Wkano

Hvordan vinne en fyr tilbake etter å ha blitt dumpet

Han dumpet deg. Men du vil ha ham tilbake. Å vinne en fyr tilbake etter at han slo opp med deg er ikke en lett oppgave. Det tar tid, engasjement og en alvorlig motivasjon til å gjøre. Her er Google å vinne en fyr tilbake etter å ha blitt dumpet.

Trinn

Hvordan vinne en fyr tilbake etter å ha blitt dumpet. Vil du virkelig ønsker å vinne ham tilbake?
Hvordan vinne en fyr tilbake etter å ha blitt dumpet. Vil du virkelig ønsker å vinne ham tilbake?
 1. 1
  Vil du virkelig ønsker å vinne ham tilbake? Hvorfor? Kanskje du bør bare gå videre.
 2. 2
  Reflekter over hvorfor han dumpet deg. Er du gjør noe som han ikke kan stå? Er det konkrete forbedringer som du bør gjøre i livet ditt? Har han dumpe deg fordi han ser noen andre? Var det noen som en forelder sted press på ham til å forlate deg? Er dette bare gruppepress? Hvis omstendighetene rundt årsaken til at han dumpet deg ikke endret han vil ende opp med dumping deg igjen. Eller verre, kan han henge deg sammen fordi hes allerede oppbrukt hans evne til å være grei med deg når han dumpet deg første gang.
 3. 3
  Ofte gutta angre bryte opp, men sosialt vet ikke hvordan de skal redde ansikt. Noen ganger du ikke setter pris på hva du har før det er borte. Noen ganger for å få ham kjøre tilbake du må bare gi ham en sjanse en merknad som sier at a) du er beklager ting ikke fungerte b) i den grad at noe var din feil, at du vil gjøre det bedre hvis du får sjansen c) du fortsatt er forelsket i ham d) ringe meg når som helst.
 4. 4
  Noen ganger tar det tid. Jo eldre du er, jo lengre tid tar det. Så det er en alder hvor det ikke tar lang tid lenger. Men når ventetiden er over, må du gjøre tiltak for å sørge for at det ikke skjer igjen. Hvis det var en misforståelse, må du etablere måter å hindre en misforståelse i fremtiden.
 5. 5
  Kobles til livet ditt med sin. Har noen steder som sport, clubbing osv., som du deler med ham. Du vil fortsette å se ham.
 6. 6
  Organisere livet ditt. Ha interesser som ikke har noe med ham å gjøre. Det ville være noe nytt og interessant for ham. Være fokusert på deg selv. Bruke tid på å se bra ut. Alltid ha ditt eget liv. På denne måten har du alltid noe interessant å snakke med ham om.
 7. 7
  Ikke lek med forholdet. Mystery er fantastisk til sin borte så er det ingenting igjen. Bare vær deg selv, men husk at du kan bruke litt selv forbedring også. Forventer det samme fra ham.
 8. 8
  Ikke vær en dørmatte. Det er bra å la ham vite at du er tilgjengelig for ham og ønsker å komme tilbake sammen med ham. Ikke gjør dette faktum midtpunktet i livet ditt. Det er mange fisk i havet, og du vil oppdage at du har vokst utover det forholdet og en annen fyr vil passe deg bedre.

Tips

 • Gi deg selv tid til å gro

Advarsler

 • Ikke se for desperat