller usunn. Den vanligste årsaken bak en liten byste, er at du har en liten kropp struktur eller er veldig passe. Faktisk jenter som trene mye tendens til å ha små bryster. Men aldri prøve å fete deg opp eller få uskikket bare for å få større bryster fordi dette ville være usunn.
 2. 2
  Akseptere at kanskje være flatbrystet kjører i familien din. Var din mor flatbrystet da hun var på din alder? Det kan være bare genene gjør sine ting som du vokser opp.
 3. 3
  Spør legen din hvis du har et problem. Hvis du lider av en spiseforstyrrelse som anoreksi (i den alvorlige formen) så ville du pleier å ha en flat brystet. Men hvis du virkelig var anorektisk du sannsynligvis ville være ute på siden "Hvordan å miste vekt." Dette er alvorlig, men hvis du er undervektig og vet det, snakk med legen din.
  • Du kan ha et hormon ubalanse. Hvis du er bekymret, snakk med legen din.
  • Medisiner kan være årsaken til en liten byste. Hvis du fortsatt tar noen med for eksempel p-piller (piller) kan faktisk stunt veksten i kroppen din. Igjen, snakk med legen din dersom du er bekymret.
 4. 4
  Prøv å se din form som en fordel - Små bryster er mer praktisk for fysisk aktivitet, er mindre utsatt for skade, sagging, svette eller andre ubehag, ikke bidrar til ryggproblemer, og kan ha mer følsomme brystvorter på grunn av nerve blir kortere. De kan også bære en lavere kreftrisiko og være lettere å undersøke. Husk også at hver type kvinne er forgudet av noen. Akkurat som det er menn som foretrekker svært overvektige kvinner, og andre menn som er drevet vill etter blondt hår, det er menn som liker den ungdommelige utseendet av små bryster. Siden du ikke trenger en bh, kan du nyte utseendet (som de fleste menn liker også).
 5. 5
  Hvis du ønsker å gjøre brystene ser større innsatser er svært effektive.
 6. 6
  Hvis du velger å få barn, vil brystene større versjon i løpet av svangerskapet. Denne naturlige utvidelsen kan være permanent.
 7. 7
  Hvis du vurderer bryst ekstrautstyr, husk at medisinsk vitenskap er stadig fremme. Innen du gjør din beslutning, kan det være et bedre alternativ enn implantater. I alle tilfelle, forskning alle mulige metode for utvidelse og konsultere flere leger. Husk at plastiske kirurger er i det for pengene.
 8. 8
  Tenk på opposisjonen. De fleste jenter føles vanskelig å ha en større bryst: de får stirret på, noen ganger latterliggjort, og de må gå med trange, ukomfortable bras før. De fleste jenter med større kister misunner deg.
 9. 9
  Nyt barndommen. Barn vokser opp mentalt altfor fort i disse dager, og det er virkelig usunn. Tenk på dette: du fremdeles kan bruke skjorter som ville være for liten for andre jenter, trenger du ikke å føle den forferdelige smerten når du blir truffet der, og hvis du er en guttejente, kan du enkelt passe inn strammere fyr skjorter.

Tips

 • Du er vakker, uansett hva din bryst størrelse. Nyte livet.
 • Ikke føler selvbevisst. Folk vil legge merke til.
 • Vær deg selv. Folk vil se deg for den flott person du er og ikke dømme deg for kroppen din.
 • Bryr seg ikke om størrelsen på brystet. Fokuser på dine talenter. Din lean body, din perfekte back flip, din godhet til venner og familie! Hvis folk gjør narr av deg på grunn av størrelsen på brystet, som trolig misunne de andre talenter du har, og prøver å plukke på at en ting du ikke trenger som ikke engang saken!

Advarsler

 • Kirurgi er ikke en god vei å gå, spesielt i ung alder. Og du må kanskje bare akseptere at kroppen din er din kropp og som ikke skal endres. Også plastisk kirurgi kan ha mange risikoer og komplikasjoner, så tenk deg godt før du gjør noe drastisk!
 • VIKTIG: Hvis du har noen helsemessige bekymringer da internett er ikke stedet å gå på jakt etter svaret! Bare en kvalifisert lege vil kunne fortelle deg om du har et problem eller ikke. Dette er den samme for alle helseproblemer og er svært viktig.
 • Hvis du har en kjæreste som sier at brystene er for små, så han er ikke verdt det! Fortell ham at du kommer til å finne noen andre som respekterer deg for den du er på innsiden!