Wkano

Hvordan be en jente et viktig spørsmål på stedet


Hvor mange ganger har du ønsket å spørre henne noe, men bare sette det ut før det var for sent?

Trinn

Hvordan be en jente et viktig spørsmål på stedet. Sett deg selv i en posisjon til å stille spørsmålet.
Hvordan be en jente et viktig spørsmål på stedet. Sett deg selv i en posisjon til å stille spørsmålet.
 1. 1
  Sett deg selv i en posisjon til å stille spørsmålet. Hvis du vet hvor hun skal, borti henne på veien dit.
 2. 2
  Kvitte seg med alt som du har tenkt deg eller "øvde" i hodet ditt. De kommer over så altfor kraftig, eller de reise deg opp ved å prøve for hardt.
 3. 3
  Gå med henne mens du snakker, og sørg for å se på henne. Du vil sannsynligvis få noen bonus poeng (avhengig av hvordan samtalen er relatert til spørsmålet ditt selvfølgelig) Men, sørg for at du ikke stirrer. Det er slikt som for mye.
  • Legg merke til denne hint. Hvis det er på slutten av dagen, og hun sier farvel til deg, så gå for det! Hun la merke til deg der, og hun åpenbart gikk ut av hennes måte å si det.
 4. 4
  Har du ikke en dum glise eller smirk på ansiktet ditt mens du spør. Noens sinn vandrer når de ser det. Hvis du har problemer med å holde en rett i ansiktet, øve foran et speil.
 5. 5
  Forbli rolig. Hvis hun sier ja, ikke opptre enormt overlykkelig. Hun vil bli satt av ved det og kan endre hennes svar. Men viser noen lykke som et tegn på respekt for sin gode smak.
 6. 6
  Vær sterk hvis hun svarer på det negative. Hvis hun sier nei, så bare skuldertrekning den av og holder på å snakke om noe annet. Du vil ikke tjene noen sympati poeng svært ofte med mindre dere to kjenner hverandre godt nok. Men hvor ofte vil hun si nei og føler sympati for deg etter at hun sier det?
 7. 7
  Vær tålmodig. Hvis hun ber om litt mer tid til å tenke på det, så ikke jag henne. Hvis du vet at du ikke vil se hverandre i noen dager, så fortell henne telefonnummeret ditt og fortelle henne at hvis hun ønsker å ringe selv bare for å snakke det over igjen gå videre.
 8. 8
  "Egentlig lytte". Kvinner liker ikke det når den personen de snakker med soner ut i midt i en samtale, spesielt hvis du var den som ønsket å vite hva de tenkte om hva du spør om.

Advarsler

 • Noen spørsmål er bedre å aldri spurt. Hvis du konfronterer noen og tvinge dem til å gjøre en forhastet beslutning, spesielt hvis det er en "viktig spørsmål," den naturlige reaksjon for noen som ennå ikke har sett det som er å skyte det ned.
 • Ikke si noe uhøflig, (med mindre du kjenner henne, og hun er en dypt nede guttejente forårsaker ikke alle jenter er sånn) noen kvinner ikke vil nøle med å sikte under beltet med et kick.