Wkano

Hvordan være romantisk med kjæresten din

Du elsker kjæresten din, men noen ganger han bare virker veldig langt borte fra deg. Totalt sett er han ikke akkurat den mest romantiske person på blokken, eller kanskje du ikke er. Denne artikkelen er ment å gi noen hint til hva gutter liker jenter å gjøre det er ikke så subtil at de ikke vil gjenkjenne det eller så skremmende deg skremme dem vekk!

Trinn

Hvordan være romantisk med kjæresten din. Sitte nær ham og se ham inn i øynene og.
Hvordan være romantisk med kjæresten din. Sitte nær ham og se ham inn i øynene og.
 1. 1
  Sitte nær ham og se ham inn i øynene og. Hvis han smiler tilbake lean inn på kartet. Forhåpentligvis vil han la armen rundt deg. Hvis han ikke smiler tilbake, eller ser bort, bli sittende nær ham og prøv igjen om et par minutter. Hvis han er kjæresten din at han skal bare være nervøs.
 2. 2
  Hvis han legger armen rundt deg, gå videre og lene seg inn og legger hodet på brystet hans eller skulderen, avhengig som ville være mest behagelig for dere begge. Hvis han ikke gjør det, men han smiler tilbake til deg, hvile hånden på fanget hans, bare på benet nærmest deg. Ikke gjør noe så nedlatende...
 3. 3
  Etter det som virker som en passende tid, ser opp i øynene hans med en søt litt tett kjeften smil. Hvis han smiler tilbake, men ikke kysse ikke deg, gå videre og gå inn for en myk kyss på kinnet. Sjansen er han bare litt flau, men ønsker du å gjøre det igjen. Kanskje neste gang han vil kysse deg. Hvis han ikke kysse deg, yay!
 4. 4
  Snike seg på ham! Han blir litt flau, så ikke bruk navn på kjæledyr eller noe eksternt relatert til "pooky", men bare snike seg innpå ham og la armen rundt skuldrene hans. Sjansene er han vil se over på deg og smiler, selv om det bare er subtil.
 5. 5
  Smile til ham uten grunn. Gutta elsker det når de tror de er spesielle, så gå videre og belønne ham! Gi ham en stor tett kjeften likevel søte smil fra sofakroken eller en slu, sassy smil! Noe vil gjøre, avhengig av stilen din, men bare gjøre ham tror at du er seriøst er i ham!
 6. 6
  Hvis du liker ham, men ikke er i et dypt forhold, gi ham en liten sjenert smil. Han bør se direkte inn i øynene og smiler tilbake.

Tips

 • Lukte godt... overalt
 • Tror du er den beste jenta der ute!
 • Vit at du er hans eneste, og selv om du ikke er, late som du er. Hvis du ikke er trygg, vil han ikke være heller.
 • Øv deg smil for kjæresten din!
 • Kjør fingrene gjennom håret når du ser inn i øynene hans.
 • Det hjelper å være alene eller forseglet av
 • Dette er bra for hvis han er i en gruppe

Advarsler

 • Ikke vær for nedlatende eller for subtil.
 • Sørg for at kjæresten din er i orden med deg å gjøre dette.