Wkano

Hvordan lage plakater for et skolevalg

Er det den tiden av året igjen å stemme!? Hvis du kjører på en stilling i studentmassen og ønsker å overtale skolekamerater til å stemme på deg med plakater, fortsette å lese!

Trinn

Hvordan lage plakater for et skolevalg. Finne ut hvor mange plakater du har lov til å henge.
Hvordan lage plakater for et skolevalg. Finne ut hvor mange plakater du har lov til å henge.
 1. 1
  Finne ut hvor mange plakater du har lov til å henge. Prøv og spør personen som er ansvarlig for skolevalg eller rektor i en tid da de ikke er opptatt. Ta med en notisbok og penn for å skrive ned informasjonen hvis du lett glemmer ting. Be om andre spesifikke detaljer også, som for eksempel hvor og hvor du ikke har lov til å henge dem. Også, spør hva de ønsker å henge plakater med.
 2. 2
  Kjøpe noen plakat-board på en butikk. De fleste lokale butikker vil ha dette forsyninger i håndverket midtgangen. Se deg rundt på flere butikker for å sikre at du får best pris som mulig. Hvis du har muligheten, kjøpe farget plakat-board som neon rosa, oransje, gul eller lime-grønn, slik at ordene du skriver på den vil skille seg ut. Hvis du ønsker å være original, få vanlig hvit plakat bord og farge hele greia selv!
 3. 3
  Kjøp noen markører og andre forsyninger til å lage din plakat med. Prøv å få minst en sort tusj, for at fargen vil dukke opp på de fleste plakatene. Pass på at fargen på markøren får du ikke matche fargen på plakaten bord du eier (for eksempel ikke kjøpe en rød markør hvis du kjøpte rød plakat bord). For den beste avtalen, får en stor pakke med markører slik at du får mer variasjon på plakater. Du kan også kjøpe noen klistremerker, glitter, etc. for å gi din plakat mer farge å skille seg ut!
 4. 4
  Plasser plakat og andre forsyninger på en bred bord. Forsikre deg om at bordet er ikke våt eller skitten, skjønt. Hvis tabellen har andre elementer på det, kan det være lurt å fjerne dem fra området, slik at du skal skrive på en klar, flatt underlag. Sørg også for at det er lim, tape og saks i nærheten av så du slipper å komme opp og hente dem senere.
 5. 5
  Begynne å lage plakater. Gjøre store, boble bokstaver som stave ut navnet ditt. Legg en morsom slagord eller sitat. Fest humoristiske bilder til plakaten. Gjøre hva du vil, så lenge navnet ditt er lett å lese. Hvis du har slurvete håndskrift, kan det være lurt å la en venn eller et familiemedlem skrive ut ordene for deg. Også prøve å legge et bilde av deg selv til plakaten slik at folk som ser den vil vite hvem du er.
 6. 6
  Hvis mulig, laminat det! På den måten vil din plakat holde seg tørr om noen mennesker sprute vann på plakaten. Plus, det gjør det en bedre plakat.
 7. 7
  Vis din plakat til noen som ikke har sett plakater ennå, få tilbakemeldinger slik at du vet at andre mennesker vil like dem.
 8. 8
  Be om hjelp fra venner med å lage plakater. Se om de kan komme over til huset for å hjelpe med å lage plakater om vennene dine er kreative. Du vil få måten flere plakater fullførte samtidig ha det gøy med vennene dine. Fortell dem akkurat slik du vil den skal se ut, eller la dem overraske deg med en plakat design av sine egne. Spille litt musikk mens du arbeider for litt ekstra inspirasjon og for å sette stemningen.
 9. 9
  Samle alle dine plakater sammen. Rull dem opp, og bringe dem til skolen i noe der de ikke vil bli krøllet. Sørg for å ta tape, klebrig tack, eller hva du planlegger å henge dem med sammen med deg. Prøv ikke å sitte på bussen den dagen hvis du har valget. Hvis du ikke er gammel nok til å kjøre, spør foreldrene dine om de kan kjøre deg til skolen bare for den morgenen.
 10. 10
  Finne alle dine venner, eller folk som hjelper deg med kampanjen, og be dem om å hjelpe deg med å henge opp kampanje plakater. Tenk på ideelle hengende steder, for eksempel inngangsdøren på skolen din, i kantina, over en populær drikkefontene, nær et klasserom dør, etc. Pass på at du henger opp så mange plakater som du muligens kan! Også sette rikelig med tape på baksiden, slik at den ikke vil falle over. Plasser plakaten høyt oppe på veggen for å unngå at det rives ned.

Tips

 • Prøv å være kreativ i presentasjonen, design, farger og slagord på plakatene!
 • Spre ut alle plakatene, ellers vil det se ut som du bare ønsker å vinne, ikke føler seg stolt av plakater og hardt arbeid.
 • Før vi gjør plakaten, prøv å kutte styret i to slik at du kan ha to plakater i stedet for én stor.
 • Valgfritt: Hvis du kan, prøv å skrive alt på farget eller vanlig papir, slik det ser mer ryddig og det ser også ut som du legger mer arbeid i plakater.

Advarsler

 • Ikke gjør falske løfter på plakater, for det kan se dårlig på din del.
 • Ikke bli frustrert, eller plakater vil ikke se like bra ut som du har planlagt.
 • Ikke rive ned eller smøre på dine motstandere plakater, for dette ser veldig barnslig og uansvarlig.

Ting du trenger

 • Plakat bord
 • Markører
 • Lim
 • Tape
 • Printing Paper
 • Datamaskinen (valgfritt, men mer ryddig)
 • En lykkelig sinn og tillit til deg selv
 • Saks