Wkano

Hvordan lage din egen klubb

Her er noen ideer for å lage din egen klubb og forslag til hvordan din klubb kan hjelpe andre. En klubb er et sted å uttrykke dine følelser eller kjempe for noe du tror i. (f.eks Dyr i fangenskap)

Trinn

Hvordan lage din egen klubb. Bestem deg for hva slags fantastisk klubb du ønsker å ha.
Hvordan lage din egen klubb. Bestem deg for hva slags fantastisk klubb du ønsker å ha.
 1. 1
  Bestem deg for hva slags fantastisk klubb du ønsker å ha. Ønsker du et dyr klubb, et idrettslag, et samleobjekt klubb eller kanskje en klubb av super fans av en musikk-gruppe eller en film, eller et naturmenneske klubb, eller kanskje bare en klubb å henge med vennene dine? Kanskje til og med en trehytte klubben! Det er mange grunner til å danne en klubb, men det viktigste er å følge din lidenskap.
 2. 2
  Velg et episk navn! En interessant, morsom, tiltrekkende navnet vil bidra til å tiltrekke seg medlemmer. Du kan også gjerne vurdere om det er mulig å forkorte navnet ditt slik at det høres flott ut når forkortet. For eksempel kan PwLANT stå for folk som liker Dyr Natur & Trees.
 3. 3
  Få noen medlemmer til å bli med i klubben. Folk vil ønske å bli med hvis du forteller hva klubben og dens grunn-for-being er alle om, så forbered noen løpesedler eller plakater med denne informasjonen. Vær klar til å forklare når folk spør, og hvis du ikke har mange ideer ennå, ikke bekymre deg, bare la dem vite dette. Det er bedre å være ærlig og finne folk som kan bidra til å bygge opp din klubb enn å ha folk klør seg i hodet om hvorfor du ikke kan gi alle de tingene som du fortalte dem klubben tilbudt. Mange mennesker liker å bli med i en klubb når det er bare å begynne, så de kan få en posisjon i det raskt og bidra til å bygge den opp med you.you kan også ha jentene liste noen ideer. Dette er en kul måte å henge ut og studere!
 4. 4
  Finn et område hvor din klubb kan møte. Det beste er om du kan bruke rommet eller området regelmessig og enda bedre hvis du kan pynte den slik at den ser ut som klubben din. Men dette er ikke alltid mulig, slik at du kanskje har lyst til å utvikle en bærbar kit av skilt, bannere og andre klubb objekter som du kan sette opp hvor som helst for å gjøre ethvert rom eller plass forvandle din klubb når møtet. Hvis du vil kan du møte i noens soverom. Ta med forfriskninger som chips og brus til møter.
 5. 5
  Tenk på måter å få litt penger til å sette inn din klubb. Du kan spørre medlemmene for en liten donasjon eller bidrag. Kanskje du ikke trenger penger, men kan be medlemmene om å donere tid, mat til møter, papir for plakater, ferdigheter som tegning / maleri / sign skapelse osv. Jo mer som banen med, desto mindre penger være behov for å kjøre den. Penger er mer sannsynlig å være et problem som klubben vokser i størrelse og aktiviteter.
 6. 6
  Heve penger for en sak. Hvis klubben har fokus på noe som du og alle medlemmene virkelig bryr seg om, kanskje du liker å skaffe penger som en klubb for å sende til en større, mer offisiell organisasjon som ASPCA i New York eller SPCA i Canada hvis du liker dyr, eller Sierra Club hvis du bryr deg om miljøet eller en lokal treplanting gruppen hvis du bryr deg om trær og dine nabolag fasiliteter osv. skoler, lokale hobby grupper, lokale idrettslag etc. er andre mulige målgrupper for klubbens fond -øke innsatsen. Sørg for at folk vet at klubben eksisterer.
 7. 7
  Hvis du ønsker, kan du ha klubb uniformer. Hvis du kjenner noen som kan lage klær, har du flaks. Lag dine egne klubbens farger, også. Imidlertid kan noen klubbmedlemmer ikke liker tanken på en klubb uniform, så sørg for å spørre sin mening om det først.
 8. 8
  En klubbens hjemmeside kan noen ganger hjelpe til med møter og kommunikasjon. Du kan bruke en gratis tjeneste som Yola eller Google Nettsteder å lage en nettside.
 9. 9
  Husk prestasjoner bidra til å gjøre en klubb bedre! Prestasjoner som å være en god venn etc., kan belønnet med hva folk flest mener er en problemfri, merker! Navneskilt vil hjelpe din klubb være mer kjent for hva den gjør, og bedre! Du kan rett og slett lage et merke med papp papir, sparkles, maling markører, etc., og mest av alt din kreativitet, så uttrykke din tanke med disse merkene, kanskje til og med dine venner kan gjøre disse merkene med deg!

Tips

 • Sørg for at alle forstår hva du snakker om.
 • Har forskjellige ting å gjøre på hvert møte.
 • La andre folk snakke ut og ikke bli for alvorlig. Det ville bare gjøre mindre folk bli med i klubben din.
 • du bør tenke på klubben din og se om medlemmene har tid for klubbens møter og aktiviteter og ting fordi hvis de ikke vil du måtte kalle det hele av.
 • La andre folk tenker på emnet du vet aldri hva de tenker på.
 • Alltid tenke på en idé av klubben som ville bli likt mye av folk.
 • Har klubben pass å sette bages og møtetider i.

Advarsler

 • Ikke tilbringe hele dagen snakker om klubben din til alle andre. Det vil markere deg som mindre enn interessante og folk vil være sannsynlig å unngå deg hvis dette er alle samtalen du har å tilby. Hold deg vidsynt og interessert i mange ting!
 • Søk råd om økonomi eller juridiske problemstillinger oppstår. Disse kan bli aktuelle problemstillinger for visse aktiviteter (som å kreve fritak for isklatring eller hanggliding) eller for innsamlingen (å ha en bankkonto, riktig regnskap for midlene).
 • Prøv ikke å bli motløs (gjennomsnitt) hvis venner er ikke interessert, de vil ikke alltid har samme interesser som deg, eller rett og slett kanskje ikke ønsker å være en del av en klubb. Du vil møte flere venner gjennom en klubb, og vil fortsatt beholde dine gamle venner, så lenge du ikke problemfri dem om det!

Ting du trenger

 • Du må kanskje ha et stort bord avhengig av hvor stor klubb, men du også ønsker hver person har sin egen plass. Har noen fallende stoler [opitional] slik at folk i din egen klubb slappe av og fortsatt nyte møtet.