Wkano

Hvordan vinne en skjønnhetskonkurranse

Har du noen gang ønsket å være Miss Europa? Vel, nå har du sjansen! Nå kan du lære hvordan du kan slå konkurrentene og komme i kontakt med din indre skjønnhet dronning (eller konge!).

Trinn

Hvordan vinne en skjønnhetskonkurranse. Skriv inn missekåringen.
Hvordan vinne en skjønnhetskonkurranse. Skriv inn missekåringen.
 1. 1
  Skriv inn missekåringen. Finn en missekåringen at du kan kvalifisere for og anvendelse. Det er mange forskjellige konkurranser åpne for mange ulike deltakarar. For eksempel, hvis du er ukomfortabelt å jobbe med gutter, skriver en kvinnelig bare ett.
 2. 2
  Fjerne uønsket kroppshår ved voksing. Gjør dette flere dager før missekåringen - nær nok til missekåringen datoen da håret ikke begynner å vokse igjen, men ikke så nær at huden din er fortsatt synlig irritert eller rød fra voksing. Voks bikini linjer, armhulene, beina og bart (hvis du har det). Det vil skade, men bare tenk på det trofeet.
 3. 3
  Piske kroppen i form ved å spise sunt og. Dette vil gi kroppen din som tonet utseende for å få deg ekstra merker.
 4. 4
  Få en missekåringen coach for å lære deg ferdigheter og måter å gå, handle og se gjennom en missekåringen. Trenere noen ganger annonsere i relevante aviser eller blader, eller du kan Google dem. Noen ganger vil ex missekåringen deltakarar gjerne ta deg under sin vinge, kanskje for en liten kostnad, kanskje bare så de kan fortelle noen sine tips og triks.
 5. 5
  Velg en passende ferdigheter til å praktisere og demonstrere og for å markere ditt talent. Eksempler er å spille piano eller fiolin, jazz, trykk, eller ballett dans, stokk Drilling til en sang, og. Freestyle rap er et eksempel på noe som trolig ikke ville gå så bra med dommerne. I all ærlighet, til tross for sine påstander om at de liker individualitet, de virkelig ønsker en fullkommen tenåring å gi et trofé til.
 6. 6
  Forbered en nødsituasjon missekåringen kit som bør inkludere nødvendigheter som:
  • en kjole for hver runde * curling / utretting jern * ekstra beredskap smykker (helst både gull og sølv) som vil gå med noe, inkludert beredskap dress * falske øyevipper * falske negler og spiker lim * en naturlig parykk, en gummi hodet dekke for å holde den inn og skum hodet for parykken når den ikke er i bruk * flipper * stoff lim pistol og limstaver * rettetang * hårspray * varme valser * en god samling av kvalitet makeup * sy kit * skoovertrekk * skin shimmer / body glitter * våtservietter.
 7. 7
  De fleste av elementene som er nevnt ovenfor er valgfrie, men ofte er godt brukt.
 8. 8
  Velg ditt antrekk nøye:
  • For å velge en farge, eller svart. Ett stykke eller to stykke er både akseptabelt. Slitasje på de mest fire tommers hæler, og la dem matche din badedrakt.
  • For kvelden kjole, bære noe som vil gjenspeile din personlighet, og passer deg veldig godt. Du kan finne nettsteder over hele internett som viser hvilken farge du bør velge.
 9. 9
  For intervjuet, ha en nøytral skjørt dress eller en kappe kjole i en farge som går bra med deg, bør matchende hæler av taupe skinn hæler.
 10. 10
  Være på ditt beste, mest ladylike oppførsel hele tiden Mostraspelet. Stå rett opp hele tiden og. Ikke bann, gjør narkotika, røyk, etc. med klassen og oppførsel. Hvis noen irriterer deg (honning, det er en skjønnhetskonkurranse, det kommer til å skje), snu det andre kinnet til. Det er nok av tid til å krangler etterpå.
 11. 11
  Ess intervjuet! Hold deg rolig og avslappet, men likevel entusiastisk og upbeat. Lat som du snakker med familie eller venner, men på samme tid, være spesielt og hensiktsmessig. Hvis du holder en sote-fest, kommer du ikke til å vinne.

Tips

 • Gjør alder riktig sminke og kle beskjeden. Du ønsker å se flott ut samtidig ikke vise for mye.
 • Hvis du vinner, handle overrasket og være veldig moden om det. Ingen liker noen som skryter eller blir snobbete.
 • Hvis pengene er inkludert som en premie, kan du prøve å donere noe av det til veldedighet. Dette viser folk at du er veldig omtenksom.
 • Bære alle klær som er på moten!
 • På et intervju, bare riste dommerne hånden hvis de utvider det først, og si god morgen, god kveld, god ettermiddag, hva passer den tiden av døgnet.
 • Kontroller at du har makeup på til alle tider.
 • Hvis du har en Q & A del i missekåringen din, så må du være klar om hendelsene rundt deg, slik at du vet det riktige svaret du må gi. Og ikke være forutinntatt selv om din mening er spurt. Prøv å spille trygt, men ikke så mye.
 • Lag en sunn brunfarge ved soling nøye. Eller få en luft-børstet spray tan.
 • Hvis du er pålagt å utføre et talent, gjør noe du føler deg komfortabel med, i stedet for å gjøre noe som vil få dommere oppmerksomhet. Å være deg selv er iøynefallende nok.
 • Hvis du vinner, og er pålagt å bruke en krone, sørg for at det er sikkert på, og vil ikke falle av. Hvis det er litt løs, ikke kaste hodet for mye.
 • Vær høflig, smile, og har alle personlighet, men ikke handle falske.
 • Spis sunn mat og mosjon.
 • Når du er på scenen, få øyekontakt med hver av dommerne til enhver tid, med mindre du er å snu seg rundt.
 • Vær forberedt på å representere sponsorene hvis du vinner. Opptog er strengt tatt ikke om skjønnhet, velger de en talsperson. Aldri, noensinne si noe dårlig om en sponsor. De sponser deg til å synge sine roser. Leve opp til forventningene deres, og de kan sponse deg igjen.
 • Du kan være i stand til å bruke tittelen til å samle inn penger eller oppmerksomhet for en sak. Nevne dem i din vinnende tale.

Advarsler

 • Ikke tygg tyggegummi på scenen eller under intervjuet!
 • Du er nødt til å bruke penger på flere ting for Mostraspelet som sminke, kjoler, hår, hud, trenere, etc.
 • Unngå å se sliten.
 • Sørg for at du en komfortabel med alt du gjør spesielt talent delen
 • Bruk solpudder for å unngå å se blek... Husk, mindre er best.