Wkano

Slik gjenoppretter din tro på menneskeheten

Vi er alle født mottakelig for kjærlighet, vennlighet og håp. Som vi vokser opp, møter vi de mindre håpefulle, mer utfordrende sidene ved det å være menneske, inkludert oppdage at de tingene mennesker gjør til tider kan være hatsk, beregning og uvennlig. Selv om dette kan slå oss kynisk eller la oss følelsen hjelpeløs, mennesker er like i stand til det mest utrolige, fantastiske og fantastiske godhet og kjærlighet. Og utover den heroiske og uredd handlinger som tidvis skapte store overskrifter, er det egentlig de hverdagslige, ofte oversett handlinger av dyp kjærlighet og omsorg som gjenopprette vår tro på menneskeheten - hverdagslige mildhet som omsorg ord, en betryggende klem, en hjelpende hånd-up i tider med problemer og ukritisk aksept av verdt vår av en fullstendig fremmed. Hvis du føler deg litt trett om hvor menneskeheten er på vei, her er noen aktive måter å gjenopprette din tro.

Trinn

Slik gjenoppretter din tro på menneskeheten. Tilbring tid på å hjelpe folk mindre heldige enn deg.
Slik gjenoppretter din tro på menneskeheten. Tilbring tid på å hjelpe folk mindre heldige enn deg.
 1. 1
  Tilbring tid på å hjelpe folk mindre heldige enn deg. En reality check kan komme i form av å se på mennesker som opplever ting 10 ganger eller 100 ganger verre enn du er, og likevel klarer å møte hver dag med lidenskap og positivitet, tro at det å være i live er sin egen belønning. Snarere enn bare å lese om slike mennesker, blir involvert gjennom, slik at du kan se ansikt til ansikt vanskelighetene oppleves av andre. For eksempel kan du vurdere frivillig ved et hospice, et sykehus for barn med terminal sykdommer eller i en katastrofehjelp samfunn der mennesker har mistet hjem og levebrød. Men dårlige ting kan virke for deg, se nappe og bestemmelse av de som gjennomgår alvorlige vanskeligheter kan hjelpe deg til å innse at mennesker virkelig er fantastisk, spenstig og dypt dyp. Det kan også hjelpe deg å balansere dine egne woes og holde dem i perspektiv.
 2. 2
  Spør folk å fortelle deg om de lykkeligste øyeblikkene i livet sitt. Hvor ofte spør du folk til å huske de gode minnene, og hva som gjør dem lykkelige nå? Folk elsker å snakke om hva de bryr seg om, hva som motiverer dem og hva som gjør dem glade og ennå, er det ikke alltid et opplagt tema for generell samtale. Det er veldig viktig å gi plass for folk å åpne opp om deres lykkelige øyeblikk - det hjelper dem til å artikulere foran et publikum hva som betyr mest for dem (og kan dermed inspirere dem enda lenger), og det vil hjelpe deg til å se lettere, lysere og lykkeligere siden av menneskene i livet ditt.
  • Les offentlige takknemlighet tidsskrifter tilgjengelig på nettet (bare søk etter "online takknemlighet tidsskrifter"). Lese om hvordan andre mennesker finner takknemlighet i dagligdagse ting kan inspirere deg til å føle deg mer håpefull generelt og å se at mange, mange mennesker oppriktig omsorg for skjønnhet og ærefrykt for denne verden og dens vesener.
 3. 3
  Tenk på de tingene som folk gjør som du er dypt takknemlig. Hvis du begynne å se etter grunner til å være takknemlig, det er en stor sjanse for at du finner dem i andre menneskers handlinger hver eneste dag. For eksempel, sjåføren som lar ber deg inn i kjørefelt i stedet for å påskynde, shopper som vinker deg foran sin plass i køen fordi du har mindre elementer, den karen kandidat som hjelper deg å fylle ut et skjema du finner virkelig utfordrende eller den fremmede som merknader dine tårer i offentlig og forsiktig spør deg hva som er galt. Så er det anledninger av utrolig heltemot, som når noen skjærer deg fra en bilulykke, dykk i og redder ditt drukning barn eller går inn i brennende hus og trekker ut dine kjæledyr. Om handlingene er små eller store, legge merke til hva andre gjør og feire melk av menneskelig godhet. Untold mildhet skjer hver dag som kan kalles "folk bare gjør jobben sin" eller virkelig bli sett for den omsorg og koble atferd som de er.
 4. 4
  Fokuser på de gode nyhetssaker, historiene stor vennlighet og dydige handlinger. Det er en mengde positive, inspirerende og oppløftende historier om det gode som folk gjør hver dag. Likevel blir mye av denne positive nyheten begravd under oppsiktsvekkende, negativ omtale at nyheter media synes å foretrekke. Likevel er det mulig å aktivt velge å øke eksponeringen til positive nyheter. For eksempel kan du abonnere på nyhetsfeeder på nettet som bare fokuserer på positive historier. Og du kan velge å følge sosiale medier nettverk venner og fans som bevisst velger å dele gode nyheter enn dårlige og som jevnlig dele inspirerende ting.
