Wkano

Hvordan oppnå pastell hår

Får en pastell farge kan ta litt rote rundt for å få det akkurat, men med disse få enkle trinn kan du være godt på vei til å oppnå utseendet!

Trinn

Hvordan oppnå pastell hår. Når du har fått håret til en hvit du er fornøyd med, er det på tide å starte pastell.
Hvordan oppnå pastell hår. Når du har fått håret til en hvit du er fornøyd med, er det på tide å starte pastell.
 1. 1
  Bleke håret. Hvis håret ditt er ikke en platinum hvit du trenger å bleke det. Hvis du håret er ikke den letteste hvit du kan oppnå, vil du ende opp med en skitten pastell. For eksempel vil pastell rosa over en sandstrand blonde resultere mest sannsynlig i oransje jakt slutter og en skitten rosa for resten. Det er to måter å gjøre dette:
  • Ved hjelp av en toner over ferdige yellowy-blondt hår kan være nok til å lysne håret. Prøv dette før du bruker blekemiddel. Jomfruelig snø av manisk panikk er en stor toner og vil ikke sette deg tilbake for mye kontanter.
  • Alternativt, hvis toneren bare ikke klippe det kan du bruke en bleking metode, for eksempel en mindre skadelig måte å lysne håret ditt er et blekemiddel bad.
 2. 2
  Når du har fått håret til en hvit du er fornøyd med, er det på tide å starte pastell. Det er ikke nødvendig å spesifikt plukke en pastell fargestoff, som du skal blande den til å lage pastell. Du trenger en stor bolle, fargestoff du har valgt, og mye hvitt conditioner.
 3. 3
  Bland den hvite balsam med en liten mengde fargestoff, omtrent en teskje for kort hår. Bland fargestoff gjennom balsam til fargen av miksen er det samme som det du vil at håret skal være. Det er ingen eksakt beløp, bare bland til du er fornøyd.
  • Før du starter fargestoff prosess, sjampo håret / tone og ikke bruker balsam. Håndkle tørke håret.
 4. 4
  Tilstand. Du må sørge for at alle conditioner er farget og det er ingen hvit synlig. Trekk conditioner gjennom i seksjoner, å sørge for at alle deler av håret er også farget.
 5. 5
  Pakk håret i metallfolie eller klamre-vikle og la stå i ca en time (for å være sikker)
 6. 6
  Vaske ut håret. Etter at du har forlatt fargestoff i en time, skyll med lunkent / kaldt vann. Blås tørt og style håret som vanlig.

Tips

 • For vedlikehold, kan du blande mer balsam og fargestoff i en conditioner flaske og bruke denne hver gang du vasker håret, la for omtrent fem minutter.
 • Det spiller ingen rolle hva merkevaren av balsam du bruker, kan det være billig. Du vil trenge mye for å holde håret ditt ser pastell.
 • Et alternativ til conditioner er å blande shampoo, selv om dette vil gjøre utseendet mer permanent og kan ta en stund.
 • Noen gode fargestoff er å bruke er: Veibeskrivelse lagoon blue (pastell blå), veibeskrivelse Lilac (Pastel lilla), Pinks av Stargazer (Pastel Pink). Blande fargestoffer for å oppnå interessante farger er også en morsom idé.
 • Bleking hår kan være ganske farlig. Det er alltid en god idé å gi toning en gå før ty til blekemiddel. Når blekemiddel bading, IKKE bruk et høyt volum av peroxide.

Ting du trenger

 • Stor nok bolle til å sette nok balsam for din lengde hår i
 • Farget semi-permanent dye (for eksempel retninger, Stargazer eller paintbox)
 • Hvit balsam (Alternativt hvit sjampo)
 • Seg vikle