Wkano

Hvordan være en hipster jente

Å være en hipster er ikke bare om å kle den delen. Det er en organisk, androgyn, eksklusiv måte å leve på. Som inkluderer alt fra håret til bøkene vil ikke slutte å snakke om. Her er hvordan å være den typiske hipster jente ... ikke at du trenger den etiketten.

Trinn

Hvordan være en hipster jente. Vet ikke-style stil hipsters.
Hvordan være en hipster jente. Vet ikke-style stil hipsters.

Forstå den generelle estetiske av hipstere

 1. 1
  Vet ikke-style stil hipsters. I mainstream, kan denne delen normalt bli referert til som "Beauty tips", men det ville bety at hipsters godta de konvensjonelle idealer om "Beauty".
 2. 2
  Hair. Long Straight / bølgete hår eller androgyne kutt er den vanligste. Svingte smell er et must. Det er vanlig å la håret ned i en rotete "nettopp våknet" stil eller kaste den inn i en rotete bun. Vaske håret hver dag er ikke nødvendig. Platon ikke vaske håret hver dag.
 3. 3
  Ikke følg mainstream spiker mote. Mens spiker selskaper prøver å parade kvinner rundt som Barbies, hipsters avvise norm og i stedet bruke mørk eller mønstret neglelakk.
 4. 4
  Makeup. Hvorfor er kvinner oppfordres til å bruke sminke, men menn er ikke? Hipstere slitasje minimal sminke, om noen i det hele tatt, som en måte å avvise denne kvinnefiendtlige mentalitet. Rød leppestift er alltid riktig skjønt.
 5. 5
  Arbeidet med fitness din, men ikke for hardt. Hipstere tror ikke på den atletiske ideelt. I stedet bruker de sin tid på å diskutere ideer, filosofi og dyremishandling. Dermed Hipsters har en kropp fett i enkelttall. Som kommer fra å drikke fair trade kaffe og spise økologiske grønnsaker. Det er fornuftig skjønt... de er vegetarianer eller veganer.
 6. 6
  Få tatoveringer. Få litt blekk er en kreativ uttrykk for ens selvbilde. Ikke få tatoveringer på et innfall.

Avvise mainstream mote

 1. 1
  Hipsters ville aldri handle på Macys, Nordstrom, europeiske ørn eller Abercrombie. Hipsters butikk på Frelsesarmeen, sparsommelighet butikker, second-hand butikker, Urban Outfitters (hvis du ønsker å jukse på "stil") og European Apparel. De følger sine egne mote regler.
 2. 2
  Når du shopper, se etter "ukonvensjonelle" mote stykker. Hvis en artikkel av klær har to eller flere av disse mote buzz ord, kjøpe den umiddelbart Vilkår inkluderer:. Piggdekk, Acid Vasket, Åpninger, Avskårne offs, Oversized, Vintage, lær, "Boyfriend"-stil, Abstract, Patchwork, Fringe, beskjæres, Ripped, Lace-up, Falmet, og Suede.
 3. 3
  Kjøp de "riktige" bunner. Ting som Maxi skjørt og kjoler, høyt liv shorts og bukser, Cut-out kjoler, rompers, eller jumpsuits, vintage kjoler, ryggløse rompers eller jumpsuits, kjører shorts, skinn shorts, abstrakte floral leggings eller satin shorts er alle gode valg.
 4. 4
  Finne de "riktige" sko. Hipsters elsker oxfords, gladiator sandaler, ankel eller militær-stil støvler, "kattunge hæler," loafers, Toms, Keds, pekte ballett tøfler og mokasiner. Husk at det alltid er riktig å ha høye sokker eller fargerike strømpebukser. Alltid.
 5. 5
  Kjøp de "riktige" topper. Invester i flanell button-ups, skjorte med obskure band titler (bare hvis du faktisk lytte til band), vintage / kaste tilbake skjorte med krage, ironiske "Cosby" gensere, Skjær opp skjorter, beskjære topper, oversized t-skjorter, overdimensjonerte cardigans, vintage blazere, European Apparel zip opp gensere, vester, og selvfølgelig, ponchoer.
 6. 6
  Accessorize, men ikke for mye. Ikke se ut som du legger for mye vekt på den måten du ser. Du ønsker å ha akkurat nok til å trekke sammen antrekket uten å se ut som du kastet bort morgen får kledd når du kunne ha vært å lese Kant. Noen tilbehør inkluderer: pannebånd, bandanas, skjerf, ray band, faux fur hatter, lumberjack luer og håndlagde armbånd.
 7. 7
  Ta med en pose med deg. Posene er flott for lagring av dine bøker, vinylplater og kamera. Noen gode bag ideer inkluderer messenger bags, vintage skuldervesker og cross-likposer.

