Wkano

Hvordan du kan forbedre din utstråling ved hjelp av farge og stil

Har du noen gang lurt på hvordan kjendisene klarer å dukke opp så strålende? Eller hvordan de utstråler en ubeskrivelig ekstra noe som gjør dem magnetisk? Her er seks enkle måter å hjelpe deg dyrke din egen karismatiske stil og presentasjon ved å følge enkle, men likevel tidløs mote tips.

Trinn

Hvordan du kan forbedre din utstråling ved hjelp av farge og stil. Intervju venner, familie eller kolleger som vil gi deg en ærlig mening eller engasjere et bilde konsulent for å finne ut hvilke farger og stiler passer best for deg og er i harmoni med din naturlige funksjoner som huden din tone, øye-og hårfarge.
Hvordan du kan forbedre din utstråling ved hjelp av farge og stil. Intervju venner, familie eller kolleger som vil gi deg en ærlig mening eller engasjere et bilde konsulent for å finne ut hvilke farger og stiler passer best for deg og er i harmoni med din naturlige funksjoner som huden din tone, øye-og hårfarge.
 1. 1
  Intervju venner, familie eller kolleger som vil gi deg en ærlig mening eller engasjere et bilde konsulent for å finne ut hvilke farger og stiler passer best for deg og er i harmoni med din naturlige funksjoner som huden din tone, øye-og hårfarge.
 2. 2
  Sammenligne farger-En måte å teste om fargene er harmonisk er å se i et speil i dagslys mens du holder et klesplagg / stoff ved siden av øynene eller rett under haken din. Varsel som skiller seg ut mer - fargen eller dine funksjoner. Farger som er "rett" setter fokus på deg og ikke plagget. For eksempel hvis du har hav blå øyne, iført den samme eller gratis blå farge vil gjøre øynene dine skiller seg ut og folk kan kommentere om hvor godt du ser ut. En farge som er "feil" ofte gjør at du ser kjedelig, avløp din energi, kan være frastøtende for deg eller kanskje til og med kastet en liten skygge på ansiktet ditt. Hvis du er iført farger som ikke er bra for deg, kan folk bemerke at du ser trøtt eller syk selv om du føler deg fin.
 3. 3
  Undersøke hvordan trykkene er. De bør være i forhold til funksjonen størrelse basert på kroppens naturlige geometri. For eksempel hvis du har små og mellomstore funksjoner, bør du ha på små og mellomstore mønstre og smykker.
 4. 4
  Se opp for mønstre og former - Formen på ansiktet ditt og dine funksjoner skal bestemme figurer av tilbehør og print design. Hvis du har et ovalt ansikt, kan du bære ovale øredobber, utringninger, beltespenner og briller. De fleste av oss er en rekke former, så er vi i stand til å kombinere dem. For eksempel kan du ha ovale øyne, en tåre nese og en firkantet hake. Igjen, er det nyttig å se i et speil eller på en nylig bilde av deg selv objektivt avgjøre hvilke figurer du iboende besitter.
 5. 5
  Lag dine klær. Lagdeling kan gjøre deg mer forberedt for sosiale situasjoner. For eksempel, vil du sjelden bli respektert for å være litt pyntet. Når du bærer lag, kan du alltid ta av en jakke, slips, skjerf eller smykker skal vises mindre formell.
 6. 6
  Være kulturelt tilpasset - I dagens globale miljøet vi alltid må være klar over hva som er etnisk egnet. Spesielt hvis du skal reise til et nytt område, er det lurt å gjøre et søk, spør ditt reisebyrå eller noen som bor på det stedet du skal besøke for å få råd om lokal etikette og riktig antrekk.

Tips

 • Hvis farge testing virker fremmed, ikke bekymre deg. Med praksis vil du begynne å oppleve subtilitet av hvordan farger kan påvirke humøret og umiddelbart at du ser og føler seg mer attraktive.
 • Før et viktig møte stille spørsmål på forhånd om klær retningslinjer. Hvis du gjør et salg presentasjon eller offentlige taler, kjole 'et hakk over "hva publikum er forventet å bære. For eksempel hvis kleskoden er uformell, gå smart eller business casual.
 • En personlig fashion style enkelt kan skille deg fra andre. Faktum er et positivt inntrykk kan genereres selv om du ikke føler deg spesielt sjarmerende. Så lenge du har en følelse av hvem du er og bruke hva speiler ditt eget farge og medfødt fysisk utforming du vil formidle en komfortabel tillit og naturlig utstråling.

Advarsler

 • Du kan alltid brette opp ermene for å virke mer avslappet. Men hvis er mann og møt opp til et møte med korte ermer og ingen jakke og alle andre menn er kledd i skjorte med krage med lange ermer, vil du være en ulempe før du åpner munnen.
 • Merk ~ Hvis du endrer ditt hår, øyne eller hud farge eller erfaring aldring, noen av farger og stiler som ser bra ut på deg kan endre seg. Du må justere din garderobe tilsvarende.