Wkano

Hvordan takle tenårene depresjon og nostalgi

Du har nå nådd awesome ungdoms år, og foreldrene dine er enda nicknaming deg "ytterst ubehagelig". Men plutselig livet synes å suge, og du holder ønske du var tilbake i din moro, bekymringsløse kiddie fortid. Her er hvordan man skal håndtere dette deprimerende nostalgi, slik at du kan ha mye moro å være en tenåring.

Trinn

Hvordan takle tenårene depresjon og nostalgi. Tenk på hvorfor du er elendig nå, og hva som gjør deg lang tid å komme tilbake i fortiden.
Hvordan takle tenårene depresjon og nostalgi. Tenk på hvorfor du er elendig nå, og hva som gjør deg lang tid å komme tilbake i fortiden.
 1. 1
  Tenk på hvorfor du er elendig nå, og hva som gjør deg lang tid å komme tilbake i fortiden. Det kan være mange typiske (eller tilfeldig) grunner til at du kan føle på denne måten. Var det noen som mobber deg? Det kan være helt ny arbeidsbelastning som high school gir deg, eller det faktum at du mangler du dine gamle venner. Eller det kan rett og slett være den viktigste endringen du opplever som en tenåring. Du må oppdage årsakene til tristhet din. Skriv årsaken (e) ned på en liste.
 2. 2
  Hvis du virkelig ikke vet hva som får deg ned da, fylle en dagbok med din nåværende tanker og følelser hver uke eller så. Når du ser tilbake på dagboknotater, er folk vanligvis overrasket over hva de tenkte i løpet av tiden!
 3. 3
  Aksepter din nåværende situasjon. Det er ingen vits å ønske at du kunne være i playgroup eller snillere igjen, når du vet at det er umulig. Livet vil alltid innebære en del arbeid fra nå av, fordi du er på vei til å bli en voksen.
 4. 4
  Se gjennom listen du opprettet. Avgjøre hvilke klager er realistiske, og hvilke som er uoppnåelig. For eksempel, hvis du skrev "Jeg er trist fordi jeg ønsker å være tre igjen, så jeg har ikke skole og kan se" The Wiggles "hele dagen",-komme over det! En innfall som det er helt uoppnåelig, og vil aldri skje igjen. Men hvis du skrev "Jeg er trist fordi jeg ønsker å være syv igjen, for da jeg hadde venner, men nå er jeg ikke.", Det er faktisk rimelig, fordi noe kan gjøres med det.
 5. 5
  Grøft alle de umulige innfall fra listen, er det totalt bortkastet tid sorg over det. Forsøke å gjøre de mulige seg fast. Så prøv å få flere venner, prøve å ha mer moro, spille Chasey gang i mens, ler mye, se morsomme filmer, etc.
 6. 6
  Komme i bevegelse! Prøv å lage din ungdoms år den lykkeligste, kan de være, fordi du får bare syv år. Ha det gøy!
 7. 7
  Hvis du er trist fordi du er borte fra hjemmet (for barn som studerer i utlandet), kan det være veldig vanskelig. Men lese, eller studere, eller sosialisere, og en eller annen måte prøve å gjøre deg glemme situasjonen.
 8. 8
  Finn ut om det er noe du kan gjøre. Hvorfor føler du deg nostalgisk? Hvis du mangler gamle venner, og deretter kontakte dem per telefon eller e-post og avtale å møte opp. Hvis du savner en gammel skole / barndommen, kan det hjelpe å vandre rundt på skolen en gang til og kanskje hilse på kjente fjes om det hjelper.
 9. 9
  Feste med folk som er vennlige og kan hjelpe deg. Hvis du fortsatt er med noen folk som var med deg i løpet av de gangene du nå lengter etter, snakke det over med dem. De kan være følelsen på samme måte. Snakke det over hjelper sikkert.
 10. 10
  Gi din nostalgi en sjanse. Nostalgi er ikke en dårlig ting: det er bare hjernen din plutselig huske en viss periode i tid. Når du har tid, lytte til en sang som gjør deg nostalgisk å avlaste deg selv og for å fjerne trykket.

Tips

 • Mange tenåringer erfaring nostalgi dypt ned. Mye. Bare spør noen av vennene dine (hvis du er nær nok).
 • Hvis du ønsker å beholde din fortid, så sørg for at du ikke mister kontakten med gamle venner eller klasse kamerater. Ring dem å fange opp, eller arrangere vennskap 'gjenforeninger' hver 4. uke eller så.
 • For å være ærlig, de fleste tilfeller av nostalgi resultat fra falne vennskap eller forhold. Broken romantiske relasjoner er forståelig nok den vanskeligste å overvinne. Hvis dette er tilfelle, så åpenbart at du ønsker det var det siste, da du hadde det gøy med BF / GF. Sorry, er den eneste løsningen her for å gå videre.
 • Bare slapp av. Du kan bli lettet over å vite at de fleste tenåringer føler deg deprimert når de gjør lekser. Men det er ingen unnskyldning for å la det hindre på karakterene dine. Læreren vil sannsynligvis ikke være fornøyd med din forklaring "Jeg blir deprimert når jeg gjør lekser, så jeg kunne ikke gjøre det i går kveld."