Wkano

Hvordan å date en entreprenør

Hvis du noensinne har datert, gift eller vært interessert i en, vet du at de tenker, handler og forholder seg annerledes enn den gjennomsnittlige personen. Noen ganger kan det være en utfordring for den ikke-entreprenør - særlig en som ikke skjønner at de ikke er gal, de trenger bare å tenke... sidelengs... å komme gjennom til kjæresten sin.

Gitt det, kan det være nyttig å vite hvordan å få øye på den VIRKELIG selvstendig næringsdrivende (ikke den som bare sier de gjør xyz men har ingen tall å sikkerhetskopiere den), hvordan å finne ut om du er egnet til å date en, hvordan å kommunisere med og hvordan de skal overleve opp-og nedturer som skjer i HVER gründerens liv.

Trinn

Hvordan å date en entreprenør. Vite hvis du dater en entreprenør.
Hvordan å date en entreprenør. Vite hvis du dater en entreprenør.
 1. 1
  Vite hvis du dater en entreprenør. Dette er basert på den typiske entreprenør. Til tider en nylig vellykket bedriftseier kan skyte på kurven ved å gå bling eller en gammel schooler kan bestemme seg for å ta en pause. Men hvis du ser nøye, vil disse holdningene fortsatt være der.
  • Forsiktig med penger. Hvis du planlegger å date en bedriftseier, være forberedt på å bli plukket opp i en praktisk og ikke-prangende bil, gå til middag på steder med god mat, men ikke over toppen, spise så mye som du spiser ut (om ikke mer), og bor i et rimelig størrelse hus i en god del av byen (trolig med fixer-øvre prosjekter som trenger ferdigstillelse). Enhver vellykket bedriftseier holder et øye på bunnlinjen og alltid beregner kostnadsanalyse. Ikke bli overrasket hvis du får i en kamp, ​​og han / hun slenger et nummer ut på deg om hvor mye du har kostet dem (i form av penger å tjene tid eller selve $ $).
  • Forsiktig om gangen. Gründere har en tendens til å stå opp tidlig og være oppe sent. Du vil sannsynligvis se en komfortabel sofa på kontoret sitt - korte naps er ryggraden i de fleste av vellykket selvstendig næringsdrivende. De presse i e-poster og samtaler og avtaler i mellom biter av middag og turer til badet. Hvis de ser det som en "bortkastet tid", de vil være gretten hvis ikke lov til å klippe fri og flytte til noe anses produktiv. Det kan bli en balanse problem, og sannsynligvis ender de fleste relasjoner før de noen gang komme opp fra bakken. Men hvis du kan snakke med entreprenør din og finne en god handel, vil du komme ut en vinner på alle fronter. (Se avsnittet om kommunikasjon under.)
  • Konkurransedyktige risikotakere. Din honning vil virke (for deg) for å være blasert om risiko. De er ikke det. Risikoen er alltid beregnes og analyseres (for en vellykket gründer), men for noen som ikke er vant til å frigjøre faller, kan det være skummelt. De er også svært konkurransedyktig. Familie spilletid kan bli litt hårete og de fleste vil bruke den sjeldne fritiden konkurrerer i deres favoritt sted, det være seg sport, spill, gambling, uansett.
  • Einstøinger. Du kan ha en vanskelig tid å få honning ut av huset når de kommer hjem for tid til å slappe av. Noen gjør en god jobb å sette på et sosialt ansikt, spesielt hvis det betyr, men vet at entreprenør ikke vil være noen som følger flokken. Hvis resten av verden tenker på én måte, vil honning sannsynlig tror akkurat det motsatte eller mellom linjene eller enda off inn i fremtiden for å se noen eventuell mulighet de fleste kunne aldri forestille seg.
  • Business minded til poenget med å skanne hver miljøet du er i for forretningsideer eller drifting av når du forteller dem noe tilfeldig og svømming tilbake inn i samtalen etter snu tilfeldig kommentar til en bedrift søknad. De er også problemløsere i det ekstreme, og vil rett og slett ikke forstår at du ønsker å snakke gjennom noe uten å komme til en løsning. Hvis du trenger dem til å stoppe problemløsning for deg, være direkte og fortelle dem det. Det kan ta litt tid å bli vant til, men når de begynner å se at du løse dine egne problemer i din egen tidsramme, vil de vanligvis permittere og lar deg gjøre dine egne ting.
  • Pleier å være ærlig og direkte. Mange er folk som er klarert med håndtrykk avtaler. Hvis entreprenør er i det hele tatt samfunnet tenkende, finner du dem å tiltrekke seg og samle folk mye som dem.
 2. 2
  Bli komfortabel med risiko. Hvis du er risiko-negative, du kommer til å enten nødt til å komme over det eller lære hvordan å støtte noen som lever og puster risiko. Tross alt, det er en del av geni sin, og hvis en entreprenør var redd for å ta risiko, ville de ikke være i stand til å starte og vokse en vellykket bedrift. Å være mer om oppturer og nedturer i livet vil hjelpe deg mer enn omtrent alt i å leve med en entreprenør.
 3. 3
  Være uavhengig og klar til å fylle din egen tid. Hvis du trenger å være i sentrum av honning oppmerksomhet, kan du virkelig sliter med hva som vil virke for deg å være en overdreven mengde tid brukt på PC / kontor / i møter / på telefonen.
 4. 4
