Wkano

Hvordan du bruker sminke som barbie

Barbie ser feilfritt perfekt hvert øyeblikk av dagen. Følg denne opplæringen for ren makeup perfeksjon.

Trinn

Hvordan du bruker sminke som barbie. Begynn med en klar lerret.
Hvordan du bruker sminke som barbie. Begynn med en klar lerret.
 1. 1
  Begynn med en klar lerret. Begynn med å fjerne makeup du kan ha på ansiktet ditt. Forsiktig rense ansiktet ditt, vil dette fjerne eventuelle urenheter, bakterier og kjemikalier. Skyll av rengjøringsmiddel og forsiktig klapp tørr. Dette vil gi deg en fin rent ansikt som vil fungere som en barriere og hold makeup for mye lenger.
 2. 2
  Påfør en god fuktighetskrem fortrinnsvis med SPF som det beskytter huden mot de harde UV-stråler fra solen. Arbeid fuktighetskrem inn i huden med milde, sirkulære bevegelser. Hva venstre på hendene få ned til halsen. La fuktighetskrem sitte i noen minutter slik at den kan synke inn i huden din og gi det næring.
 3. 3
  Bruk primer. Grunning er noe som er helt avgjørende når oppnå dette utseende. Primere kan prep huden din for hva sminke du er i ferd med å søke, jevner ut huden din for en enda lerret og hjelpe makeup å holde på hele dagen.
 4. 4
  Påfør foundation. Barbie har alltid feilfri hud. Så å bruke en foundation er ansett som et viktig skritt. Hvis sesongen er for tiden sommer og det er varmt ute så en farget fuktighetskrem vil fungere like bra. Plukk ut din favoritt foundation å sørge for at det matcher hudfargen din perfekt. Hell litt foundation på baksiden av hånden din og pass på at hendene er rene. Plukk opp grunnlaget med en Labyrint pensel. Den stippling pensel gir en jevn, selv tonet lerret, hvis du foretrekker å bruke en foundation børste så det er ingen problem så lenge du ikke bruker fingrene. Ved hjelp av fingrene kan føre til mange feil med foundation for eksempel ett sted kan ha mer grunnlag enn de andre som resulterer i en ujevn tonet lerret.
 5. 5
  Bruk concealer, hvis det er nødvendig. Enten du foretrekker å sette concealer på før eller etter foundation er opp til deg. Concealers er i utgangspunktet hva deres navnet sier, skjule de små ujevnheter og urenheter i ansiktet som mørke ringer under øynene. I de fleste tilfeller concealer regnes som en av de beste on-the-go skjønnhetsprodukter. Du kan faktisk få forskjellige fargede concealers som grønn eller lilla. Hva disse fargede concealers gjøre er farge-korrekt huden din. For eksempel:
  • Grønn Concealer nøytraliserer røde toner på huden, så hvis du har blotchiness eller kviser så det vil tone ned rødheten
  • Lavendel fargede concealers vil normalisere gule toner og kan korrigere under øynene sirkler
  • Gul concealer arbeider for å dekke lilla eller mørke flekker som blåmerker og under øynene sirkler
   • Måten den fargede concealers arbeid er ved å matche fargen på ufullkommenhet din for eksempel rød og koble den med fargen din ufullkommenhet er til fargen motsatt den på fargehjulet. Dette gjør Reds motsatte fargen grønn. Samme for Purple-Gul vice versa.
   • Så samlet hvis du trenger noen farge korrigere på huden din, farge concealers er veien å gå, gjelder dette med en myk concealer eller foundation pensel. Hvis huden din ikke trenger farge korrigere så kan du bare bruke en vanlig tonet concealer, normale tonet concealers er som foundation, bare finne en farge som matcher din hudtone og du er flink til å gå. Husk å bruke en børste når du søker concealer.
 6. 6
  Når du er ferdig med ansiktet makeup børster du et gjennomsiktig pudder for å holde din foundation og concealer.
 7. 7
  "Shrink" din nese. Barbie har en liten nese så hvis du ønsker kan du bruke en brun / nøytral øyenskygge og lett feie det langs neseryggen. Bruk en fan børste til å feie bort de harde kantene, dette vil gjøre nesen ser mer naturlig utseende.
 8. 8
