Wkano

Hvordan vite om en jente liker deg ikke tilbake

Har du noen gang vært i en situasjon hvor du ikke er sikker på hvorvidt en jente liker deg? Vel, finne ut her.

Trinn

Hvordan vite om en jente liker deg ikke tilbake. Legg merke til hennes kroppsspråk rundt deg.
Hvordan vite om en jente liker deg ikke tilbake. Legg merke til hennes kroppsspråk rundt deg.
 1. 1
  Legg merke til hennes kroppsspråk rundt deg. Hvis du noen gang røre henne, berører hun deg tilbake eller type lean bort? Hvis du noen gang prøvd å flørte med henne, hun opptre lykkelig eller ubehagelig? Når dere snakker, ikke lener hun mot deg? Eller borte?
 2. 2
  Se etter ledetråder som hun prøver å unngå deg. Har du noen gang se henne vandre rundt i et gjemmested slags måte? Hun kan bare være å prøve å unngå deg.
 3. 3
  Legg merke til om hun smiler til deg. Noen ganger når du snakker med en jente som ikke liker deg, smiler hun aldri på dine vitser eller noen gang smiler til deg.
 4. 4
  Observere om hun flørter med andre gutter. Hun er kanskje ikke interessert i deg hvis hun flørter med andre gutter, men hun kanskje prøver å gjøre deg sjalu så ikke anta at hun ikke liker deg!
 5. 5
  Lytt til hva tone hun snakker til deg med. Hun kan virke i et travelt eller hun kanskje ikke ønsker å være rundt deg. Noen ganger hun kan bare være gretten eller har en dårlig dag.
 6. 6
  Vente for henne å innlede en samtale med deg. Hvis du er alltid en å snakke med henne, så hun kan vite at du liker henne og hun kan aldri gå på jakt etter en samtale med deg.
 7. 7
  Har hun noen gang ignorere deg? Hvis hun gjør hun kanskje ikke liker å snakke med deg. Men vær forsiktig, kan hun bare være å prøve å late som om hun ikke liker deg.
 8. 8
  Her er en test som aldri svikter: Lat som å slippe noe i gangen. Hvis hun hjelper deg hun kanskje liker deg. Dere kan selv komme inn i en samtale! Men vær forsiktig, ikke får vennlighet blandet med likhet.
 9. 9
  Merke noen bevegelser hun kan gjøre. Hvis hun liker deg, kan hun be om hjelp på en masse ting. Hun kan be deg om hjelp på den nye lekser i hallen, slik at hun kan komme nærmere deg. Men vær forsiktig, kan hun virkelig trenger hjelp, og hun kan ikke ha noen følelser for deg i det hele tatt.
 10. 10
  Hvor fint er hun? Mye av tiden, mener jentene er for gutter og gutter er slem mot jenter fordi de prøver å skjule det faktum at de liker deg. Hvis hun er slem mot deg, kanskje hun bare liker deg, eller hun kunne bare ikke liker deg. Det er bare en 50% sjanse for hvert, så vær forsiktig.
 11. 11
  Legg merke til hennes venner. Jenter nesten alltid fortelle sine venner som de liker. Hvis vennene hennes noensinne le av deg eller henne, kanskje de synes det er morsomt at hun liker deg. De kan opptre immaturely og erte deg og henne. Hvis de ikke gjør dette, og de ​​er enten bety eller normal rundt deg, de er enten flinke til å holde på hemmeligheter, (som, når det kommer til jenter, er de sannsynligvis ikke), eller jenta ikke liker deg. Så, i dette tilfellet, hun sannsynligvis ikke liker deg.
 12. 12
  Legg merke til om hun noen gang ser din vei i klassen. Noen ganger kan en jente som liker noen forsøker å se på ham når ingen ser. Hvis du tar henne stirrer på deg, kanskje hun liker deg. Hvis hun aldri selv ser din vei, kan hun være å prøve å skjule det faktum at hun liker deg, eller, hun kan være veldig fokusert på hennes skolearbeid, noe som sannsynligvis betyr at hun ikke har noen følelser for deg.
 13. 13
  Observere henne. Når skolen begynner, se hva hun gjør. Hun kan bruke sminke, lipgloss, bruk breathspray, mints, parfyme, osv. Hvis hun gjør dette, kan det være en fyr hun liker hvem hun ønsker å imponere. Hvis hun noen gang går forbi deg med parfyme på, kanskje hun liker deg, og hun vil at du skal lukte henne. Men vær forsiktig, kan hun liker noen andre, eller kanskje hun bare mener at sminke gjør henne ser bra ut.
 14. 14
  Legg merke til om hun noen gang spør du, eller noen andre fyren en usann spørsmål. Med dette mener jeg at hvis hun er en straight A student, og hun ber deg om historien oppdraget, hun sannsynligvis allerede har det, og hun ville bare snakke med deg. Er det andre måter jenter gjøre dette, kanskje de har et rykte for å være populære og hate skolen, og hvis de liker deg at de kan be deg om leksehjelp. Men vær forsiktig, kan hun virkelig trenger hjelp, så ikke få håp for høyt.
 15. 15
  Når mennesker ser noe som de liker, elevene får større. Hvis en jente ikke liker deg, vil hennes elever bli liten når hun ser over på deg. Dette gjelder ikke i mørket.
 16. 16
  Finn ut om hun har en kjæreste. Hvis hun gjør, hun er nok mer interessert i ham enn deg, med mindre hun er ikke veldig fornøyd med ham. (Hvis hun har en kjæreste, er den beste tingen å gjøre permittere av henne.) Hvis hun ikke har en, kan hun være interessert i noen, inkludert deg, eller ikke.
 17. 17
  Se på øynene hennes. Når dere to snakker hun vil sannsynligvis gjøre masse øyekontakt hvis hun er interessert i deg.

Tips

 • Hvis du ser inn i øynene hennes, og hun smiler, hun liker deg.
 • Hvis hun smiler oppriktig når du ser på henne dette er et godt tegn på at hun liker deg.
 • Husk, kanskje hun liker deg, men hun kan ikke opptre som det.
 • Hvis hun snakker til deg og forteller deg at du gjør henne ler mye som er et godt tegn.
 • Et godt tegn er hvis hun berører deg når hun snakker til deg.
 • Hvis hun mener noen gang til deg, det er en 50% sjanse for at hun liker deg, og en 50% sjanse for at hun ikke liker deg.
 • Hvis hun ikke liker deg, husk, det er mange andre fisk i havet.

Advarsler

 • Forutsatt hvordan noen føler om deg uten direkte å spørre dem kunne resultere i en misforståelse og resultere i unødvendig hjerte verke.
 • Ikke gjør henne gjøre noe hun ikke ønsker å gjøre.
 • Ikke berør hennes rumpe eller hennes bryster eller mellom beina uten hennes tillatelse. Dette er støtende om jenta liker deg eller ikke. (Se advarsel nr.2)
 • Ikke rush det, må du kanskje vente litt før du kan fullt ut om hun liker deg eller ikke.
 • Ikke bli for enkelt når du prøver å gjøre en jente sjalu (som kliner med andre jenter for eksempel) fordi tro det eller ikke, hvis en jente liker deg så hver gang du flørte med noen andre det gjør vondt henne.
 • Ikke vær frekk eller gjøre narr av jenta fordi oddsen er hun er sensitiv (selv om hun ikke alltid viser det) og gjør narr av henne kunne bare såre henne.
 • Å være grei og si at du liker henne kan sette deg eller henne i en vanskelig situasjon.