Wkano

Hvordan å bære fiskegarn elegant

Fishnet strømper eller strømpebukser er ikke den enkleste av ser ut til å trekke av, og fortsatt ser ut som en dame. For å gjøre fiskegarn vises mer elegant, her er noen forslag.

Trinn

Hvordan å bære fiskegarn elegant. Bruk kun hvis du liker dem.
Hvordan å bære fiskegarn elegant. Bruk kun hvis du liker dem.
 1. 1
  Bruk kun hvis du liker dem. Det er liten vits å tvinge deg selv til å bære en mote element du kan ikke stå, som du rett og slett ikke vil bære den av mens bekymre deg om det!
 2. 2
  De rette klærne. Fiskegarn sammenkoblet med en og høye hæler er tankevekkende av helt motsatt av ladylike klær. I stedet bære din fiskegarn med et skjørt som sitter rett over kneet. Et skjørt som er lengre er også greit.
  • Ikke overse uttalelsen fiskegarn kan gjøre i henhold bukser slitt til kontoret, bare et snev av sexy.
 3. 3
  Holde resten av klærne enkel. Unngå mønstre eller utskrifter som konkurrerer med fiskegarn og la fiskegarn være interessant fashion statement bare. Bruk skreddersydde skjorter, skreddersydde jakker og ryddig klær som helhet. Hold makeup tonet helt ned, og tilbehør og smykker likeså. Perler fungerer godt som elegant understatement smykker.
  • Bruk fiskegarn å gjøre blid, nøytral, og ellers grunnleggende klær ser mindre matronly og mer elegant.
 4. 4
  Vurder å bruke fiskegarn som har finere mesh. Disse vil virke mindre "racy" og mer tonet ned enn bredere stormasket fiskegarn. Jo mindre diamant figurer, jo bedre utseende og jo lettere er det å foreslå raffinement.
 5. 5
  Bruk riktig farget fiskegarn. Stick med svart, brun eller naken for daywear.
 6. 6
  Bære lukket tå sko. Unngå noe open-toed som det ser rotete. Boots er også et fint alternativ, ja en knelang kjole eller skjørt med knehøye boots og et snev av fishnet i mellom kan være veldig ladylike forutsatt at klærne er av god kvalitet.
 7. 7
  Bruk solide tights under fiskegarn. Velg en interessant farge på tights, og gjør det lyst for ekstrem kontrast (forutsatt at det samsvarer med resten av antrekket ditt). For dagen slitasje, velg kontor-akseptable farger som marine og mørk grønn, for kvelden, være mer dristig, spesielt ved tilkobling tights og fishnet kombinasjon med den lille sorte kjolen.

Tips

 • Barbere leggene. Hårene poking gjennom fishnet hulrom er ikke en elegant fashion statement. Et alternativ er å bruke strømpebukse under fiskegarn for et glatt utseende på en klemme.
 • Hvis du snakker Halloween, så dette er ikke den artikkelen for deg, eleganse og Halloween er egentlig ikke synonymt, eller i det minste, ikke nødvendigvis slik!
 • Leggvarmere eller lange sokker kan også plasseres over fiskegarn å dekke opp omfanget av strømper eller strømpebukser.
 • Hvis lårene er åpenbare i antrekket du har på deg, hoppe over fiskegarn. Så igjen, i denne høyden, kanskje ser ladylike er ikke noe for deg!

Advarsler

 • Begrepet "skanky" eller "sleazy" er fortsatt rikelig brukt til fiskegarn av folk av begge kjønn. Men fashionistas tendens til å tro at det er mulig å bære fiskegarn og ikke ha ugunstige konnotasjoner lagt på valget. Det er egentlig opp til din egen sans for stil og preferanser. Du må kanskje en vilje til å frimodig stille sporadisk uhøflig person rett skjønt!
 • Fiskegarn med store hull / diamanter bør ikke brukes som daywear, la disse for clubbing og punk utseende.

Ting du trenger

 • Mindre hullete fiskegarn
 • Tights
 • Passende klær