  • Sjekk ut slike områder som Good News Network på, gladnyhet på http://www.happynews.com/, The Huffington Post Good News på eller Daily God på http://www.dailygood.org/. Slike områder fokusere på positive nyheter og samle sammen mange slag, omsorg og varme historier om de gode tingene som mennesker gjør. (For flere av disse områdene, bare søk etter et begrep som "gode nyheter" -. De som er valgt her er rett og slett av hensyn til eksempel)
  • Feire de fryktinngytende øyeblikk når folk gjør noe utrolig, for eksempel avkall et løp vinne for å hjelpe en skadet kamerat idrettsutøver, redde et kjæledyr fanget i en brennende hjem, skjelvende hender med en fiende under en avspenning i fiendtligheter, osv. Ved å feire og dele historier, bilder og kreative verk som spring opp rundt heroiske og altruistiske handlinger av menneskelig omsorg og kjærlighet, blir du en del av å spre makt og verdighet av anstendig, snill og omsorgsfull handlinger.
  • Sjekk ut din favoritt veldedighetsorganisasjoner nettet og faktisk lese hva deres ansatte og frivillige gjør. Enten det er Røde Kors, Leger uten grenser, den lokale dyrehagen prøver å spare dyr eller en trosbasert veldedighet, informere deg om sine aktiviteter vil minne om at folk er aktivt involvert i å hjelpe andre, spare miljøet, gjenopprette landet, omsorg for dyrevelferd og lobbyvirksomhet regjeringen å gjøre endringer som vil bedre liv og livsgrunnlag.
  • Bla gjennom din lokale bokhandel eller bibliotek hyller for utrolige historier om folk i næringslivet som transformerer samfunnet samtidig som å drive en bedrift. Slike bedrifter er å endre måten vi "gjør business" og se verden, blant annet i slike områder som deling av informasjon, lage spill som utdanner samt bringe glede, selger fair trade eller ganske dyrkede produkter, produksjon av øko-vennlige elementer og finansiell prosjekter som hjelper folk til å låne for eller investere i små prosjekter som gagner mange mennesker i lokalsamfunnet. Sosiale entreprenører fokuserer tungt på å sikre at deres virksomhet gjør en positiv forskjell i verden.
  • Ha en liste over mennesker som inspirerer deg. Gjør et bokmerke på din vanlige nettleser og begynne beredskapslagre av mennesker som inspirerer deg gjennom sine handlinger. Sjekk innom jevnlig for oppdateringer de gjør når de går videre i sine bestrebelser. Og legge til personer som ikke lenger er med oss ​​også - siste bestrebelser er like verdifull for de aktivert menneskelige samfunn til å være så avansert som det er i dag.
 5. 5
  Tilbringe tid med barna. Hvis du ikke har barn i livet ditt regelmessig, er du glipp av underverkene i å se verden gjennom nye, nysgjerrige og kreative øyne. Barn er mindre utsatt for forsettlig blindhet eller manglende evne til å se urettferdighet og problemer. Barna kan skjære gjennom lag av tåkelegging som voksne bruker for å unnskylde dumme avgjørelser, sommel og passivitet. Barn har heller ikke noe imot å vise en følelse av ærefrykt om verden rundt dem, stadig å fryde seg over nye funn og å gjøre fantastiske nye forbindelser - mellom ideer, mennesker og resten av verden. Bare ved å være rundt barn mer, og virkelig lytte til dem og betale oppmerksomhet til hva de gjør, kan du begynne å uncurl fra din crusty skallet av kynisme og la deg selv bli mer, leken og kreativ.
  • Gjenkjenne i din tid tilbrakt sammen med barna at vi er født som blanke ark, ikke for å skade eller plage for andre. Å ha et fast syn på mennesket som grusom, ondskapsfulle og egoistiske man følger bare til hva som er best for hver person er både unhelpful og generelt usanne. Mahatma Gandhi oppsummerte det godt da han bønnfalt at: "Du må ikke miste troen på menneskeheten Menneskeheten er et hav, hvis noen dråper i havet er skitne, ikke havet ikke blir skitne.". Mens grusom og ekkel ting gjør skje hver dag, så gjør mange handlinger av godhet og glede.
 6. 6
  Oppmuntre tro på dine medmennesker gjennom dine handlinger. Prøv å se verden på en mer tillitsfull, mindre krevende måte. Og implementere Gandhis berømte linje å "være den forandringen du ønsker å se i verden". Når du modellere den type endring du ønsker å se spredt, gnist du dydige krusninger som, selv om de ikke åpenbart nytte for deg personlig flytte tilbake til fordel for andre, og dermed kontinuerlig forbedre samfunnet som du er en del av. Til syvende og sist, er troen på menneskeheten ikke betinget av hva du får tilbake - det handler om å vite at du gjør livet litt bedre, litt enklere og litt mer levelig for alle du koble til med.
