Wkano

Hvordan å være vellykket produktiv dag

En av de mest tilfredsstillende følelsene i en persons liv kommer fra å ha en produktiv dag. En produktiv dag trenger ikke å bety flere anstrengende timer med vanskelig arbeid. Som et spørsmål om faktum, hvis det gjøres rutinemessig og riktig, vil du ikke engang skjønner hvor mye ting du kan gjøre når du beveger deg i løpet av dagen.

Trinn

Hvordan å være vellykket produktiv dag. Våkn opp med en positiv holdning.
Hvordan å være vellykket produktiv dag. Våkn opp med en positiv holdning.
 1. 1
  Våkn opp med en positiv holdning. Du må gi deg selv grunner til at i dag vil være en stor dag. Kanskje du skal besøke et museum med skolen din, fanger opp med en gammel venn, eller bare gå til din favoritt restaurant for å spise lunsj. Uansett hva grunnen er, vil det gi deg et flott syn på livet ditt og hjelpe deg i å være produktiv i dag.
 2. 2
  Spise et sunt, balansert frokost. Følge dette eksemplet hele dagen med lunsj og middag, og vite at du har gjort en innsats for å spise sunt vil være svært givende. Kroppen og hjernen vil være svært takknemlig.
 3. 3
  Skriv opp en liste med mål for dagen (eller uke). Husk å føre i henhold til prioriteringer. Begynn med noe som må gjøres før alle andre til å fjerne stressende øyeblikk fra dagen. Det er også viktig at du balansere arbeidsmengden av listen. Plasser enkle, enkle oppgaver mellom de større og mer anstrengende seg.
 4. 4
  Gjøre en god gjerning. Selv de minste ting kan gå en lang vei å gjøre alle involverte glade mennesker. Hjelpe en fremmed hale sine dagligvarer i transitt buss eller plukke opp en vott noen falt kan legge igjen et smil på ansiktet ditt for resten av dagen. Husk å ta affære, ikke bare se på som så mange av oss har en tendens til å gjøre.
 5. 5
  Vær aktiv. Dette kan bety noen form for trening, selv i det minste. Alt teller hvis du tar fatt på en annen rute, snarere enn den late alternativ. Gå av bussen et stopp for tidlig og gå en lengre avstand hvis det er noe hastverk for å komme til bestemmelsesstedet, eller velge trappa i stedet for heisen.
 6. 6
  Takle enhver husholdning ork. Alt fra feiende the bedroom floor å ta ut søppel til å gjøre en last av klesvask, teller. Små jobbene gjort på en daglig basis vil hjelpe deg å føle deg mer produktiv og mindre sliten enn å ta på seg en hel liste over småting på en dag.
 7. 7
  Organiser for fremtiden. Med fokus på livet fremover vil gi deg en følelse av lettelse som du vil føle deg bedre forberedt på det som kommer. Du kan sende e-post fra den siste uken, sette opp automatiske regningen betalinger, eller gjøre lekser for en klasse du ikke har til neste uke.

Tips

 • Hvis du gjør noen små ting fra hvert av disse trinnene, som i seg selv betyr at du var vellykket produktiv i flere forskjellige områder av dagen.
 • Prøv å ikke fokusere på hva ting ikke har blitt gjort. I stedet, se på alle de oppgavene som du klarte å skrape av eller fjerne fra listen din helt.
 • Si høyt til deg selv alt du oppnådd i dag og du vil bli overrasket over den omfattende listen du kommer opp med, og hvor produktiv du egentlig var!
 • Ha en liste eller journal over fullførte oppgaver, gjennomgang i slutten av uken for effektivitet og oppmuntring.

Advarsler

 • Husk å alltid ha litt nedetid for deg selv fordi avslapning kan også bidra til en produktiv dag!