Wkano

Hvordan starte en klikken

Tenk deg følgende: Du og vennene dine vandre nedover hall med alle øyne på deg, folk craning å se hva de nyeste trendene er (på deg), og du sitter og spiser lunsj, folk stoppe ved hvert par minutter til å si hei og kompliment du på dine fantastiske antrekk. Vil du at denne glamorøse livet til å være din? Ser ikke lenger.

Trinn

Hvordan starte en klikken. Først må du jobbe på utseendet ditt.
Hvordan starte en klikken. Først må du jobbe på utseendet ditt.
 1. 1
  Først må du jobbe på utseendet ditt. Vi starter fra toppen og ned. Hår:
  • Shampoo / tilstand en gang annenhver dag. Sjamponering hver dag tørker ut håret, som vi alle vet fører til tørr, frizzing hår! Bruk systemer som er laget spesielt for enkelte hårtyper: bølgete, rett, krøllete, tørt, krusete, fargede, osv. Bruk også glossing spray, skinne serum, anti-frizz serum, og styling voks eller hår styling Mousse. Merk: Hvis håret ditt ser glossy fordi det er fettete, det er helt annerledes Vask den.. Umiddelbart. "
  • Håret trenger å se bedårende hver eneste dag. Eksperimentere for å se hva som fungerer med ditt ansikt og stil. Du kan være sporty, noe som kan virke som det krever en hestehale. Men kom igjen, en hestehale hver dag? No way! Prøv høy side hestehale, franske fletter, boller, rotete boller, lav side ponni haler, selv lave gris haler! Prøv forskjellige ting som buer, flettene, noe som passer din stil og ikke gjøre publikum vente på neste trend. Også, hvis du har krøllete hår, rett det hver gang på en stund! (Og vice versa, selvfølgelig!) Men ikke komme inn i vanen med å bruke skadelige hår verktøy, for eksempel flatirons, hver dag! Krølle håret, eller knuse den! Det ser så søt, og gir deg Beachy bølger hvis det gjøres riktig! Hvis du har problemer med å finne stiler, er youtube et flott sted å starte.
  • Du må også utstyre håret med søte klipp, pannebånd, bobby pins, scrunchies, etc. Pass på at fargene ikke kolliderer med antrekket ditt, men ikke bli for matchy matchy. Du ønsker å se søt og satt sammen, men ikke "min mamma plukket ut antrekket mitt og kjøpte meg mine flerfargede hår scrunchies så hvert antrekk vil matche en scrunchy!" Det er bare... no. Vennligst aldri.
 2. 2
  Neste opp: Ansiktet ditt. Sørg for at den ser bra ut hver eneste dag.
  • Zits er en del av oppveksten. Ikke skrap, plukke, eller pop dine kviser... som bare gjør dem enda rødere! Sørg for at du vasker ansiktet ditt hver dag, og bruke egnede rensemidler / kremer om nødvendig. Bare du vet hudens behov, for å svare på deres samtaler! For å dekke opp kviser, finne en match av din hudfarge og gjøre ditt beste for å skjule dem. Røde ansikter ser forferdelig... vært der, gjort det! Hvis du har en brutto kvise, og det eneste du kan gjøre er å stikke innom det, gjør det på fredag, så det har helgen til å helbrede. Personlig synes jeg proaktive verk best.Only noen dager, og hvis du ikke har kviser, proaktiv også forebygger akne.
  • Make-up. Aldri over-gjøre det. Gjør det veldig naturlig, slik at det ser ut som du ikke har på deg noe, selv om du er. Bare noen leppe farge, foundation, concealer, blush, øyenskygge og mascara er alt som trengs. Unngå scenen make-up look for hver dag. Også holde seg borte fra klovn titt! Velg en naturlig leppefarge, og blande blush på epler av kinnene. Liten, perfekt definerte røde sirkler bare ser latterlig. Eller, hvis foreldrene dine ikke tillater make-up, det er greit. Poenget er å ha en naturlig look.
 3. 3
  Kroppen. Du må alltid lukte fantastisk. Dusje hver dag og bruke god smelling dusj gel. Har sammenfallende body lotion. Vennligst bruk en anstendig luktende parfyme eller body spray. Eller unngå duft helt.
  • Du må være veldig tonet. Gjøre noe aktivt! Fra bare kjører med din knopper hver dag for å folkedans til å delta i et svært konkurransepreget idrettslag, er kalorier brenner og bod blir stadig bedre. Trene hver dag i minst en halv time! Ikke bare holder det du får plass, men du vil føle deg mer trygg og glad!
 4. 4
  Outfit - Din antrekket skal se fantastisk hver dag. Det kan hjelpe å følge to ukers regelen: Ikke ha et klesplagg i minst to uker etter at du bruker den første gang. Hvis du går til en skole som har et ensartet prøve og sprite opp utseendet ditt ved å legge til et tilbehør eller et smykke. Ikke vær redd for å handle i butikker utenfor der alle andre er shopping. Hvis du finner søte ting, vurdere å kjøpe den. Folk vil beundre din unike stil. Når de spør hvor du fikk din fantastiske garderobe, ikke søler. Si "jeg husker ikke", eller "Et sted i nærheten av min tantes hus." Hvis du må si noe, det være svært vag. Vi ønsker ikke at alle skal begynne å ha din gode smak i stil, nå gjør vi?
  • Alltid vet de nyeste trendene. Andre vil begynne å legge merke til din stil og ser opp til deg etter trender så sørg for å levere. For trender lese moteblader.
 5. 5
  Accessorize. Alltid legge til tilbehør til alle dine antrekk: vesker, smykker, hatter, skjerf, belter, osv. Men, ikke overforbruk! Samme med sko... eier nok til at du bruker minst tre forskjellige par sko i løpet av uken. Ikke ha Uggs hver eneste dag... blande den opp!
 6. 6
  Være oppdatert på nyheter. Les nyhetsmagasiner. Snakk med klikken din om hva som skjer i verden. Også, bli kjent med minst tre mennesker en dag, i og utenfor skolen, og på nettsamfunn. Stole på dem gjør deg, og de vil snakke liker det ikke i morgen om noe du ønsker å høre.
 7. 7
  Nå som du ser det beste du kan være, begynner din klikken. Først bære en liten notatbok med deg og skrive ned mulige medlemmer. Se på dine navn og begrense det ned til noen. Lag en pro / con liste om hver enkelt. Velg to eller tre navn (din klikken bør ha tre til seks medlemmer, inkludert deg) for å være i klikken din.
 8. 8
  Bli venner med jentene i klikken din. Gjør alt sammen, fra shopping til å spise lunsj i kantina. Pass på at du alltid sett med dem, slik at folk begynner å se deg som en klikk.
 9. 9
  Har mange inne vitser og hemmeligheter mellom dere, slik at du føler deg mer som en gruppe. Har en liten ting dere alle ha, som et smykke.
 10. 10
  Ikke la noen andre sitte med deg til lunsj. Hvis tabellene er alle koblet, sette ting på stolene rundt deg, slik at ingen sitter der.
 11. 11
  Sørg for at din klikken følger trinn 1-6
 12. 12
  I klikken din, bør du ha en alfa (lederen av klikken), en beta (alfa assistent, andre-i-kommandoen, og beste venn), en eller to "charlies" (tredje på konsernets betydning liste, den støttespillere), og tilhengerne (medlemmer av klikken som vil respektere deg uten tvil).
 13. 13
  Flytt synkronisert med klikken din overalt. Tips: lage en kopi av den samme spillelisten på sine iPoder og huske kvelden før eller ha dem i ørene til skolen. (Prøv Pretty Girl Rock, det er en fin en for tillit.)
 14. 14
  Husk at din klikken er alltid å ha det gøy hele tiden.

