Wkano

Hvordan du får en tatt jente som ønsker å være mer enn bare venner

Dette er hva du kan kalle Jim / Pam forholdet (eller Tim / Dawn forhold for de britiske fans av The Office). Her er betingelsene, og det er visse måter å gå om å løse dem:

 • Den jenta du liker er for tiden å se noen, ganske muligens en helt hensynsløs kjæreste som elsker ser ut over det som virkelig teller.
 • Denne jenta har gjort noen klare flørtende bemerkninger om at hun ønsker å være mer enn bare venner med deg. Dette kan omfatte:
  • Stående eller sittende ganske nær deg
  • Lekent berøre deg, i en nonsexual måte
  • Griper, eller kanskje til og med holder, hånden din.
  • Kommentarer som gjør synes det hun ønsker å forfølge et romantisk forhold med deg.

Dette kan være en reell følelsesmessig og plagsom tid for deg, og kan ende i emosjonell katastrofe hvis du ikke er forsiktig i å prøve å forfølge henne.

Det er tre måter å gå om håndtering av denne situasjonen:

Trinn

Hvordan du får en tatt jente som ønsker å være mer enn bare venner. Vær sikker på at dette er the real deal.
Hvordan du får en tatt jente som ønsker å være mer enn bare venner. Vær sikker på at dette er the real deal.
 1. 1
  Vær sikker på at dette er the real deal. Sørg for at hennes oppførsel mot deg er unik. Er hun den typen som flørter med alle, uavhengig av sivilstatus? Hvis ja, så hun kan behandle deg akkurat som alle andre fyren. Hvis hun har sagt at hun virkelig elsker deg mer enn kjæresten sin, eller sagt at hun ønsker å forlate ham for deg, så er hun sannsynligvis tuller med deg. Hvis hun virkelig føler det slik, vil hun være mye mer subtil.

Alternativ en

 1. 1
  Vente på det til slutt. Dette er trolig den mest følelsesmessig sårende for alle trinnene.
  • Aksepter at du ikke vet hvor lenge du vil vente på hennes nåværende forholdet til slutt. Plus, må du se henne med kjæresten sin, gjør par-lignende ting, og minne deg selv at du ikke kan spørre henne ut fordi hun er å se ham. Men hvis du er i stand til å vente det ut, så det viser modenhet og flid i deg, og du vil være i stand til å be henne ut, og vurderer sterkt vennskap med henne, vil hun sannsynligvis ikke nedgang.

Alternativ to

 1. 1
  "Fortell henne om det." La henne vite hva du føler. Dette ville være litt av et tillegg til trinn én, venter det ut, men kan også brukes fra get-go. Men, dette er egentlig bare hvis du har ventet så lenge på hennes forhold til enden, som du bare ikke kan ta det lenger.
  • Hvis du har tenkt å fortelle henne hvordan du føler, gjør det på et sted hvor kjæresten er ikke engang eksternt rundt, og et sted hvor du er alene sammen.
 • Forbered deg på å bli skuffet. Hun kan ikke være klar til å forlate ham for deg. Men kan hun være mer enn villig til å starte på nytt og begynne et nytt kjærlighetsliv med deg, selv om dette kan være litt usannsynlig. Dette trinnet er ikke sterkt anbefalt fordi den har en meget god sjanse til å ødelegge den gode vennskapet dere to har, noe som gjør ting permanent vanskelig.

Alternativ tre

 1. 1
  Gå videre. Dette er trolig den tøffeste steget. Det er faktisk andre fisk i havet, og du kan definitivt finne noen andre hvis du vil. Plus, kan dette gjøre henne litt sjalu. Dette alternativet er også litt ustabil fordi hvis du er frierføtter noen når din "knuse" og hennes kjæreste splittet opp, vil det være utrolig vanskelig å komme til henne når du er sammen med noen.

Tips

 • Bruke så mye tid med denne jenta som mulig, og foreta små hint gjennom ord eller kroppsspråk for å la henne vite at du er interessert i henne, men holde det i sjakk.
 • Hvis du kommer til å vente, bare husk, hvis hun gjør disse "mer enn bare venner" bemerkninger, da dette kan være et tegn på at hennes forhold til hennes nåværende kjæreste kan bli svekket.
 • Ha tillit. Du liker henne, og hun gjør "mer enn bare venner" bemerkninger, så la oss bare anta at hun liker deg også, eller heller vil ha deg over hennes nåværende kjæreste.
 • Ikke vær hvem kjæresten er. Hun vil aldri ha noen akkurat som den jerk hun dating nå.

Advarsler

 • Ikke la kjæresten vet om dine intensjoner eller følelser. Imidlertid kan tiden du tilbringer med henne gjøre ham antyde noe som skjer. Dette kan være en liten tanke spill for ham, og kan hjelpe deg hvis du ønsker å rote ham opp.