  Forstå verdien av penger og ikke være en stor spender. Du vil være eple av en entreprenør øye! Ved å ikke forventer dem til å bruke penger på "fjollete", vil du være hode og skuldre over pakken i estimering deres.
 5. 5
  Være, og generelt ikke utsatt å bekymre deg. Bingo. Du er gründerens versjon av en rockestjerne.
 6. 6
  . Være fleksibel med tiden, forventninger og planer Du gjettet det, de fleste gründere vet ikke betydningen av "helg", "kvelden", eller "ferie". Her er noen eksempler:
  • Du kan bli sjokkert over å finne at gründer love interest forventer å fortsette å arbeide - via telefon - selv på deres bryllupsreise og entreprenør vil bli overrasket om du blir opprørt over det.
  • En ferie med en entreprenør kan innebære forhandle telefon og laptop tid.
  • Mange gründere vil be en dato hvis de er ok med dem å ta vare på "denne lille bit av virksomheten" i mellom middag og senere planer.
  Datoene som gründere elsker er de som enten tilbyr å hjelpe, eller er lettet over å ta vare på noen av sitt eget arbeid mens de er opptatt.
 7. 7
  Vet når de er "på klokken". Du kan gjenkjenne denne tilstanden av å være av ett ord svar, litt klippet svar, distrahert mentalitet og kanskje litt irritabilitet hvis du avbryter en strøm av tanke eller kreativitet. Når de er "av klokken" på den andre side, er dette sannsynligvis den personen du falt til. Mange gründere har en god sans for humor, intellekt og kreativitet. Noen har også naturlig karisma og sjarm når de har tid til å bare slappe av med sine kjære. Når en entreprenør setter hans eller hennes øyne på noen de ønsker å få vite bedre, du blir deres siste mål og alt som talent, vil sjarm, salg-evne og intellekt som vanligvis går mot å få mer business kommer din vei.
 8. 8
  Være direkte når han eller hun er "på klokken". Være direkte, praktisk, som ikke loer og be om minimal innspill på saker utenfor praktisk eller lett tatt vare på situasjoner. Ved å tenke på den nederste linjen, og deretter nærmer all kommunikasjon på det nivået, kan du omgå noen av irritasjon via avbrudd.
  • For eksempel, i stedet for: "Du husker den fyren vi snakket med på festen for noen uker siden -.? Den venn av deg som eier en Mustang Du vet, partiet der du hadde som en vin du likte Ok, så hva var navnet på rørlegger som han nevnte virkelig sansen? Hvis du har tid i dag, ville det være flott om du kunne få den informasjonen og ta kontakt med rørlegger om for oss. Kan du gjøre det? jeg skal være hjemme mesteparten av ettermiddager denne uken, og det ville være lett for meg å vente på ham her. "
  • Prøv noe mer langs linjene av "Vil du være så snill planlegge at rørlegger som din venn Joe anbefalt å komme fikse toalettet mellom 2-5 hvilken som helst dag denne uken?"
 9. 9
  Hvis du har problemer med å komme gjennom til kjæresten din at noe er veldig viktig for deg, kan du prøve å gi dem en kost / nytte-analyse av situasjonen. Det kan virke hardt ut for deg, men til entreprenør, vil det virke naturlig og best av alt - vil være fornuftig for dem!
  • Et annet eksempel: I stedet for "Jeg kan ikke tro at du er på den jævla Crackberry hele tiden trenger du ikke elsker meg Hvis du gjorde du ikke vil bruke så mye tid på å jobbe når vi er ment å være ute Du don! ikke engang snakke med meg. Hvis du ikke får det sammen og behandler meg med minst like mye oppmerksomhet som en av dine dumme virksomheten avtaler, jeg drar! "
  • Prøv dette i stedet: "Jeg har lagt merke til en kommunikasjon og tid sammenbrudd i hvordan vi investerer i forholdet vårt, og ønsket å vite om du har lagt merke til det samme (Sett noen konkrete eksempler hvis din kjære liker backup informasjon) Siden jeg. bryr seg om deg veldig mye, vil jeg sørge for at vi er begge møte hverandres behov, slik at forholdet vårt kan fortsette å vokse og utvide. jeg trenger _______ for å kunne fortsette å vokse dette forholdet, og lurer på om du er i stand til å møte det behovet eller ville du foretrekke å være sammen med noen som ikke trenger du å møte det behovet? " Det er en enkel og direkte problem analyse. En som han / hun lett kunne høre i et styrerom eller kundemøte.
  • For mer veiledning, se Hvordan øve ikkevoldelig kommunikasjon.
 10. 10
  Be om balanse og forventer det. Realistisk, vil dette være den største hinderet for de fleste nybegynner gründere. Den gamle skolebarn forstår at du trenger balanse eller vil du brenne ut, men de nye tror at de bare kan holde det gående med denne hastigheten og livet som de ønsker det vil bli venter på dem når de er ferdig. Hvis du elsker denne personen eller prøver å gjøre noe arbeid med dem, nærmer det som ovenfor skissert virksomhet forslaget og forklare hva du trenger i form av ROI (eller avkastning på interesse / investering).
 11. 11
  Ikke glem at denne personen bryr seg om deg. Ja, er mange gründere tapt i sin virksomhet, slik som en ny mor med barnet sitt, men det betyr ikke at de ikke bryr seg om deg eller har mistet de kvaliteter som først tiltrakk deg. Husk at for dem, er tiden trolig deres største offer. Hvis de gir det til deg, bør den fortelle deg ganske mye om hvor du står på prioritetslisten skala.

