Wkano

Hvordan du kan øke din sosiale status på skolen

Hvis du noen gang gikk gjennom et år da du var ute i det blå, og folk ikke tror mye av deg, vil dette hjelpe deg til å gjøre et comeback og la alle få vite at du er her for å gjøre inntrykk.

Trinn

Hvordan du kan øke din sosiale status på skolen. Undersøke betydningen av "sosial status" - Hvorfor bør du prøve å være som alle andre?
Hvordan du kan øke din sosiale status på skolen. Undersøke betydningen av "sosial status" - Hvorfor bør du prøve å være som alle andre?
 1. 1
  Undersøke betydningen av "sosial status" - Hvorfor bør du prøve å være som alle andre? Bare vær deg selv og ikke lytte til hva andre mener du bør være.
 2. 2
  Undersøk deg selv. Hva liker du om deg selv? Fremheve de egenskaper, ferdigheter og talenter som gjør deg unik som du er og ikke som alle andre.
 3. 3
  Vær vennlig. Start ut med en uformell smil eller et halvhjertet bølge. Ikke snuble til å oppgi ut et "Hei!" til noen som du knapt kjenner. Det tar tid. De skal varme opp hvis du starter ut små, men du kan ikke bare bo stille og sjenert. Det skremmer folk, tro det eller ei.
 4. 4
  Gi deg selv litt tid og ikke være noen du ikke er.
 5. 5
  Gjør at du føler deg vakker! Kalle deg søte navn og kompliment deg selv når du føler deg elendig. List alle dine beste kvaliteter og deretter se i speilet og fortell deg selv: "Jeg kan gjøre dette, jeg vet det er noen der ute som tror jeg er nydelig og så er det andre som ønsker å være meg. Jeg vil gjøre dem stolt ".
 6. 6
  Går med tillit, og vite at du er en sterk person, og at uansett hva noen tror, ​​er du trygg.
 7. 7
  Prøve å være noe annerledes. I stedet for å prøve å passe inn med den populære mengden, virkelige lederne er ekte personer. Når folk ser at du er din egen person, vil de ønsker å være omgitt av deg fordi du utstråler selvtillit. Hvem bryr seg om sosial status. Vær deg selv.

Tips

 • Unngå å bli opprørt over frekke kommentarer og kritiske utseende.
 • Være lykkelig! Alltid smil og minst ser fornøyd med hvem du er.
 • Være sunn og ren, Bade, er pensel, og bed-hvile de tre B-er av skjønnhet. Hvite tenner og skinnende hår er alltid et pluss. Det gir deg naturlig skjønnhet som lipgloss og mascara aldri kunne gi.

Advarsler

 • Ikke kjøp inn "sosial status" på skolen. Folk som er populære i skolen kan ende opp med å komme i trøbbel eller kan leve et annet liv enn du ønsker å leve. Være et individ, gjøre dine egne ting, og leve et interessant og verdig liv. Vær deg selv og bare prøve å øke din sosiale status hvis du kan gjøre det på en ansvarlig måte!