Wkano

Hvordan skjule dine følelser fra en jente du liker

Vil du skjule dine følelser fra jenta du elsker?

Følg trinnene nedenfor for å håndtere følelsene dine med omhu og privatliv.

Trinn

Hvordan skjule dine følelser fra en jente du liker. Hvis du er i ferd med å snakke med jenta du liker, sette på kule briller som vil skjule øynene dine.
Hvordan skjule dine følelser fra en jente du liker. Hvis du er i ferd med å snakke med jenta du liker, sette på kule briller som vil skjule øynene dine.
 1. 1
  Hvis du er i ferd med å snakke med jenta du liker, sette på kule briller som vil skjule øynene dine. Øyekontakt er den fremste ting som viser hva du mener!
 2. 2
  Distrahere deg selv. Du kan ikke alltid bære en kule briller, så den andre måten er at tenke på de tingene som gjør deg sint, fordi med en sint følelse, vil du ikke komme inn kjærlighet følelsen snart.
 3. 3
  Mens du snakker til henne, snakke med hensikt. Hvis du er i ferd med å snakke med henne uten saksområdet, ville hun sannsynligvis forstå at du liker henne og ønsker å snakke med henne alltid.
 4. 4
  Hvis du skulle snakke med henne alene, se på dine ord nøye og snakke, fordi hun kan tenke på dine ord og tone som du gjør.
 5. 5
  Det er visse ubevisste signaler som indikerer tiltrekning formidlet av kroppsspråk, for eksempel hyppig, tilsynelatende unødvendig grooming (berører håret, glatter klær), vender kroppen mot henne, stakk brystet ut og skuldrene tilbake og litt utvidede pupiller. De fleste av disse kan bevisst bli stoppet, men du kan fortsette å stille opp problemet hvis du er fokusert på noe annet.
  • Husk at disse stikkordene er ikke opplagt unntak for de bevisst leter etter dem. Når en jente stadig berører håret i ditt nærvær, kan hun tiltrekke oppmerksomhet, men du vil neppe vite at det var på grunn av hennes kroppsspråk. På grunn av dette, er det unødvendig å stadig bekymre deg for at du sender ut "meldinger" av attraksjon, da disse er vanligvis ikke bevisst oppfattet. Hun kan begynne å få en følelse du liker henne, men alle disse stikkordene vil neppe fremstå som bevis mot henne, med mindre hun har tidligere lært av deres eksistens.
 6. 6
  Ikke gjør noen unødvendige ord og kommentarer, taler det som er nødvendig og forlate stedet.
 7. 7
  Hold en mildt interessert uttrykk i ansiktet når rundt henne, på den måten du vil ikke fornærme henne, men samtidig ikke vil egge noen interesse.
 8. 8
  Ikke vær sjenert til å snakke med henne om at det kan regne mye at skyhet med bly henne til å elske.
 9. 9
  Ikke prøv å gå med henne alltid, unngå noen programmer med henne.
 10. 10
  Snakk med rolig stemme, og ikke uttale uklare ord.
 11. 11
  Hvis hun ikke er forelsket i deg, later til å være interessert i andre jenter når hun er rundt. På den annen side, hvis hun er forelsket i deg, som trolig vil såre henne.
 12. 12
  Nøkkelen til å ikke trekke noen oppmerksomhet til dine følelser er å bare handle helt normalt rundt henne. Bare snakke med henne hvis du har også, ikke ofte blikk på henne (du kan fortsatt se i hennes retning, men ikke fokusere oppmerksomheten på henne), og synes ikke å betale noen spesiell oppmerksomhet til henne når hun er rundt.
 13. 13
  Vær deg selv. Ikke prøv å være noen du ikke er. Hvis hun ikke liker deg for deg for den du er, vil hun aldri være den ene.

Tips

 • En siste ting... se om hun liker deg. Du trenger ikke å skjule det! Prøv å henge ut med henne når du kan, og hun vil bli din venn og se hvor søt du er.
 • Noen ganger skjuler følelsene dine er for risikabelt fordi hvis det er en sjanse for at hun liker deg vil hun sannsynligvis andre gjette alle dine handlinger og finne ut u har ingen følelser for henne overhodet (selv om du gjør).
 • Ikke fortell dine venner. Vel, hvis det er en du kan stole på, det er greit, men hvis du forteller masse, vil de fortelle henne og hun vil bli så flau og forvirret at hun aldri vil snakke med deg igjen.
 • Hun vil sende deg hint om hun liker deg, så se opp.
 • Skriv dine følelser på papir så bli kvitt det i hemmelighet.
 • Gjøre henne føle at du er en av hennes venner.
 • Selv om du elsker henne og kan ikke ha henne... være hyggelig mot henne, ikke bare fryse henne ut.
 • Ikke gjør noen overraskelse på henne.
 • Dont skjule disse følelsene, fortell henne. Hvem vet? Kanskje hun liker deg også! Hun kan være lurt å se disse skiltene!
 • Vennligst ikke dele dine personlige ting og følelser!
 • Gjør SMS og E-mail begrenset.
 • Hun vil ikke bryr seg om du liker henne, med mindre hun liker deg tilbake så innrømme dine følelser det vil ikke ende verden eller noe
 • Chatte med henne pent, men snakke med andre jenter også.
 • Ikke rødme når hun er rundt, vil du bare skremme henne bort.
 • Du kan gi en gave til bursdagen hennes, noe som er nyttig, og reflekterer ikke følelsene dine.

Advarsler

 • Ikke noen gang gå til middag med stearinlys med henne!
 • Ikke gå til huset hennes hele tiden!