  • Stole mer. For eksempel kan du ta en person på hans eller hennes ord om at han vil betale deg for en brukt element han eller hun har kjøpt av deg. Du kan låne en nabo eller venn verktøy eller DVD-serien uten å spesifisere en returdato og har tro på at ting vil komme tilbake når de trenger det. Kanskje du har bekymret i det siste om hvor din donasjon ender opp, eller du er bekymret for at den hjemløse personen vil løpe ut og kjøpe øl i stedet for et sted å hvile hodet sitt for natten, noe du ikke donere noe som helst. I stedet for å pålegge din vilje, bare gi. Har tro på at at donasjon vil gjøre det den trenger å gjøre. Noen ganger vil folk gjøre gale ting av deg, men sett under ett, er det mye mer sannsynlig at du vil bli overrasket over hvordan folk tilbakebetale din tro på dem positivt, tilbake tilliten med tillit - og takknemlighet. Implementering av denne grad av tro på andre kan være veldig skummelt i starten, spesielt hvis du har vært veldig knyttet til ting / penger, men når du har nådd dette stadiet, vil du ha reist langt i å gjenopprette din tro på menneskeheten.
  • Øv tilfeldige handlinger av godhet, som topping opp nabolandet førerens parkometer når du ser det er nesten tomt (OBS: dette kan være ulovlig,) roper en fremmed en ekstra kaffe mens du står i kø eller tørke ned den offentlige dusjen ved bassenget etter du har brukt den i stedet for å la det hele gjørmete. For flere ideer, se Slik praksis tilfeldige handlinger av godhet.
  • Pay it forward. I stedet for å be om at din gode gjerning være smelt på noen måte, ber om at avkastningen favør være "betalt fremover" til noen andre i nød. For eksempel, kanskje du har råd til å hjelpe en elev delta på et kurs som han eller hun ellers ville være ute av stand til å ha råd til. I sin tur, be om at studenten skal gjøre det samme i fremtiden for en annen student han eller hun kommer over ikke har råd til et kurs.
  • Være medfølende. Mens den indre godhet hver eneste menneske du kommer over kan ikke være tydelig hele tiden, er det medfølelse som gjør at du kan grave under overflaten av woes, skader og plager i dine medmennesker. Ved å se dypere, vil du ofte oppdage hva som motiverer eller tvinger uvennlig, hensynsløs eller tankeløs oppførsel. Det er i den søker å forstå bedre hvorfor folk oppfører seg som de gjør at du kan føle med dem og lære toleranse. Det er i tilgivende folk for deres mindre selvtillit atferd som du lærer å slutte å såre og gi dem i gave av frihet til å helbrede seg selv fra smerte og frykt, og for å bli det beste de kan være.
  • Finn så mange måter som mulig å samarbeide og samarbeide med andre mennesker. Redusere konflikt og konkurranse ved å oppmuntre og legge til rette for samarbeid måter å få ting gjort - på jobb, hjemme, på din skole eller høyskole, i den lokale parken, hvor dere enn måtte være.
  • Gjør plass for andre, selv om du ikke kjenner dem. Når trafikken er tykk eller køen er lang, la andre i. De er mennesker også, de føler som du gjør, og hva en herlig sjokk å høre at noen andre bryr seg om dem. Din omtanke vil gi gjenlyd så mange av de du la inn vil føle behov for å la noen andre i en annen gang. Og på den går.
  • Fortelle historier om menneskelig godhet til andre personer du kjenner, for å inspirere dem til å se det gode i menneskeheten også. Når du har cottoned å finne positive historier om menneskeheten, dele dine erfaringer med andre for å hjelpe inspirere sine positive handlinger og tanker. Hvis du har din egen blogg eller du oppdaterer et sosialt nettverk stream med historier, dele flere historier som er positive og oppløftende. Hva kan du gjøre akkurat nå, i dag, å passere på historier som viser folks goodwill, sine heltedåder og menneskelige dyder?
 7. 7
  Husk at du også en del av menneskeheten. Din foretrukne verden vil ikke skje ved å distansere deg fra dine medmennesker eller ved stadig beklaget dem.
  • Gjenopprette troen på deg selv. Hvis du føler at det meste av menneskeheten er dømt eller lettvinte, kanskje problemet ligger innenfor. Henry Miller sa en gang at «Mannen som er for alltid forstyrret om tilstanden til menneskeheten enten har ingen problemer med sin egen eller har nektet å møte dem." Hvis du har hatt et hardt liv, slutte å være hard mot deg selv. Lær til og tro på deg selv mer. å lære nye ting og å presse deg selv til å gjøre ting som du er bekymret for at du kan mislykkes på. Vær modig - verdens fortjener dine talenter.
  • Hvis du foretrekker fortvilelse over håp eller klager enn handling, så vil du finne negativitet hvor enn du ser. På den annen side, kan du velge å ha tro på menneskeheten, i mange av de måtene som er beskrevet ovenfor. Videre kan du velge å være snill som en form for å ta et standpunkt mot urettferdighet, vold, svinn og sult i verden. Du kan føle seg maktesløse i møte med det som synes forferdelig til tider, men du er ikke. Vennlighet er stille, diskret myndiggjøring av hver enkelt, ved å være snill, bekrefter du hva slags verden du ønsker å være en del av.

