Wkano

Hvordan søke matt makeup

Fet flådd folk, glede seg! Matte makeup er å treffe moteverdenen med storm. Her er noen enkle trinn for å oppnå den perfekte matte hudfarge.

Trinn

Hvordan søke matt makeup. Eksfoliere huden for en frisk, myk start før du påfører makeup.
Hvordan søke matt makeup. Eksfoliere huden for en frisk, myk start før du påfører makeup.
 1. 1
  Eksfoliere huden for en frisk, myk start før du påfører makeup. Splash ansiktet med varmt vann og bruke en exfoliant som St Ives Apricot Scrub. Gni i sirkler over hele ansiktet, med fokus på haken, kinnene, pannen og på sidene av nesen, der døde huden er mest sannsynlig å akkumulere. Skyll godt og tørk kraftig med en fluffy håndkle.
 2. 2
  Påfør en god toner med en bomullsdott eller bomull torget. Proaktiv Toner er den beste toner for fet hud, så det balanserer PH nivå slik at huden ikke er strippet helt av fuktighet. Toner desinfiserer porene og deretter forsegler dem, for å unngå sminke og smuss fra tilstopping innsiden. Unngå å bruke noen toner som inneholder alkohol, som det strimler huden av all fuktighet og faktisk tetter porene så tett at smuss blir fanget inne. (Hvis du vanligvis bruke en fuktighetskrem, gjøre det etter at toneren har tørket).
 3. 3
  Påfør melk av Magnesia for olje kontroll. (Ja, vil mange si jeg er gal for å foreslå dette, men for folk med usedvanlig fet hud fungerer det!) The Magnesium i dette produktet er svært effektiv til å absorbere oljen. Dypp toppen av en bomullsdott inn Milk av Magnesia, opprinnelige formelen, unflavored. Sveip bomullsdott over T-sonen (nese, panne, kinn og hake), slik at bare en nesten gjennomsiktig lag av fuktighet kan sees. Du trenger ikke å bruke mye. La det tørke helt i ca 3 minutter før du går videre til neste trinn.
 4. 4
  Påfør en Mattende ansikt pulver som en primer, bruke en fluffy pudder børste. Mattify! Loose Powder by mattify! Kosmetikk er den beste Mattende primer å bruke for fet hud fordi det absorberer olje, og ytterligere hindrer sminke fra i porene, noe som kan føre til kviser. Støv den på over hele ansiktet, inkludert øyelokkene, som det vil bidra fungere som en primer for skrukker øyenskygge. Du kan få dette på www.mattifycosmetics.com.
 5. 5
  Spot bruke concealer på noen områder du trenger å skjule, som fregner, mørke sirkler under øynene og akne. En av de beste Mineral merkene er L'Oreal Mineral Concealer, og en av de bedre flytende versjoner er Cover Girl Invisible Concealer. Dot concealer på mørke områder eller akne flekker og forsiktig gli utover med concealer børste eller fingertuppen. Unngå concealers som er oljebasert, da disse vil tette porene.
 6. 6
  Påfør en god kvalitet matt foundation. Dette kan påføres med en foundation børste eller fingrene. DAB litt foundation på kinn, hake og nese, deretter blande med nedadgående bevegelser. Gjenta denne prosessen på pannen, men blande oppover mot hårfestet. Hvis du bruker mineral foundation, blande inn i huden ved hjelp av Kabuki Brush i sirkulære bevegelser. Her er noen gode matte grunnlaget for fet hud: (Liquid Foundation) Drugstore merkevare - Maybeline Matte Mousse. High End Brand: Estee Lauder Max Coverage Foundation på www.esteelauder.com. (Mineral Makeup) Drugstore Merke: L'Oreal Minerals. Mineral - High End Brand: Bare Minerals Matte eller Jane Iredale Amazing Base www.janeiredale.com. De høyere end merker vil alltid gi bedre dekning og en mer langvarig matt finish. Hvis det er en kosmetisk funksjon som du skal betale top dollar, er det fundament.
 7. 7
  Gjelder etterbehandling pulver å sette makeup og absorbere oljen. Ved hjelp av en fluffy pudder børste, bruke en annen støvtørking av mattere! Loose Powder for fet hud. Hvis du vanligvis bruker en farget løs innstilling pulver, påfør mattify! først, deretter din vanlige farget pulver. Den mattify! Pulver vil sikre en matt look, og gir fem ganger mer olje kontroll enn vanlig ansikt pulver alene.
 8. 8
  Voila! Du har nå opprettet en matt makeup finish. Hold en krukke av mattere! Pulver med deg for touch-ups i løpet av dagen for å holde huden matt. Hvis huden begynner å bli skinnende, kan du utslette den på med et pulver puff uten å forstyrre din makeup. Siden produktet er gjennomsiktig, vil det ikke se klumpete eller legge uønsket farge når den brukes flere ganger.
 9. 9
  Ferdige.

Tips

 • Fullføre alle trinnene ovenfor før du påfører eyeliner, mascara og leppestift. Dette vil forhindre olje absorberende pulver fra stikke til dine øyne eller lepper.
 • Hvis du er skeptisk til å bruke melk av Magnesia til huden din, kan dette trinnet hoppet over. Personer med ekstremt fet hud vil finne det å være svært nyttig i å holde en matt hud. Med mindre du har en følsomhet for Magnesium, bør det være ufarlig for huden din og ikke forårsake kviser eller tette porene.
 • Pass på å unngå alle typer ansikt pulver, foundation eller rouge som inneholder glimmer, vismut, eller perle pulver. Dette er alle reflekterende ingredienser som vil føre til at ansiktet til å se glitrende og skinnende, snarere enn matte. Den mattify! Loose Powder antydet ovenfor er 100% Matte, og inneholder ingen reflekterende ingredienser. Perlemorskort ingredienser er best egnet til øyenskygge og leppe-produkter, hvor du faktisk vil ha en liten bit av gnisten.
 • En matt hudfarge trenger ikke å være kjedelig! Krydre det opp med rust fargede lepper og skimrende øyenskygge (brunt, grått og lilla vil være hot denne sesongen).
 • Hvis du ønsker enda mer utholdenhet for sminke, bruker du en makeup innstilling spray som Model in a Bottle () eller Skindinavia (). Mist dette på etter at du har brukt alle makeup din for en flekk gratis finish som varer i 8-10 timer.

Advarsler

 • Alles hud er forskjellig, slik at noen mennesker kan reagere forskjellig på ulike ingredienser. Men, foreslo alle elementene er olje gratis og passer for akne utsatt, fet hud. Hvis du har sensitiv hud er det alltid best å teste for et par dager på et lite synlig område nær hårfestet, i tilfelle du har en reaksjon.