  Bruk eye primer. Nå som du er ferdig med å lage den perfekte feilfri ansikt du kan nå begynne med øynene. En god ting å alltid huske er å gjøre din øyesminke først, slik at hvis du har noen nedfall fra øyeskygger eller glitter / shimmer støv kan du bare rett og slett tørke dem av uten å tørke bort din concealer og foundation med det. Så for å starte, hvis du ønsker lang iført / varig øyenskygge deretter bruke et øye primer. Eye primere vil hente ut fargen du har på deg til sitt fulle potensial og vil beskytte øynene mot noen sterke kjemikalier øyet produktene du bruker kan inneholde. Påfør øye primer over øyelokkene, og bringer det opp til den brune bein, påfør litt til det innerste hjørnet av øyet og bland det i. Hvis du ikke ønsker å kjøpe et øye primer så kan du alltid blande litt av din foundation med noen av fuktighetskrem, og dette vil gi deg en hjemmelaget eye primer like god som noen andre øyet primer.
 9. 9
  Gjelder øyesminke.
  • Når du er ferdig med grunning øynene bruk en lys rosa øyenskygge farge over øyelokket, pakke på farge og blande det ut jevnt. Hvis du ønsker kan du bruke en øyenskygge med shimmer i den. Også hvis du ikke ønsker å bruke rosa, så ikke føl deg forpliktet også, eksperimentere med farger kanskje en lys blå eller en lavendel farge vil gjøre triks, uansett hva du tror vil se fin og matche din hudfarge.
  • Påfør hvit eyeliner til vannlinjen. Bruke hvit eyeliner til vannlinjen vil umiddelbart lyse opp øynene dine og gjøre dem større og mer livligere.
  • Ved hjelp av en svart flytende eyeliner linjen din øverste vippekanten, fløy det ut å lage den perfekte cat eye.
  • Påfør en liten hvit skimrende øyenskygge til det innerste hjørnet av øyet, vil dette tiltrekke oppmerksomhet til din vakre øyesminke og vil også umiddelbart lyse opp øynene.
  • Påfør falske øyevipper. Falske øyevipper vil alltid gjøre øynene dine ser mer eksotisk en pen. Falske øyevipper gi øynene dine med en alternativ måte å gjøre øyevippene til å se mørkere og lengre. Påfør vippene så nær vippekanten som mulig da krølle dem. Dette med blande dine virkelige øyevipper med falske øyevipper som vil gjøre dem ser enda mer naturlig hvis du ønsker å gå det ekstra steget så etter curling øyevippene, avslutt med et lag med mascara.
 10. 10
  Dress opp leppene.
  • Påfør en leppepomade som vil gi næring til leppene og gjøre dem myke en smidig
  • Leppe farge. Påfør en rosa leppestift fortrinnsvis en lys rosa leppestift. Å sette deg i riktig retning, er den rosa versjonen av MAC og Lady Gagas samarbeid om Viva Glam perfekt å begynne med, er det nok av lys rosa leppestift på markedet å velge mellom. Også hvis du ikke ønsker å bruke en rosa leppe farge da en naken leppestift vil se like bra.
  • Barbie alltid hatt perfekt formede lepper. En praktisk tips er å fremheve denne funksjonen ved å spore rundt munnen med concealer din, fremheve dine cupids bow deretter blande concealer inn i huden din, Hvis du ender opp med å gjøre dette må du kontrollere at du blande concealer i veldig bra ellers blir vandre rundt med en linje rundt leppene.
  • Lip Gloss. Når du har valgt den perfekte leppestift velge en matchende lipgloss å gå med det.
 11. 11
  Å endelig fullføre denne looken, støv en rosa, fersken eller naken blush over eplene av kinnene. Dette legger til feilfritt utseende ved å fremheve dine kinn og smil og legge farge til ansiktet ditt. Hvis du ønsker å profilere ansiktet da er det opp til deg, men hvis du da ikke overdrive det til mye som det vil ødelegge det perfekte "Barbie Look"
 12. 12
  Gratulerer. Du har nå offisielt nådd den ultimate "Barbie Look".

Tips

 • Ren hud er den beste måten å starte. Pass alltid på at du fjerner noen sminke på forhånd.
 • Pass på at hendene er rene før makeup søknad
 • Sørg for at fundament og concealers matche din hudfarge
 • Bruk makeup børster

Ting du trenger

 • Cleanser
 • Moisturiser
 • Foundation
 • Concealer
 • Eye Primer
 • Eye Shadow
 • Flytende eyeliner
 • Falske øyevipper
 • Mascara
 • Lip Balm
 • Leppestift
 • Lip Gloss
 • Blush