Tips

 • Vær veldig bevisst ikke å forvirre dysfunksjonelle sosiale systemer med den indre kjernen av mennesker eller menneskelige verdier. Systemer og institusjoner kan bli sittende fast i tid og uhåndterlig. Mens det kan godt være at noen mennesker er egoistisk å forfølge sine egne formål, er mange andre mennesker sannsynligvis bare prøver å "gjøre det rette", men unthinkingly. Ofte tar det utenforstående å påpeke hva som ikke fungerer lenger, og over tid, montering press for endring vanligvis lykkes i å angre en slik monolitt, slik at friske nye måter kan ta over. Dette kan i sin tur fri alle fra å måtte "gå gjennom bevegelser" for å støtte noe som ikke lenger er nyttig for samfunnet på en måte som det en gang var.
 • Hvis du vil være interessert i å kvantifisere effekten av hver handling av godhet og takknemlighet, kan du liker å utforske The Newton-prosjektet, et non-profit prosjekt med sikte på passerer rundt et armbånd til personer som har gjort en viktig innvirkning på livet ditt og så videre, med muligheten til å spore bra at din gest har satt i gang. Se videre: https://thenewtonproject.com/Home/FAQ.

Advarsler

 • "Stol More" betyr ikke at du bør åpenlyst stole på alle. Tillitsbrudd som ble gitt kan få en til å miste enda mer tro på menneskeheten.
 • Klamrer seg til trangsynte og partisk synspunkter kan føles som et tilfluktssted eller en sikker stilling i vanskelige tider, men til syvende og sist gjør dette fører til at du atrofi som verden forandrer seg rundt deg, paradoksalt å lage din personlige verden litt mindre trygge enn hvis du nå ut og koble til folk som du ikke nødvendigvis ser øye til øye.
 • Selvopptatt, voldelige og fordomsfulle måter å se vår verden cloud vår evne til å se andre mennesker på en vennlig måte.