Advarsler

 • Mange gründere har forfalsket sin egen måte, fordi de ikke liker å bli overvåket. Hvis du snakker med ham / henne, må du insistere på å bli behandlet med respekt av ham / henne. (Lyttet til, ingen telefon avbrytelser, øyekontakt.)
 • Mange entreprenører er ikke bra med folk (de ønsker å gjøre alt selv, ikke sant?). Så i tillegg til å være positiv, glad og optimistisk, være villig til å hjelpe glatte over personell problemer. Du vil ha en hengiven ektefelle hvis du gjør dette.
 • Hvis du vil ha et trygt liv med penger kommer stadig inn i en pensjonisttilværelse konto, regelmessige paychecks, dekning under arbeidere comp forsikring, medisinske fordeler, og en rekke andre fordeler som vanlige ledere får, ikke gifte seg med en entreprenør.
 • Du må kommunisere! Selv om de ikke synes å ha tid (de aldri vil), be dem om å planlegge deg i å diskutere de viktige tingene.
 • Ikke forvent at de skal ha en "normal" 9-5 planen. Det vil bare ikke skje. Hvis du ikke kan akseptere det, så flytter sammen. Dessuten vil en ekte gründer typen sannsynlig aldri pensjonere. Hvis de sier de vil, ikke tro det eller spørre dem hva de mener med "pensjonere".