Tips

 • Handle på kule (les: lokale) steder.
 • Sørg for at beta er som en hyggelig person.
 • Hold in-the-know ved å lese nyheter blader, aviser, etc.
 • Ikke se det som en klikk. Det høres ut som du prøver for hardt.
 • 'Du kan gjøre folk tror deg hvis du er oppriktig.
 • Abonner på minst to magasiner og shoppe minst en gang i måneden.
 • Være aggressiv, men ikke presse det.

Advarsler

 • Hvis du har gamle venner, i løpet av denne prosessen ikke dumpe dem. Sjansen er andre vil se hvordan du behandlet dem og være bekymret ville du gjøre det samme med dem. Også dine gamle venner kan bli opprørt med deg og gjengjelde.
 • Den ideelle klikken er en gruppe på tre eller flere jenter som er alle veldig gode venner. Det er greit hvis en av dem er din beste venn, og resten er bare veldig gode venner, men ikke gni det i ansiktet på folk at du er nærmere den andre personen.
 • Din Beta bør være den du stoler mest på.
 • Aldri, aldri gjøre farlige / skadelig - atferd som tyveri, gjør narkotika, røyking sigaretter, drikke alkohol, mobbing, graffiti, noe som gjør deg kaste opp (som kan og vil føre til bulimi, en svært alvorlig spiseforstyrrelse som kan drepe deg) eller selvskading - å passe inn med din klikken og / eller virke kult fordi alle vet hvordan OUT som er. Gjør disse tingene gjør det ser ut som du har noe bedre å gjøre med din tid, som folk vil ha medlidenhet. Hvis noen i klikken din gjør disse tingene, så er det din plikt som sin venn til å få dem hjelpe.
 • Husk at det å ha en genuin personlighet og basere din egenverd på noe annet enn utseende ikke vil føre til en sjelløse eksistensen av en topp på videregående skole, som et trofé kone, har 2,5 barn, og bli med i PTA slik at du kan sikre barna er så grunt som deg.
 • Vær snill i forhold til hva vennene du velger hvis du velger å være Alpha.

Ting du trenger

 • Gode ​​venner
 • En følelse av stil
 • Tilbehør
 • En god mobiltelefon med texting
 • iPod
 • God sko forstand
 • En kjølig rom
 • Hår tilbehør
 • Sminke
 • Curling Iron
 • Blow tørketrommel
 • Slangepresse (valgfritt)
 • Sjampo / balsam
 • Kule, interessante moter (inkludert retro og ditt eget design)
 • Noen av de nyeste teknologiske trender
 • En Twitter eller Facebook