Vedta livsstil

 1. 1
  Snakk med en aura av selvtillit og ikke vær redd for å bruke sarkasme. Sarkasme er akkurat som å bruke kursiv i hverdagen, så bruk den liberalt.
 2. 2
  Protest mot mannen. Det er alltid noe som skjer gjennom mainstream nyheten om at du er uenig med. Male et skilt og utøve din første endringen rett til å protestere... vel, alt. Rekruttere medlemmer av co-op sammen med deg.
 3. 3
  Leve grønt. Sykle. Det er bare grønnere. Har du virkelig trenger å vite lenger mer enn det? Bor i en co-op der du har tilgang til en all økologisk hage hver dag.
 4. 4
  Finne de "riktige" emner for diskusjon.
  • Politikk: Hipsters er alltid progressive og så over "Big Brother" regjering at republikanerne opprettet.
  • Musikk: Du har sannsynligvis aldri hørt om noen av bandene de hører på. Men det er typen som indie rock, for eksempel: slag, vennlig frites, vaksiner, simon and Garfunkel, The Kooks, hun og ham, Tegan and Sara, osv..
  • Art: Hipsters forstå at kunst er viktig for enhver kultur. Postmoderne kunst eller noe av Andy Warhol regnes som en favoritt for de fleste hipstere, men de liker også kunst som er så progressive at mange mennesker ville ikke engang vurdere det "kunst". Men det er bare fordi folk flest ikke forstår hva kunst er virkelig om. Så igjen, har de fleste ikke lest Platons estetikk.
  • Filosofi: Klassiske greske filosofer, er bare begynnelsen for hipsters. Kant, Nietzsche, Heidegger, Hegel, Deleuze, og Butler er bare noen favoritter, men for ekte hipstere disse forfatterne, selv om nødvendig, er liksom passé. Bringe opp Ayn Rand i noen virkelig hip filosofi sirkel får du lo. Nihilisme, relativisme, neo-marxismen (marxist-leninismen er så 1920-tallet), neo-pragmatisme, og neo-eksistensialisme er noen favoritt emner. Men til slutt, hipsters har en så stor kunnskap om all filosofi at de ville være glad for å snakke om noe virkelig.
  • Foto: Normalt vil dette falle inn under "kunst", men for hipstere, fortjener dette sin egen del. Fotografering er nesten like viktig som filosofi å hipsters. Vintage filmkameraer er så enkle at, for eksempel, tar det det du ser til et helt nytt nivå. Vet du hva de betyr? Dens liker, de kan ikke engang forklare det. Enten du får det eller gjør du ikke.
  • Filmer: Du mener utenlandske dokumentarer? Intet menneske med selvrespekt hipster noen gang ville bli fanget ser en multi-million dollar blockbuster. Det er så opplagt.
  • Bøker: noe om "Big Brother" regjeringer eller noe av Kurt Vonnegut, Chuck Palahniuk, David Foster Wallace, Zadie Smith, eller Thomas Pynchon. Selv om igjen, sanne hipsters finne mindre kjente forfattere, spesielt postmoderne (eller Pomo) seg. Aldri bli fanget uten en bok. Hvis du starter ditt skift på fair-trade, økologisk kaffebar, sitte ned med soya latte og bare lese.

Tips

 • Alltid være trygg på hvem du er og hva du har på deg!
 • Keep it classy, ​​ikke verdiløs.
 • Handle og kle seg i komfortsonen.
 • Hold deg selv og alltid være annerledes enn alle andre!
 • Adore noe vintage.
 • Få en jobb og tjene dine egne penger. Hipster jenter er uavhengige og bare stole på seg selv.
 • Plukk opp en sær hobby du er forelsket i, som debatten eller samle lekebiler, er det en god måte å krydre opp en samtale om nødvendig
 • Være enkel og naturlig, men blir hemmelighet litt høy vedlikehold er greit, også.
 • KJØP LOKAL! Ikke bare er det en fin måte å møte andre indie, det er en fantastisk måte å støtte fellesskapet!
 • Bike overalt, sparer massevis av $ og det er trening, mens du ser kjempebra
 • Kjærlighet kaffe

Advarsler

 • Aldri kalle deg en hipster. Du ville bare være merking selv! Det er akkurat det hipsters prøver å unngå!