Wkano

Hvordan å kle på en high school fotballkamp

Så med mindre du er virkelig i fotball kan du bli lei på skolens fotball spill, men her er noen måter å ha det gøy og hvordan du skal kle å vise din ultimate skolen ånd.

Trinn

Hvordan å kle på en high school fotballkamp. Kjenn dine skolen farger og innlemme dem i antrekket ditt under det store spillet dag!
Hvordan å kle på en high school fotballkamp. Kjenn dine skolen farger og innlemme dem i antrekket ditt under det store spillet dag!

Hvordan kle

 1. 1
  Kjenn dine skolen farger og innlemme dem i antrekket ditt under det store spillet dag! Finne en måte å kle opp din gjennomsnittlige skole skjorte eller genser. Ikke gå for overbord med striper eller prikker eller noe langs den linjen.
 2. 2
  De små tingene er søte. Hvis en av dine skolens farger er grønn, slitasje grønne sokker. Hvis du ha håret opp, sette bånd i håret ditt som går sammen med temaet. Det er alltid kult å ha på røde roser som har litt av din skole farger i dem. Hvis en av dine farger er gul, se om du kan finne et par Nike (eller Adidas eller hva) med litt gult i dem.
 3. 3
  Bære smykker som alltid viser ånd. Kanskje du kan finne noen fotball øredobber. Også prøve, beaded halskjeder eller armbånd i din skole farger. De selger fotball armbånd for jenter også. Jeg er sikker på at hvis du ser i butikker som Claires eller bare på søte små butikker, vil du bli overrasket over hva du kan finne.
 4. 4
  Hvis du bruker sminke, ikke bære mye på dager da du kle deg for spillene! Du har allerede fått fargene ned i antrekket ditt. Du vil at folk skal se din ånd, og du ikke ønsker å trekke for mye oppmerksomhet til deg selv.

Ha det gøy på spillet

 1. 1
  First off, bære det antrekket du setter sammen til skolen den dagen. Vis din ånd hele dagen, slik at du er virkelig hyped opp den kvelden.
 2. 2
  Inviter noen venner over før du går. Gjøre hverandres hår, gi tegn til favorittspilleren din, går du få iskrem.
 3. 3
  Få et sete nær feltet så hvis noe skjer får du et godt inntrykk. Briljere. Syng skolen sang og klapper sammen. Cheer med cheerleaders.
 4. 4
  Ha en liste over spillerens tall. Vet noen karer på laget så i det minste kan du skimte hvem som er hvem. De ser alle like i sine drakter.
 5. 5
  Ta med kameraet ditt. Faktisk ta oppmerksom på om laget ditt vinner eller taper.
 6. 6
  Nyt maten.
 7. 7
  Gå gale og ha det gøy.

Tips

 • Ta et teppe eller genser. Det vil bli kaldt selv i begynnelsen av september.
 • Hvis du er heldig nok til å ha en kjæreste, gjøre dem holde deg varm.
 • Få andre folk begeistret spillet også.
 • Ikke ha shorts til en fotballkamp. Fotball er i høst, ikke sommer.

Advarsler

 • Du kan fortsatt bli kjedelig, så legg litt mer trøkk på det som glitter. Du kan skinne i solen og med skolen ånd farget glitter vil du være blendende. Eller du kan prøve hår spay Vær forsiktig, det kan bli rotete.