Wkano

Hvordan å sjarmere en dame

Sjarmerende en dame er det første skrittet for å starte et forhold - dette vil vise deg hvordan du kan få oppmerksomhet fra kvinnen eller jenta du ønsker å vite bedre.

Trinn

Hvordan å sjarmere en dame. Neste, være sexy, men likevel uoppnåelig.
Hvordan å sjarmere en dame. Neste, være sexy, men likevel uoppnåelig.
 1. 1
  Vær trygg. Hvis du ikke er sikker, kan du komme ut som svak, som ikke sexy i det hele tatt.
 2. 2
  Neste, være sexy, men likevel uoppnåelig. Du trenger ikke å være Hugh Grant eller Brad Pitt for å være sexy. Sexy er tillit og en aura du sender. Den leveres med egenkjærlighet (ikke narsissisme, men). Å være sexy er rett og slett å være ute av rekkevidde og komfortabel i kroppen din. En fin smil er alltid bra, som er å ha en fin duft. (Mennesker svare på de fem sansene - viktige sanser for deg vil være duft og touch).
 3. 3
  Når det gjelder touch, la henne vite hvordan du føler subtilt. Røre henne armen når du spøke (se nedenfor for informasjon om humor) og sørg for å få øyekontakt. Snakk til henne med øynene. Dette er ikke vanskelig, det krever bare tenker og ser på henne (i hennes øyne selvfølgelig) samtidig.
 4. 4
  Gjøre henne smile. Lage vitser. Gå med din personlighet. Hvis du ikke er naturlig en tegneserie, ikke føler seg presset til å være morsom. Men gjør henne til å le er bra.
 5. 5
  Være morsom! Klasse klovner er svært populære jenter i videregående skole. Og morsomme gutta er fortsatt elsket av kvinner som de blir voksne selv. Hvis du kan gjøre noen brast ut i latter, eller ukontrollert latter, for eksempel å få latter tårer, risting med latter, eller faller over, så har du allerede fått det.
 6. 6
  Vis intelligens. Kvinner verdt dating setter et sinn. Manifestere dine komplikasjoner. (Hvis du ikke er smart, lese...). Stumhet er kjedelig. Være flink som du er spesielt. Dyktighet er vittig og humoristisk, en svært attraktiv egenskap, så uansett hva du gjør ikke skjule det. Men vær forsiktig med å bruke at mange kjønnsdiskriminerende, rasistisk, eller noen fordommer vitser som de kan dypt fornærme og generelle såre folk, og kan ende opp med å gjøre at du ser ut som en dust.
 7. 7
  Vis interesse, men som sagt ovenfor, være uoppnåelig. Vis at du har tillit, og du trenger ikke henne for lykke.
 8. 8
  Ha en holdning. Gå med hva din personlighet er. (Aldri forandre for alle, med mindre du skade andre eller deg selv). Hvis du er opprørsk, ikke skjule det. Bruk den til å være uoppnåelig.
 9. 9
  Være sunn. Du trenger ikke på noen måte trenger å ha en six pack. Hygiene er viktig. Spis godt
 10. 10
  Ikke vær frekk. Men litt ignorerer henne vil gjøre henne spørsmål. Litt er nøkkelen! Vis godhet.
 11. 11
  Presentere ditt talent. Hvis du er en skuespiller, be henne om å hjelpe deg med å memorere linjene dine. Talent er sexy.
 12. 12
  Mest av alt, hvis denne kvinnen er rett og slett ikke interessert i deg, gå videre fordi det er millioner av mennesker i verden venter på din kjærlighet. Også, hvis du ikke føler for å spille "spillet" å sjarmere henne, være ærlig. Fortell henne hvordan du føler deg, hvis tvunget. Ærlighet er prisverdig.

Tips

 • Narkotika er rett og slett ikke et alternativ i å opprettholde tilliten til å sjarmere henne. Ikke avhengig av narkotika for tillit.
 • Ambisjonen er elsket av kvinner.
 • Kle deg riktig (ingen liker å se boksere hengende ut av buksene).
 • Self-kjærlighet og tillit er nøkkelen.
 • Bære en dress hver gang du vet du vil se henne. Stil kan gjøre hele forskjellen, og alle jenter elsker dresser. Kjole skjorter (skjorter med formelle krage) er fint hvis du ikke ønsker å bære en dress.
 • Lukter godt (Axe eller Tag) ikke så mye som det kan støte.

Advarsler

 • Hvis hun ikke er interessert, er hun ikke interessert. Ruminating er ikke nødvendig.
 • Å være uoppnåelig er bra så lenge det holder deg fra å være klengete eller leter desperat, men ikke leke med noens følelser. Hvis hun er interessert i deg, og du virkelig liker henne, ikke spille sinnet spill. Være oppriktig, ikke late. Dette er en generell regel for alle. Det er knusende å virkelig liker noen og blir blåst av bare fordi vedkommende ikke ønsker å vise følelser.
 • Ikke liker en annen jente på samme tid fordi jenter kan finne ut ting veldig enkelt.
 • Elsk deg selv. Begrense hvor mye du "elsker deg" derimot, kan du komme ut som egoistisk hvis du elsker deg selv for mye.
 • Ikke prøv å komme med sine venner, dette er en stor feil. Som nevnt ovenfor "Jenter elsker ambisjon" gjøre det din ambisjon om å være sammen med henne, ikke bare være sammen med noen.