Wkano

Hvordan takle romantiske følelser for romkameraten din

Du endelig funnet noen du kan leve med! Alt går godt overens, og plutselig finner du deg selv å tenke på romkameraten din mer og mer, snakker om ham eller henne hver sjanse du får... uh oh. Du har aldri ment å utvikle disse følelsene for romkameraten din - dette kommer til å komplisere ting i levende arrangement. Eller er det? Ved anvendelsen av denne artikkelen, antas det du er både av samme kjønn.

Trinn

Hvordan takle romantiske følelser for romkameraten din. Prøv å bekjempe den.
Hvordan takle romantiske følelser for romkameraten din. Prøv å bekjempe den.
 1. 1
  Prøv å bekjempe den. Det er mulig du er bare takknemlig og glad for å ha funnet noen som du kan dele, ikke bare et kjøleskap og boutgifter med, men gode tider, varme følelser, og alt som følger med å være en god venn - en som blir som familie. Noen ganger føler du er forelsket i denne personen er bare en overføring av de gode følelsene. Hvis du prøver å riste dem av, kan du lykkes - hvis det virkelig er enkel overføring av følelser. Hvis ikke...
 2. 2
  Treffe på ham eller henne hele tiden. Gjemme seg i vanlig skue. Når du innser at du har følelser for ham eller henne, start, big time. Gjør det et poeng å gjøre romkameraten din alltid klar over at han / hun er din ide om søte, sexy og søt - men når andre av romkameraten din kjønn er rundt, traff på dem også. Hvis du flørter med alle, du skjule dine følelser for at en person.
 3. 3
  Stappe følelser. Det er riktig. Kjempe mot trangen til å bekjenne din kjærlighet, med mindre du får et klart signal om at han / hun føler det samme om deg. Holde disse følelsene for deg selv. Minst for nå.
 4. 4
  Finne ut om det er noen sjanse han / hun føler det på samme måte. Du vil ikke være i stand til å skjule følelsene dine for alltid. Begynne sondering, veldig forsiktig - holde ting veldig lett, og bruker humor for å hindre ting fra å ta en alvorlig vending, men når du hører en anelse, forfølge dette ledetråd. For eksempel, sier hun, "jeg er bare ikke fornøyd med mitt forhold til menn." Du sier: "Så betyr at jeg har en sjanse, da?" Deretter blunke og glise. Men se for hennes reaksjon. Hennes kroppsspråk kan gi deg en reell indikasjon på hvorvidt hun vurderer at selve muligheten.
 5. 5
  Har svært åpenhjertige samtaler, men fortsetter å skjule dine følelser. Prøv å tegne din romkamerat ut som du har private, intime samtaler. Telling dype sannheter om dere selv til hverandre kan gi deg hint. Sammenkobling døde ærlighet med disse varme, følsomme samtaler kan bidra til å trekke ut sannheten av hans eller hennes følelser.
 6. 6
  Gjør et trekk. Ikke bokstavelig talt, kanskje. Hvis du krysser linjen og din samboer, er det ganske vanskelig å trekke deg tilbake over den linjen til platonisk vennskap - det ville være mye pinlig stillhet og sidelengs ser i lang tid. Men hvis du skulle være ganske sikker på at han / hun returnerer dine følelser, i alle fall litt, så gjør en tilståelse kan hjelpe på dette stadiet.
  • Eksempel scenario: En sen kveld "slummer part" har forvandlet til en svakt lys, lav musikk, romantisk, følsom chat. Dere begge sitter der i din jammies følelsen veldig nær. Romkameraten din har nettopp beklaget igjen at hun føler at hun skulle bryte opp med kjæresten sin. I tidligere kveldsåpne samtaler, når du har fleipet om hvorvidt hun kan gi det en sjanse med deg etter han er ferdig, hun antydet er det en mulighet at hun ville vurdere det. I kveld, ikke vent. Når hun sier: "Jeg tror ikke han respekterer meg, og jeg føler ikke det samme om ham som jeg pleide. Bør jeg slå opp med ham?" Du svarer med: "Ja. Og så bør du gå ut med meg." Ler hun. Og du sier, "jeg mener det." Nå får hun litt stille og begynner å se på deg. "Er du seriøs?" Nikke deg og si, "Meredith, jeg er gal etter deg, og jeg vil behandle deg mye bedre enn den fyren gjør." Ser rett inn i øynene og holde stødig. Ikke så merkelig. På dette punktet, går det en av tre måter:
   • Hun ler, tenker du tuller. Når du forsikre henne om igjen at du ikke er det, sier hun, "jeg er straight" (hvis du er av samme kjønn) eller "Jeg er ikke tiltrukket av deg" (eller noe langs disse linjene).
   • Hun fortsetter å se på deg og sier: "Wow. Jeg hadde ingen anelse." Når du forsikre henne om at du er seriøs og har følt på denne måten i lang tid, sier hun, "jeg er ikke sikker på hvordan du føler om det. Kan du gi meg litt tid?"
   • Hun kaster armene rundt halsen og kysser deg på munnen. Du sier: "Jøss. Awesome." Og hun sier, "Whoa. Awesome."
 7. 7
  Lære å akseptere din platonisk forhold. Hvis din samboer reagerer på din bekjennelse med avvisning, har du ikke annet valg enn å godta det. Være nådig og forståelse, og sikre din venn som du har hatt disse følelsene for noen tid, og det har ikke påvirket ditt vennskap ennå. Det kan imidlertid hende du må tillate en viss avstand for å utvikle for å sette litt plass mellom hva du håpet kan skje, og hva du nå vet er realiteten i situasjonen. Ikke la så mye avstand utvikle at du tillater det å anstrenge forholdet, selv - uansett hvor vanskelig du kan føle, bare gå gjennom bevegelser, og oppfører seg som alt er normalt. Å sette en fot foran den andre er vanskelig noen ganger, men bare utseendet på alt å være i orden er ofte nok til å ta tak, og snart alt virkelig er i orden.
 8. 8
  Tillat noen tid. Hvis din samboer er tatt av overraskelse når du bekjenner ditt hjerte, og ber deg om litt tid til å vurdere hva du har sagt, gi ham eller henne litt tid til å tenke på det. Det er et skritt han / hun kan ha problemer med å ta, spesielt hvis du vil være den første homofile partner. Vær snill, galant, og medfølende som din samboer mener å ha et forhold med deg, og håper på det beste, men vær tålmodig, og vet at hvis du er "kommer ut" partner, kan dette være en prosess som tar litt tid. Forbered tilbakeslag.
 9. 9
  Feire! Hvis scenario nummer 3 skjer, du bare treffer jackpot, gutten min! En god venn og romkamerat som du vet du kan leve og bli sammen med dag til dag har nettopp tilstått hans eller hennes følelser for deg - invitasjoner til bryllupet vil bli sendt til slutt!

