Wkano

Hvordan vite om en kvinne er en cougar

Ofte antatt å være den opprinnelige cougar, tegnet "Mrs. Robinson" fra 1960 filmen "The Graduate" fascinert seere på den tiden, spesielt når du blir spurt av Dustin Hoffman rollefigur «Prøver du å forføre meg, Mrs. Robinson?" Flere nylig, ordet "cougar" har blitt et begrep som brukes for å referere til et økende antall middelaldrende kvinner som vanligvis hyppige klubber og barer for å møtes, og potensielt date yngre menn.

Mens noen mennesker kan hevde at cougar atferd avslører en følelse av desperasjon, andre se som en cougar som en kilde til self-empowerment, der eldre kvinner gjenvinne dating scene og bevise nok en gang at de er fortsatt attraktiv og forlokkende, om enn klokere takk til å være eldre, og ofte mindre ønsket av langsiktige forpliktelser (kanskje også grunn til å være klokere). Noen unge menn er spesielt tiltrukket av en cougar fordi de oppfatter forholdet som en med "no strings attached", som gir dem muligheten til å utforske visse aspekter av intimitet en kvinne sin egen alder ville aldri være i stand til å formidle, uten å måtte føler forpliktet på lang sikt.

Lurer på om en cougar er forføre deg? Her er tegnene på at du har funnet din egen personlige "Mrs. Robinson".

