Wkano

Hvordan du slår din partner på

I humør? Hot å trave? Ønsker du å slå din partner på og gjøre dem føler super fin? Vil du bare blåse ut litt damp eller har noen ømme forhold med partneren din? Vel her er noen prøvde og sanne måter å få din partner Feelin 'kjærlighet.

Trinn

Hvordan du slår din partner på. Bruk ditt eget kroppsspråk for å fortelle henne hva du vil.
Hvordan du slår din partner på. Bruk ditt eget kroppsspråk for å fortelle henne hva du vil.

Metode en: for ham

 1. 1
  Romantikk henne. Tar henne ut på middag og en film er fin, men det er ikke der romantikken er: romantikk er å vite hvordan man skal behandle henne rett. Lytt til henne. Spør henne om hennes dag, og spør henne hva hun mener om hennes favoritt fag-hva nå det måtte være. (Du vet hva hennes favoritt faget er, ikke sant?) Gi henne komplimenter på utseendet sitt, om hvordan hun kler seg, eller måten hun smiler, så lenge du er oppriktig.
  • Ikke vær for sjenert om komplimenter. Hvis den kjolen hun har på seg gjør at hun ser varmere enn Arizona i august, fortell henne. Ikke vær rå, men hvis hun har pakket sine eiendeler for å bli beundret, la henne vite at er verdsatt!
 2. 2
  Flørte med henne. Tankevekkende kommentarer eller direkte kommentarer, drysset inn i samtalen, la henne vite at du finner henne ønskelig.
 3. 3
  Vær trygg. Du vil finne kvinner foretrekker sine partnere trygge, ikke usikre. Dette kan kreve bløffing, men ha dette i bakhodet: jo mer du "bløff" tillit, jo mer sikker på du vil bli. Det er liksom en vinn-vinn-situasjon!
 4. 4
  Kysse henne. Når tiden er inne, og du vet når det vil kysse henne. Ikke gå for en mandlene på det første kysset-vil du være den fyren hun fortsatt ler ca 30 år senere, men ikke start med liten sommerfugl kyss, heller. Kyss henne som om du mener det, og erte leppene med tennene og tungen.
  • Svare på hennes reaksjoner: hvis hun trekker seg unna når du prøver å kysse henne, kan det ikke være tid til det ennå. Gå tilbake til steg en neste gang, og prøv igjen. Hvis hun svarer, ta hensyn til hennes kroppsspråk. Hvis hun kysset men bevoktet, ikke fortsett til neste trinn før hennes kroppsspråk gjør at du vet det er ok å fortsette.
 5. 5
  Røre henne. Kjærtegne kroppen hennes, betaler oppmerksomhet til de sekundære erogene soner først. Grave hendene inn i håret hennes, og dra henne mot deg, kysser henne hardere. Bunch håret i hendene, og trekk (forsiktig-ikke være en neandertaler!). Ta hensyn til hennes nakke, skuldre og armer.
 6. 6
  Snakk med henne. Fortell henne hvor mye du liker å være sammen med henne, at du elsker måten hun kysser, måten hun ser ut, hvordan hun høres ut. La henne vite at hun får deg til å føle deg bra, også.
 7. 7
  Utvid rørende. De indre armene, som på innsiden av lårene, er ganske følsom, og når kysset og strøk, kan virkelig begynne å varme opp ting. Fortsette å utforske kroppen hennes, gradvis oppvarming ting opp som du føler at hun blir mer og mer slått på.
 8. 8
  Bruk ditt eget kroppsspråk for å fortelle henne hva du vil. Trekke henne på toppen av deg, slik at uansett hva du ønsker å kysse er i nærheten av leppene. Rull deg oppå henne, og kysset henne hardere enn du har så langt.
 9. 9
  Fjern klærne hennes, og gjenta alle tidligere trinn. Nå er tur-on delen av programmet fullført. Vi stoler på deg til å ta det på egen hånd herfra. Ikke glem å bruke beskyttelse!

