Wkano

Hvordan å trøste din venn

En av de største ting om å ha venner er at de kan være der for deg når du føler deg ned. De kan trøste deg, eller hjelpe deg på en måte. Her er hvordan å være en god venn når du er.

Trinn

Hvordan å trøste din venn. Kjenner situasjonen før du prøver å hjelpe vennen din.
Hvordan å trøste din venn. Kjenner situasjonen før du prøver å hjelpe vennen din.

Før du begynner

 1. 1
  Kjenner situasjonen før du prøver å hjelpe vennen din. Dette vil gi deg en fordel fordi det vil gjøre det lettere for deg å vite hva som er rett og galt uttalelser å gjøre. Også, vil du være i stand til å fortelle hva din venn er opprørt over, og du kan unngå klønete sitter med ingen anelse om hva som skjer eller hva jeg skal si.
  • Hvis du har ingen anelse om hva situasjonen er, er det helt greit. Så lenge du er der for vennen din, er det bra nok.
 2. 2
  Måle hvor opprørt vennen din er. Hvis han / hun ser ut til å være svært urolig, kan det hende du må gå utenfor din komfortsone for å nå ham / henne. Hvis han / hun ikke er altfor opprørt, men er fortsatt bekymret for noe, bør det ikke være for vanskelig å hjelpe dem.

Trøstende venn

 1. 1
  Kompliment venn om sine andre gode evner og ferdigheter, særlig hvis de er opprørt over noe de ikke kan gjøre det bra. Komplimenter vil også øke deres selvtillit hvis en nylig feil eller avvisning har oppstått. Men vær forsiktig når komplimenter dem fordi hvis du overdriv eller nevne noe som enten er en halv sannhet eller ikke sant om dem i det hele tatt, kan vennen din føler seg såret og ta ut enda mer. Husk at din venns skjørhet øker når han / hun føler seg dårlig om ham / henne selv.
 2. 2
  La din venn vite at du er der for ham / henne. Dette kan oppnås ved et notat, ord, eller bare en enkel klem. Sørg for at din venn er klar over at han / hun kan snakke med deg når den tid kommer, og være sikker på at din venn forstår at han / hun stoler på deg med noe. Men pass opp for å være for pushy og dytter dem videre inn sine depresjoner modus.
 3. 3
  I en snill og forståelse måte, forsiktig minne din venn at ingen er perfekte. Det viktigste er at vi lærer av våre feil. Spør din venn, "Hva kan vi lære av dette?" Men sørg for at han / hun er villig til å snakke og tenke over situasjonen før du starter denne samtalen, eller du kan utilsiktet skade ham / henne.
 4. 4
  Noen ganger er alt vennen din må være i stand til å lufte og snakke om hva som plager dem uten å bli dømt. Vær derfor klar til å lytte tålmodig for uansett hvor lenge din venn trenger du å være der. Men hvis du trenger å få til en avtale, eller du føler at området dere to er i er ikke det beste miljøet for å snakke, forsiktig la ham / henne vite ved å si et eller annet sted langs linjene av: "Jeg tror vi bør snakke sted else "eller" Kan vi fortsette dette senere? jeg må gå et sted, men jeg vil være tilbake så snart som mulig. " Sørg for at han / hun forstår at du virkelig ønsker å lytte, men du bare ikke har tid eller tror at miljøet er dårlig.
 5. 5
  Fortell din venn som du virkelig elsker ham / henne slik han / hun er, men vær forsiktig når du forteller dette til en venn av det motsatte kjønn for han / hun kan ta det på feil måte, spesielt hvis din venn har nettopp vært gjennom en nylige bruddet. Det spiller ingen rolle hvordan vennen din ser ut, hva han / hun bærer, etc. Pass på at du har en genuin tone i stemmen din når du forteller din venn for dette kan være et øyeblikk hvor han / hun er svært usikkert om ham / henne selv!
  • Nevne at denne verden ville være noe uten din venn.
 6. 6
  En klem vil gjøre underverker for din venn, om han / hun delte noe med deg eller ikke. Noen ganger trenger en venn bare en annen venn touch å gjøre ham / henne føle seg elsket og bedre. Du kan også klappe ham / henne forsiktig på skulderen eller ryggen.

Tips

 • Ikke fortell andre mennesker om problemene vennen din har. Det vil gjøre din venn sint og mindre sannsynlig å stole på deg.
 • Vis dine venner de er ditt fokus ved å høflig avvise folk som også ønsker å si noe til deg. Slå telefonen av. Personen du hjelper vil sette pris på dette.
 • Vær kjærlig, men ikke altfor kjærlig. Bare si hva du vil at noen skal si til deg i en krise eller dårlig dag.
 • Prøv å være en aktiv lytter. Når vennene dine pause og ser til deg for et svar, gjentar det de nettopp sa, men med dine egne ord, for å vise at du virkelig lytter og sympatisere.
 • Spøke rundt med dem for å gjøre dem glade, men ikke få dem sinte.
 • Ikke bekymre deg hvis du ikke kan løse dine venners problemer, noen ganger de bare trenger et lyttende øre. Og noen ganger kan det være den mest verdifulle av alt.
 • Ta dem ut et sted. (Filmer, kjøpesenter, deres fav. Restraunt, osv.).

Advarsler

 • Aldri undervurdere dine venners følelser. Fortelle folk å bare plukke seg opp, eller at deres problemer er ingenting virkelig opphever sine følelser og sjelden hjelper.
 • Med mindre de virkelig blåser ting ut av proporsjoner, eller du vet (og kan fortelle dem) at ting vil bli bedre.
 • Unngå å si "" eller "Oh, alle har det problemet." Det nedvurderer deres problem, og ikke minst ikke gjør dem føler noe bedre.
 • Hvis vennen din ikke er villig til å dele hans eller hennes problem, ikke plage ham eller henne å gjøre det. Din venn kan bare liker å være alene en stund. Tillate det.
 • Hvis hugging er forbudt i skolen gi dem en high five, eller si noe fint
 • Unngå å snakke om deg selv og dine egne problemer, selv om de er de samme som deres. Du kan føle deg dårlig også, men sier det ikke vil føle seg bedre.