Trinn

Hvordan vite om en kvinne er en cougar. Bestemme kvinnens alder.
Hvordan vite om en kvinne er en cougar. Bestemme kvinnens alder.
 1. 1
  Bestemme kvinnens alder. Alder er en stor indikator på hvorvidt en kvinne er en cougar. Vanligvis er cougars anses å være kvinner rundt 40 år eller eldre, selv om noen mennesker vil gå så lavt som 35 for cougar alder. Du kan får problemer prøver å skjelne en kvinnes alder (uten å spørre henne), takket være overvekt av plastisk kirurgi og botox bruk blant puma. En måte å rundt at gåten er å studere hendene. Kvinner i 20-årene og 30-årene vanligvis ikke har fine linjer og synlige årer i hendene. I tillegg, sjekk ut fine linjer rundt øynene eller munnen, som er en annen avslørende tegn på at din venninne er over 40 år. Albuer og knær er et annet sted å lete etter små rynker og tynnere hud, typisk tegn på "modenhet".
 2. 2
  Evaluere hennes mote og make-up. Mote for cougar varierer fra high fashion designer dresser og makt blindgjengere til tettsittende kjoler som er klart for kort og mye yngre enn sin alder. Vanligvis en push-up BH er nødvendig, spesielt hvis cougar har hatt barn. Når det gjelder sminke, cougars pleier å gå for den intense, for å dekke opp rynker og alder merker, som for eksempel tung foundation.
 3. 3
  Finn ut om du arbeider med en "sukker mama". Et sukker mamma og en rik cougar er ett og det samme. Vanligvis kledd til niere, kan sukkeret mama cougar enten være på toppen av sin karriere, eller er ute etter hevn fra den rike mannen hun har siden skilt med en pen sum tildelt henne. Dette cougar vil være klar til å plukke opp fanen og våren for din neste ny garderobe. I tillegg til å være godt kledd, tegn på at du kanskje har funnet en sukker mamma cougar inkluderer bestiller dyre drinker eller champagne i baren, betaler med en svart European Express Card og eie et høyt priset bil, som hun valeted på bar, klubb eller restaurant. Andre tegn er synlig plastisk kirurgi, dyre smykker og en tonet kropp (courtesy av hennes personlige trener og ernæringsfysiolog).
  • Se for mangelen på en giftering. Ingen cougar bærer en fordi hun er singel og på jakt.
 4. 4
  Sjekk ut hennes bevegelser. Cougar kvinner er langt mindre sannsynlig å være på dansegulvet og mye mer sannsynlig å bli sittende i baren, et bord eller stående langs siden. Hun vil holde en drink eller kanskje en elektronisk innretning.
 5. 5
  Gi henne komplimenter. Ofte et kompliment eller kommentar om hvordan hun ser er hva dine cougar ønsker mest, spesielt hvis hun kommer av et langvarig forhold eller mislykket ekteskap. Som alle kvinner, vil hun elsker en kompliment, men hun er nok mye mer sannsynlig å akseptere det grådig enn å skygge unna det, hun er samstemt nok til å vite at de kompliment saker, i motsetning til usikre yngre kvinner. Se hvordan hun reagerer og sørg for å kompliment henne litt mer. Gjør føler hennes spesielle.
 6. 6
  Se til venner eller andre kvinner hun er ledsaget av. Mange cougar kvinner vil slå seg sammen med andre cougar kvinner, like blinke i deres antrekk, støyende i sine samtaler og likegyldig om hvor høyt de kommer over. De kan kam for yngre menn som gruppe innsats, og inviterer deg og dine mannlige kompiser over for drinker med hele sin gruppe.
 7. 7
  Hvis du er interessert, tilbud om å kjøpe henne en. Hvis hun er ivrig på deg, vil hun ikke kaste bort tid på å bli enig i drikke og sitte ned i et behagelig sted sammen. Sjenert og treg er ikke i cougar strategi, hun er der for å finne en fyr fort, uten alle de vanlige danser rundt involvert i å bli kjent med noen. Prøv småprat og se hvor det blir deg, sannsynlig at hun vil bare få rett til poenget.
  • Mange cougars vil være helt ærlig med å ville ha litt moro med deg. Ikke forvent den vanlige coyness av en yngre kvinne, og ikke bli overrasket om hun tilbyr deg telefonnummeret hennes uten at du selv ber om det.
 8. 8
  Avgjøre om en "one-nighter" cougar er for deg. I noen tilfeller kan cougar bare ønsker å date eller være med deg, eller når det passer for henne. På dette punktet, gjør at du gutt leketøy, så du bør finne ut om dette er den type forhold du ønsker. En ett-nighter vil ofte ringe deg ved midnatt for et besøk, lage og endre planene raskt og kan ofte ikke kalle for måneder, men da sende deg et presserende tekst eller e-post trenger å møte dere alle en plutselig. Noen menn søker denne type "forhold" fordi det generelt frigjør dem fra forpliktelse. Imidlertid kunne one-nighter ombestemme seg plutselig skulle ektemannen forlater henne eller hennes situasjon skulle endre, gjør du en ettertraktet mål for måneder med en-mot-én gang.
 9. 9
  Unngå "sint cougar". Ikke alle puma spille fin og noen kommer ut for tortur yngre menn hvis de er sint på sin utro ektefelle, eller de kan rett og slett oppleve "change" (menopause). Dette cougar kan være søt og sjenerøs ett minutt, deretter snu på en femøring. Det kan være vanskelig å få øye på en sint cougar under ditt første møte, men noen kjennetegn inkluderer sure kommentarer om hennes familie eller mann (eller ex), forakt for hennes jobb eller arbeidssituasjon eller generell øye rullende og sarkasme. Hun kan også gå på om menn generelt.
 10. 10
  Unnslippe cougar. Hvis du har oppdaget en cougar og hun har oppdaget deg, men du bestemmer hun er ikke for deg, og deretter spille på ønske henne for ting som må gjøres raskt som et middel for sikkerhetskopiering ned fra en potensiell flørt. Begynn ogling en mye yngre kvinne i rommet eller være tilbakeholdne og ubehagelig rundt hennes forslag å ta av for en rask en. Hvis hun fortsetter å presse, nevne at du må ringe din kone. Hun vil ikke henge rundt lenge fordi tiden er kjernen.

Tips

 • Forstå at det du ser er hva du får - mens noen cougars kan være interessert i å danne et langvarig forhold, er cougars ofte ikke interessert i å ha (flere) barn eller inngå en tradisjonelle forholdet.
 • Noen cougars vil ikke våren sitt ønske om en lengre sikt forhold på deg inntil en intim øyeblikk. Hvis dette ikke er noe for deg, være ærlig og la situasjonen så snart det er høflig å frigjøre deg.
 • Husk at cougars vil ha ulike interesser og følelser enn kvinner i 20-årene og 30-årene, så i stedet for å ta henne til den neste "Harold and Kumar"-filmen, mener en film eller aktivitet som matcher hennes modenhet nivå.
 • Alltid være på vakt, late som om du ikke trenger henne, men du er bare der for ikke-personlig eller langsiktig forhold.

Advarsler

 • Vær på utkikk etter sjalu kjærester eller ektemenn. Noen ganger kan en cougar kan spille feltet, men er fortsatt gift. Prøv å få et inntrykk av hennes nåværende sivilstatus og fortsette med forsiktighet.
 • Trekke linjen på booty samtaler. Ha litt selvrespekt og foreslå en ekte date neste dag hvis cougar ringer deg ved midnatt og ønsker å komme over.