For henne

 1. 1
  Få så god som du gir. La oss innse det-snu en fyr på er enkelt, og det tar ikke oss til å fortelle deg det! Men hvis du er i humør, og vil at han skal virkelig glede deg, det er ting du kan gjøre for å virkelig kjøre ham gal.
 2. 2
  Romantikk ham. Han skal gi deg godteri og komplimenter, og åpne dører for deg, kjøper du middager og filmer, og det er alt en del av hva gutta gjør. Hvis du vil at han skal fortsette med det etter at du har vært sammen i et år eller to, la det være at du setter pris på den slags ting-eller at du ikke gjør det! Late er en sikker måte å drepe noen romanse, om ikke på kort sikt, i hvert fall på lang sikt. Men for å få til denne artikkelen, la oss anta at du gjør. Hvis han vet at du liker det, og du belønne ham med et kyss eller en klem på rett plass nå og da, vil han holde det gående.
 3. 3
  Kle deg for suksess. En liten cleavage går en lang vei. Mange cleavage går enda lenger. Kle seg utfordrende, vil utfordre ham til å holde øynene hevet opp og ser inn i ditt, vil virkelig bidra til å holde ham i sonen, og kan sørge for litt erting moro også.
 4. 4
  Flørte med ham. Være tankevekkende, kanskje i måten du slikke skjeen, kanskje ved å si at du synes han er hot. Igjen, gutta er ganske primal, og det tar ikke mye å vekke dem. Bare husk: han ønsker å være i kontroll, men du kommer til å si hvor mye kontroll han har.
 5. 5
  Vær trygg. Det er ikke en sving i det hele tatt å begynne å kysse noen som er usikre eller ikke for at de gjør det "rette". Hvis du slår ham på er målet, og deretter vise det. Ikke skjul dine ønsker bak en mur av politisk eller sosial korrekthet.
 6. 6
  La ham vite hvordan du skal kysse deg. Når han gjør det første trekket, kysse ham tilbake nøyaktig hvordan du vil at han skal kysse deg. Hvis du vil ha harde, lidenskapelig kyss, kysse ham begjærlig. Hvis du vil ha litt kjærlighet pecks-i hvert fall til oppstart gi dem til ham, og forsiktig avslag eventuelle forsøk på hardere kyssing til du er klar for det.
 7. 7
  Være aggressiv. Han liker å vite at han ikke er den eneste som går for gull. Du trenger ikke å slå ham ned og rive klærne off-ennå-men ta ledelsen i kyssing avdelingen, og begynne å utforske kroppen hans. Hvis han arbeider ut, setter pris på hans fysikk. Han vil like det, fordi han har jobbet hardt for å bli kuttet.
 8. 8
  La ham lede-under veiledning. Når du er klar for mer intime berøringer fra ham, la ditt kroppsspråk vise det. Noen ganger må du kanskje å faktisk legge hånden der du ønsker det, men vanligvis han får bildet.
 9. 9
  Lag litt støy. Hvis du liker det han gjør, trenger du ikke å si "jeg liker det du gjør." Bare si "Mmmmmmmm". Dersom du virkelig liker hva han gjør, kan du si en hel masse mer. Hvis du vil at han skal snakke skittent, initiere det slik at han vet at det er ok.
 10. 10
  Når han begynner å fjerne klærne dine, hvis du virkelig ønsker å slå ham på-ikke la ham. I stedet, gjør det selv. Målrettet og forførende. Når han går å røre (og han vil), nekte ham. Hvor han ønsker å røre deg-du gjør det. Hold dette opp inntil ingen av dere kan stå det lenger, deretter fortsette med beskyttelse.
 11. 11
  Gjenta ofte.

Tips

 • Bli kjent med din partners turn ons.
 • Jenter elsker det når du ser dem i øynene mens han snakker og smiler. Det kan være en stor sving på for dem!
 • Kjør hendene gjennom håret for å bryte kontakten barriere.
 • Gjør ham Ønsker du mer og mer. Men ikke gi etter for fort.
 • Du må være villig! Ikke gjør noe du ikke ønsker å gjøre, og ikke la partneren din kraft inn i noe. Holde kontroll over dine grenser!
 • Bruk beskyttelse eller få testet og verifisert ren før du fortsetter med ubeskyttet sex.
 • Romantikk hjelper.
 • Skimte intenst.

Advarsler

 • Ikke noen gang tvinge deg selv på noen!