Wkano

Hvordan å barbere med en elektrisk barbermaskin

Få en rask, tett barbering, mens ikke blør i hjel, har vært en av de banes av menneskeheten. Den elektriske barberhøvel har alvorlig redusert blodtap, men på bekostning av nærhet, men det er noen triks som kan bidra til å oppnå en tettere barbering.

Trinn

Hvordan å barbere med en elektrisk barbermaskin. Kontroller at du har en jevn skjerm og en skarp kniv.
Hvordan å barbere med en elektrisk barbermaskin. Kontroller at du har en jevn skjerm og en skarp kniv.

Før du barberer

 1. 1
  Kontroller at du har en jevn skjerm og en skarp kniv. Det anbefales at du bytter disse minst en gang i året, eller du vil mislykkes i å få en god barbering, og kan ende opp med irriterende huden.
 2. 2
  Vask ansiktet. Dette vil bidra til å myke opp skjegget, og dermed gjøre det lettere å få en ren barbering.
  • Vask de stedene du skal barbere med varmt vann.
  • Fukt en vaskeklut med varmt vann. Hold den i skjegget / halm i noen minutter.
 3. 3
  Tørke ansiktet og støv skjegget / halm med talkum.
 4. 4
  Bruk en alkohol basert pre-shave. Det vil fjerne oljer fra huden din og gjør ditt ansikts håret stå rett opp. Et pulver versjonen kan brukes hvis du finner alkohol for å være et irritasjonsmoment.
 5. 5
  Finn korn av dine værhår. Gjør dette ved å gni de stedene der skjegget vokser. Én retning vil føle glatt. Denne retningen er "med fibrene." Denne andre retningen vil gi motstand når du gnir det. Dette er «mot strømmen».

Mens du barberer deg

 1. 1
  Bruk en hånd til å dra huden stram. Dette vil hjelpe deg å få tett barbering mulig.
 2. 2
  Bruk den andre hånden til å barbere. Denne hånden bør følge den andre hånden, slik at huden er alltid stramt der du er barbering. Sørg for å barbere mot korn for best resultat.

Når du barberer deg

 1. 1
  Påfør lotion til din nybarbert ansikt. Dette er spesielt viktig hvis du bruker alkohol baserte pre-shave, som alkohol tørker ansiktet ut.
 2. 2
  Rense høvelen. I mange modeller kan du løfte hodet av høvelen. Du bør deretter børste værhårene ut av kutteren og rengjøring pensel.
 3. 3
  Smør metall biter av din kutter og skjermen. En liten mengde smøremiddel bør sprayes på skjermen mens høvelen er i gang. Ikke tørk den av når du er ferdig.

Tips

 • Barbere daglig. Barbermaskiner er mye mer effektiv (og mindre smertefull) når du skjærer kort stubby ansiktshår og har en tendens til å riv eller børste siste lange hår.
 • Én gang i måneden (eller minst hver sjette uke) gi barbermaskinen en fullstendig og grundig rensing. Kjøre den under vann og virkelig få hodene og bladene rene. Børste ut hvert blad separat. Bruke produsentens rengjøringsmiddel eller en barbermaskin renere å fjerne akkumulert fett eller skitt fra knivene.
 • MERK: Aftershave lukker ikke porene. Det er en myte og her er en. Våre porene har ikke muskler, så de kan ikke lukke. Hvis irritert de kan hovne opp litt.
 • Les bruksanvisningen som følger med høvelen. Den vil inneholde tips for å få den nærmeste av barberer.
 • Etter barberer, eau de toaletter, og parfymer brukes til ulike formål. Aftershave er for akkurat det, det hjelper å gi deg en frisk duft etter barberingen. Dens duft henger i ca tre timer.
 • Knivene og skjermer av en roterende barbermaskin er i matchet, slipt sett. Ikke bland dem opp.

Advarsler

 • En elektrisk barbermaskin bør ikke kutte deg. Hvis du blør under barberingen du bruker for mye press eller enheten er brutt.
 • Hvis du har langt hår på hodet, holde barbermaskinen unna bortkommen hår. Barbermaskinen vil trekke dem ut (veldig smertefullt) og noen ganger tette barberhøvel.
 • På folie-type barbermaskiner, se etter hull i folie - som de kan føre til en rask og smertefull skade. Sjekk folien før hver barbering. Selv roterende typer kan bære gjennom så vel, det er langt mindre vanlig.

Ting du trenger

 • En elektrisk barbermaskin (folie eller roterende topp)
 • En elektrisk barbermaskin pensel.
 • En effektiv etter barbering (valgfritt)
 • Pre-elektrisk barbering (valgfritt)
 • En god ansiktsvask eller ansiktsskrubb (valgfritt)