Wkano

Hvordan være en eremitt

Det er mange grunner til å bli en eremitt. Uansett hva det er, vil denne artikkelen hjelpe deg å gjøre det uten å måtte flytte til en øde øy.

Trinn

Hvordan være en eremitt. Vurdere hvorfor du ønsker å bli en eremitt.
Hvordan være en eremitt. Vurdere hvorfor du ønsker å bli en eremitt.
 1. 1
  Vurdere hvorfor du ønsker å bli en eremitt. Hva er det du prøver å unngå eller etablere? Hvis du ikke har noen klart mål, og deretter bli en eremitt vil bare være en forbigående fase. Er dette en midlertidig middel for opprør? Er dette for å unngå en viss noen eller folk generelt? Er dette en type langvarig "time out" for deg selv? Tenk at du kan ha en personlighetsforstyrrelse som kalles unnvikende personlighetsforstyrrelse, PTSD (posttraumatisk stresslidelse) eller en annen udiagnostisert psykisk lidelse. Disse to, for eksempel, kan gjøre at du føler et sterkt ønske om å unngå folk. Så kan SAD (Social Anxiety Disorder). Det vil gjøre venner og familie puste lettere, og du skylder deg selv å være sikker på at du ikke selv medisinering en psykisk lidelse.
 2. 2
  Bestem deg for ditt hjem. I ånden av hermitdom, er det sannsynligvis best å velge et skjult, liten og beskjeden. Enda bedre hvis det er miljøvennlig. En trehytte vil gjøre triks pent, men hvis ingenting atmosfærisk er tilgjengelig, kan du bare bruke ditt eget rom. ex. en bod, et loft, en kjeller, garasje, lastebil...
 3. 3
  Finn en måte å holde inntrengere ute. En enkel lås vil gjøre.
 4. 4
  Begynne å modellere territorium for å være selvforsynte. Hvis mulig, bør den ha lett tilgjengelig mat og vann. Det bør også være komfortabel (med mindre, selvfølgelig, å bli en eremitt er en del av å bli en asket). Det vil være mest effektivt hvis det er mulig å bli satt i flere dager om gangen. Ikke over møblere, og absolutt ikke med forbindelser til resten av verden, for eksempel en bærbar datamaskin og telefon.
 5. 5
  Å være en eremitt var veldig respektert i de tidlige dagene av kristendommen. Disse eremitter støttet seg ved å gjøre ting for å selge, eller de vokste alle sin egen mat. Pass på at du tar deg tid til å bestemme hvordan du skal håndtere dette aspektet av livet ditt.
 6. 6
 7. 7
  Bli satt.

Tips

 • Det er ingen grunn til å aldri komme ut. Du prøver å være en eremitt, husk, og ikke en død og begravet lik. Ekte eremitter i gamle dager brukte mye tid utendørs og hadde sporadiske besøkende. Det er godt å se sola nå og da, og kanskje noen mennesker også.
 • Vær forberedt på å fortelle folk nøyaktig hvorfor du har blitt en eremitt. Jo mer rolig og fornuftig du er på det, jo flere vil lære å la deg alene.

Advarsler

 • Ikke, fremfor alt, parade din hermitdom.
 • Folk vil sannsynligvis få litt bekymret. Være fast, men sikre.