Wkano

Hvordan velge hvilken farge å bære

Når du forstår farge, det er relativt enkelt å lage en garderobe der hvert element gjør at du ser din beste og bånd i godt med hverandre. Det kan være svært givende og når du forstår hvilke farger du passer, kan du begynne å legge til i andre og fortsatt ser flott!

Trinn

Hvordan velge hvilken farge å bære. Bruk mørke farger for å formidle autoritet og makt.
Hvordan velge hvilken farge å bære. Bruk mørke farger for å formidle autoritet og makt.

Lær hvilke farger formidle

Særlig i arbeidslivet, kan fargene du velger å bære sende en melding om hvilken type du personlighet du har.

 1. 1
  Bruk mørke farger for å formidle autoritet og makt. Noen mørke farger er svart og marineblå.
 2. 2
  Bruk pastellfarger å virke avslappet og vennlig. Noen pastellfarger inkluderer lys grønn og lys lilla.
 3. 3
  Blande farger for å formidle kreativitet. Sørg for å kombinere farger som passer og utfyller hverandre godt, som for eksempel lilla og rødt.
 4. 4
  Bruk rødfarger for alle dine personlighetstrekk. Reds har en tendens til å variere på meldingen de sender over. Burgunder formidler raffinement, mens blå-rød formidler selvsikkerhet. En oransje-rødt ville bæres av noen som er livlig.
 5. 5
  Bruk rosa å formidle et åpent hjerte. Folk som går med rosa, uavhengig av kjønn, vises nå frem og i stand til å elske andre.
 6. 6
  Bruk hvite for å symbolisere en ny begynnelse. Iført hvite kan symbolisere rengjøring og tilbyr en frisk, lys nytt syn.
 7. 7
  Bære gult for å vise varme og optimisme. Denne fargen bærer samme helbredende egenskaper som er forbundet med solen, og er forbundet med optimisme og lys.
 8. 8
  Bruk appelsiner å vise høy energi. Orange er en dristig farge som kan gjøre deg ganske leken. Det er også en farge som har en god del seksuell energi til det.

Bestemme sesongen

 1. 1
  Bruk vinterklær hvis du er en brunette. Vintrene er vanligvis brunetter med blek eller oliven hud. De lener seg mot dype og rike farger.
 2. 2
  Bruk våren klær hvis du har blek hud. Springs har blek hud og øyne og enten golden eller jordbær blondt hår. De ser best i lyse farger.
 3. 3
  Bruk sommerklær hvis du har blondt hår. Summers har blondt hår og blek hud. De lener seg mot mer anstendig og dempede farger.
 4. 4
  Bruk høstene hvis du har rødmusset hud tone. Høstene kan være rød-hoder, har svart hår, eller en kombinasjon av blondt og brunt hår, og har vanligvis en rødmusset hud tone. De kan bære appelsiner, brunt og olivengrønn.

Vurdere dine valg

 1. 1
  Blondt hår og blå øyne. Blues, blå-grønt, lys greener og turquoises er veldig smigrende.
 2. 2
  Blondt hår og grønne øyne. Greener, appelsiner og blues er søte.
 3. 3
  Blondt hår og brune / brune øyne. Brunt, lilla, rødt, rosa og appelsiner er ideelt.
 4. 4
  Blondt hår, grå øyne. Alle farger unntatt lys gulfarger vil se flott ut.
 5. 5
  Brunt hår og blå øyne. Rødt, oransje, rosa og gult er fin.
 6. 6
  Brunt hår og grønne øyne. Alt fra de ovennevnte kategori og grønt vil fungere.
 7. 7
  Brunt hår og brune / brune øyne. Jorden og mørke toner og lette blues vil se bra ut.
 8. 8
  Brunt hår og grå øyne. Alle nyanser av blått, lilla, svart og grått er awesome.
 9. 9
  Rødt hår og blå / grå øyne. Lys appelsiner, lilla, svart og grønt er smigrende.
 10. 10
  Rødt hår og grønne / hassel / brune øyne. Alle nyanser av lilla, mørk og lys greener, svart og jordfarger er kult.
 11. 11
  Mørkt hår. Du vil se bra ut i nesten alle farger!

Tips

 • Ikke bry deg om hva andre folk kan tenke på din personlige. Tillit er den beste se på noen.
 • Bland din favoritt farger med dine beste farger. Disse er ofte to separate enheter. For eksempel kan en fjær bære en grå som var vanligvis ikke hennes beste farge hvis hun løftet den med en varm, juvel grønn topp.
 • Skjønner ingen enkelt farge er helt "off-limits" på grunn av fargelegging din. Det avhenger ofte på hue, farge make-up, og andre aspekter av plagget. Du kan se fryktelig i en sennep, men strålende i en pastell gul.
 • Legg merke til undertoner i huden din. Varme hud toner tendens til å ha gule undertoner, mens kule som har blått. Disse undertoner er veldig subtil og ofte vanskelig å se, men hvis du har ganske gyllen hud eller synes gusten, så du er varm. Blå undertoner kan ofte bli sett på som røde kinn eller svak ruddiness.
 • Hva er viktigst med farge har en tendens til å være hva som er i nærheten av ansiktet ditt. Hvis du elsker boble-tyggis rosa, men det rett og slett ikke samsvarer med fargen, kan du fortsatt bruke en rosa skjørt eller nyte rosa vesker og sko.
 • Klar farge fører til mye større kontraster enn dempede farger. Hvis du er klar, vil du ha en stor kontrast mellom hår, hud og øyne, og huden din vil ha en liten gjennomsiktig kvalitet. Hvis du er dempet, vil det imidlertid være en mindre merkbar kontrast, og du kan ha noen aske toner i fargelegging din. Din farge vil trolig være mykere enn en klar person.
 • Ikke sikker på om du er en varm eller kald farge? Bruk "Gull og sølv Test". Foran et speil, legg et stykke metallisk gull stoff eller papir i nærheten av ansiktet ditt, og deretter gjøre det samme med en metallisk sølv stykke tøy eller papir. Du kan se mer av et blålig eller gulaktig fargetone.
 • Prøv å ikke være for dristig med dine fargevalg. Husk å balansere ut dristigere valg med riktig farge på øyenskygge og foundation. Bare ikke gå over med fargene!

Advarsler

 • Det er greit å ha en signatur farge, men bruker den ikke hele tiden. Ikke ha alt lilla hvis du elsker det, men heller legge lilla aksenter. Også, vil du din signatur farge for å skille seg ut, så unngå at det å være en svart eller en brun.
 • Selv om mange farger kan synes å være varm eller kald, beskriver dette undertone, så du bør se etter dette. For eksempel kan ekte rød synes å være en varm farge, men det har en blå undertone som gir den dens dramatiske kvalitet, noe som gjør det til en vinter farge i stedet for en fjær farge.