Wkano

Hvordan være en god jente

Lei av å være dårlig jente i klassen din? Denne artikkelen vil forhåpentligvis stoppe deg å være bad girl!

Trinn

Hvordan være en god jente. Lær nyttige ferdigheter.
Hvordan være en god jente. Lær nyttige ferdigheter.
 1. 1
  Være nyttig. Når du ser noen som ser ut som de trenger hjelp (sliter med pakker, kan ikke få sine skap åpne, etc.) sier "Er det noe jeg kan gjøre for å hjelpe deg?" Åpne dører for mennesker (kvinner og barn) (du trenger ikke alltid å holde en dør åpen for en mann mindre du er en mann). Små ting kan gjøre en stor forskjell.
 2. 2
  Vær vennlig. Alltid være hyggelig og snill mot dine venner og familie. Ikke sladre eller si stygge ting om folk bak ryggen deres. Smile! Det koster ikke noe og kan lyse opp noens dag.
 3. 3
  Vær høflig. Høflighet er en stor del av å være god. Voksne vil respektere deg mer hvis du sier ting som vær så snill, takk, og kanskje I. La eldre mennesker gå først. Få en bok om hverdagen etikette, eller spør noen som ser ut til å være spesielt kunnskapsrik på det.
 4. 4
  Lær nyttige ferdigheter. Lære å lage mat, gjøre husarbeid, og andre grunnleggende oppgaver - ikke begrense deg til bare de vanlige feminine ting, men lære noe om bilverksted, endre et flatt dekk, fikse en lekk kran, etc. Hjelp dine foreldre og alle se hvem som er i trøbbel.
 5. 5
  Være organisert. På skolen, på jobben eller hvor-bare "ha et sted for alt, og alt i det plass." Hold notatbøker, permer, mapper, tidsskrifter, uansett hva du trenger for å holde ting ryddig og i orden.
 6. 6
  Være god på skolen. Få gode karakterer og gjøre lekser hver kveld. Studere på alle tester og spørrekonkurranser, fordi de alle teller. Vær hyggelig mot dine klassekamerater og læreren din. Ikke snakk i timene, ikke bruke telefonen eller sende tekst i klassen, og ikke sladder / pass notater i timene heller. Lær å spørre høflig om hjelp hvis du sliter i klassene, og respektere råd voksne gi deg.
 7. 7
  Kle seg som den gode jenta du er. En god jente skal alltid ha et skjørt eller kjole. Hun går også den ekstra mil for å se henne best. Ved å sette håret i en hestehale, knytte en søt bue rundt den. Bånd av ulike tykkelser og lengder er tilgjengelig på de fleste håndverk og kunst butikker. I stedet for seg leiligheter, finne et par av ladylike lave hæler å ha på og deretter gradvis jobbe deg opp til høyere hæler. Husk at en god jente ikke bli respektert av andre før hun kler liker hun respekterer seg selv.
 8. 8
  Ikke ha masse sminke. For mye av det gjør at du ser eldre og enda trashy. Ikke ha det i det hele tatt hvis du ikke føler for det. Eller bruke naturlig makeup, lett brukes. Det samme gjelder for smykker.
 9. 9
  Hold deg til god moral og verdier. Ikke drikker, røyker, gjør narkotika eller fest hele natten. Disse tingene er ikke viktig, de vil ikke hjelpe din fremtid-og de er definitivt ikke bra for deg eller din helse. Hold deg unna det! Hvis moderat alkoholbruk er tradisjonell i familien din, spør en voksen om råd om ansvarlig drikking. Hold deg til et portforbud time selv om foreldrene dine ikke har satt en for deg - som alltid være hjemme ved midnatt (eller tidligere på skolen netter).
 10. 10
  Hold deg til god musikk, bøker, filmer, tv, osv.. Stick med Dora og barn viser fordi de er alder hensiktsmessig. Du kan fortsatt se på TV, høre på musikk, og se filmer som er bra-ikke bekymre deg, de er like gode som de mer "voksen" seg, noen ganger bedre! Lære om ulike typer musikk og lesing.
 11. 11
  Hold vanlige timer, og sørg for å få nok søvn. Å være godt uthvilt vil hjelpe deg å føle deg sunnere og det vil være lettere å være høflig til andre.

Tips

 • Følge med i timen.
 • respektere deg selv og være trygg
 • holde et smil på ansiktet ditt
 • oppfører seg som modne mennesker
 • Ha en fin frisyre.
 • Sørg for å få på alles gode side, selv mobberne. På den måten blir du kjent som godt avrundet og du vil bli mer likt av dine klassekamerater.
 • Bade hver dag.
 • Ta nødsituasjon penger
 • Ta med matpakke til skolen.

Advarsler

 • Ikke prøv å smigre folk i skole / arbeidsliv.
 • Ikke bruk grovt språk eller fysisk misbruke noen.