Tips

 • Tar litt tid å la situasjonen utvikle seg er viktig. Det er ofte en "honeymoon" periode når vi møter noen nye, og vi bare "falle i kjærlighet." Det er ikke alltid romantisk kjærlighet, selv om det er det det føles som i begynnelsen. Noen ganger er det bare en forelsket vi utvikler fordi vi elsker alt om denne personen så mye, og det vil passere.
 • Holde ting lett. En tilståelse som dette kan enten ødelegge forholdet ditt, eller det kan faktisk gjøre det litt søtere, fordi selv om romkameraten din ender opp med ikke å returnere dine følelser, vet du var søt på ham eller henne kan gjøre din venn føler en spesiell nærhet eller forkjærlighet for deg som årene går.

Advarsler

 • Livet er ikke en sitcom eller en romantisk komedie. Ikke forvent at det å spille ut som en, eller vil du ende opp skuffet før eller senere.
 • Ikke sitte på følelsene dine hvis du får forvirrende signaler. Mange ganger kan din samboer være å prøve å gi deg et hint, fordi han / hun ikke vet hvordan å gjøre det første trekket. Hvis han / hun sier ting som gjør du går, "hæ??" eller gjøre en dobbel ta ("Har hun bare si at hun har følelser for meg at hun ikke vet hva du skal gjøre med? Hva betyr det?") gjør et trekk. Hvis hun sier: "Du og jeg bør ta av og flytte til Irland, og har en grisefarm," ikke vente på en annen invitasjon. Si: «Har du bare be meg om å løpe vekk med deg?" og nå ut om hennes hånd. Hvis han sier at han har følelser for deg at han ikke forstår, kysse ham. Spør ham om han forstår dem bedre nå. Få ideen?
 • Uavhengig av bosituasjon, ikke anta at seksualiteten din romkamerat. Å ha en tiltrekning til din samboer som foretrekker en sex annet enn din vil bare føre til hjertesorg.
 • Ikke vent for lenge. Hvis din venn er en som hopper fra kjæresten til kjæresten (eller jente til jente, uansett), ta ham eller henne når han / hun er mellom relasjoner (eller på slutten av en).