Wkano

Hvordan å fortelle moren din om kjæresten din

Mødre kan være ganske følsom når du forteller dem om din første kjæreste, og noen blir sint eller finne noen grunn til at du ikke bør date ham, men mesteparten av tiden de bare ønsker det som er best for deg. Så husk noen ganger er de rett. Men i en sak der du virkelig liker fyren og ønsker du moren din til å like ham også, her er hva du bør gjøre.

Trinn

Hvordan å fortelle moren din om kjæresten din. Snakk med moren din når hun er i godt humør.
Hvordan å fortelle moren din om kjæresten din. Snakk med moren din når hun er i godt humør.
 1. 1
  Snakk med moren din når hun er i godt humør. Ikke når hun har akkurat kommet hjem fra jobb eller er opptatt med noe annet. Du ønsker å ha henne hele oppmerksomhet. Sørg også for at hun ikke har noen grunn til å være sint / irritert / plaget med deg.
 2. 2
  Fortell din mor når det er bare deg og henne, hvis far er i rommet prøver å få ham ut uten å se mistenkelig. Fedre er enda mer beskyttende (normalt) av sine døtre når de vokser opp og får sin første kjæreste!
 3. 3
  Fortell henne på en måte som du ikke unngå poenget, men gi henne tid til å tenke over det!
 4. 4
  Forklar at du vil ha henne til å stole på deg med disse slags ting, som er grunnen til at du forteller henne om ham. Forklar også at du vokser opp og det er bare naturlig å ønske en kjæreste.
 5. 5
  Hvis hun blir sint, ikke kjefte tilbake. Ikke politimann og holdning med henne fordi det vil bare gjøre ting verre. Og hvis du holde deg rolig med henne hun vil innse hvor moden du er!
 6. 6
  Vente for henne å svare før du forlater rommet, og dette kan føre til at noen argumenter.
 7. 7
  Svare på spørsmål om ham sannferdig, du kan en dag har det kastet tilbake i ansiktet ellers.
 8. 8
  Hvis hun sier nei, godta det. Det viser bare henne din modenhet nivå og til slutt hun kommer rundt. Husk, hun er bare her for å beskytte deg.
 9. 9
  Siden du har en kjæreste, og hun sier nei, prøv å inngå kompromisser. Hvis du kompromiss det viser moren din at du er smart nok til å gjøre det, og kanskje hun vil forstå deg.

Tips

 • Prøv å si så mange positive ting om ham som mulig. Dette vil gjøre moren din stoler på deg litt mer.
 • Når de møtes, gjør det på nøytral grunn. Det gjør det enklere for alle!
 • Ikke fortell henne hvor du oppfylt dersom det var i forvaring eller et sted som online eller noe.
 • Et nært forhold til dine foreldre er veldig nyttig.
 • Har du gode karakterer? Modnes du? Ansvarlig? Dette er trekk som dine foreldre vil ønske å se på deg før du får en kjæreste, så pass på å jobbe hardt på skolen, ikke gjør dumme ting, og plukke opp dine egne messes.
 • Arbeid opp til det øyeblikket, men det brukes en god holdning i de få dagene før nyheten.
 • Fortell henne hvor lenge du har gått ut. Dette viser at fordi du har stått med ham så lenge du kan være klarert for å bære på uten å gjøre dumme ting. Fortelle henne dette, bør det hjelpe henne å forstå.

Advarsler

 • Ikke fortell foreldrene dine sammen, om mulig la din mor fortelle din far.
 • Husk at hvis du venter med å fortelle foreldrene dine om kjæresten din og de ender opp med å finne ut det vil gjøre ting enda verre fordi de vil miste tillit til deg.