Wkano

Hvordan være singel og lykkelig

Å være singel er ikke noe å skamme seg om i vår tid! Vi lever i en tid da de fleste relasjoner bryte opp og det er ingen garanti for at selv de beste vil vare. I mellomtiden er det mye å glede seg over livet, og singleness har svært mange fordeler som de par du misunne ville gi en arm eller et bein for!

Trinn

Hvordan være singel og lykkelig. Ta ansvar for din virkelighet og gi opp alt som misunnelse!
Hvordan være singel og lykkelig. Ta ansvar for din virkelighet og gi opp alt som misunnelse!
 1. 1
  Ta ansvar for din virkelighet og gi opp alt som misunnelse! Slutt å bekymre deg om alle andre rundt deg får inn i relasjoner, og tenker at du må i tillegg. Alle de lykkelige par i filmer og TV-programmer er de fabrikasjoner av Hollywood-forfattere utformet for å selge billetter og få høye TV-karakterer. Ekte par har rotete liv-de slåss, forlate bad skitne og stjele fjernkontrollen fra hverandre. Gi opp disse urealistiske fantasier om din "sjelevenn", og legg merke til hvordan de fleste mennesker rundt deg er bare vanlige folk - gode mennesker, men ikke magisk helter som fikse hverandres liv.
 2. 2
  Fokuser på å bli den beste personen du kan være. Ta klasser, trene, dyrke en hage, gjør frivillig arbeid, gå til terapi, gjøre hva ditt hjerte ønsker. Husk at alt du gjør skal være for deg! Høy selvtillit vil tiltrekke seg flere venner og kanskje i det lange løp enda litt romantikk. (Når du blir den personen du liker, men kan du være mindre villig til å inngå kompromisser hva som er viktig for romantikk.)
  • Konsentrer deg om deg selv og finne ut hva du liker og ikke liker. Lage planer med venner som du ikke har sett på en stund. Ta en hyggelig, varmt bad. Les en bok, eller lufte hunden. Ta deg tid for deg selv, og ikke svette å finne noen. Du kan ikke gå på jakt etter kjærlighet, har kjærligheten finne deg.
 3. 3
  Unn deg selv. Gå ut og få neglene gjort, har en spa dag eller få en massasje. Bare fordi du ikke har noen til å imponere eller behage betyr ikke at du bør slutte gledelig selv. Du er en sterk, selvstendig person som fortjener det beste. Så gi det til deg selv!
 4. 4
  Spille feltet. Gå ut og ha det gøy. Gå ut til klubber med vennene dine. Dans og flørte med andre hvis du liker. Ikke vær redd for å gi eller ta telefonnumre, bare innse at ingenting kan komme av det.
  • Ikke ta de ovennevnte råd til å bety at du bør gå for hvert stykke ass der ute. Du har et rykte å opprettholde, og et løfte til din kropp, sinn og sjel til å ta vare på deg. Du trenger ikke en annen person til å føle deg spesiell.
 5. 5
  Innse at du fortsatt er heldig og heldig. Mange mennesker rundt om i verden er enten: kronisk syke, hjemløse, lever i fattigdom, sultne, på flukt fra krig, og har ingen personlige friheter på grunn av diktaturer. Hvis du er deprimert, og tror du ikke heldig fordi du er singel, tro om igjen!. Folk i de nevnte forholdene har det vanskeligere enn deg!
 6. 6
  Ta opp en ny hobby! Lære gitar, bli med et trykk klasse, dyrke en hage, skrive en roman, lage noen gourmet måltider! Uansett hva du noensinne har ønsket å gjøre, gjør det nå. Prøve noe nytt kan føre til nye ferdigheter, vennskap og selvfølelse.
 7. 7
  Ser i speilet. Si ting som du liker ved deg selv. Gjenta setningene til deg selv som "Jeg er en sterk og vakker person" og fortelle speilbildet ditt at du elsker deg. Du må vite at du ikke kan forvente at andre skal gjøre deg lykkelig. Du er den eneste personen som kan gjøre deg lykkelig til slutt.
 8. 8
  Bli en optimist. Dette er en egenskap som hjelper deg om du er singel, gift, skilt eller enker! Hold en takknemlighet dagbok og hver kveld tenke på tre ting du er takknemlig for. Finn silver lining i alt i løpet av dagen, og nyte små gleder. Du vil leve lenger, gjøre det gjennom tøffe tider mer jevnt, og selv unngå forkjølelse oftere!

Tips

 • Verdi de tingene som du har, for eksempel din kreativitet, din intelligens, dine venner eller kjæledyrets (s) så vel som nylig fant uavhengighet.
 • Du trenger ikke å fake og gips på smiler hele tiden hvis du ikke er helt fornøyd. Vær deg selv. Hvis det er en nylig break-up det er ok å være trist... men bare for en tidsperiode som er proporsjonal med den lengde / intensiteten av den endte forholdet. Lenger, er bare ikke være rettferdig mot deg selv eller andre.
 • Si til deg selv at du er verdig til å bli elsket, spesielt ved deg selv. Elske deg selv er både akseptere hvem du er nå, og vet at det er alltid ting du kan gjøre for å gjøre deg enda mer fantastisk enn du er nå. Virkelig elske deg selv betyr også at det er vanskeligere for andre å skade deg. Avslag vil ikke svi så mye, tross alt ikke de kunne muligens elsker deg mer enn du gjør.

Advarsler

 • Hvis du finner deg selv i et nytt forhold sørg for at du er over det siste forholdet. Det er ikke rettferdig for den nye personen, og det er absolutt ikke rettferdig for deg.
 • Kanskje det siste forholdet var ikke den beste. Kanskje de var fornærmende eller kontrollerende. Kanskje uansett grunn, ble de ikke behandler deg med respekt og anstendighet som du fortjener. Hva tilfellet er, ikke klandre deg selv for bruddet. Ikke slå deg i. Det er ok å være sårbar. Når den tid kommer at du føler deg klar for et forhold igjen, sørg for at du er klar. Hvis du fortsatt ikke kan åpne opp og stole på, så det er et klart tegn på at kanskje du fortsatt ikke er klar ennå. Det er ok. Bare ikke bli bitter eller kald. Det er en risiko for å åpne opp ditt hjerte, og det er vanskelig å være sårbar og stole på igjen. Men ved å ikke gjøre det, er du ikke bare frata deg selv, men også frata andre mennesker der ute som er gode mennesker, og som kunne være potensielle relasjoner.
 • Når flørte med andre, pass på å ikke overdrive det. Lede andre på så er ikke attraktivt.