Wkano

Hvordan å dekorere rommet ditt som en gutt

Denne artikkelen vil vise deg nøyaktig hvordan du skal dekorere rommet ditt på en måte som du alltid vil elske!

Trinn

Hvordan å dekorere rommet ditt som en gutt. Ta ut et stykke papir, og trekke ut nøyaktig hvordan de faste tingene er (som dører, vinduer, skap) og kartlegge den ut.
Hvordan å dekorere rommet ditt som en gutt. Ta ut et stykke papir, og trekke ut nøyaktig hvordan de faste tingene er (som dører, vinduer, skap) og kartlegge den ut.
 1. 1
  Ta ut et stykke papir, og trekke ut nøyaktig hvordan de faste tingene er (som dører, vinduer, skap) og kartlegge den ut. Tegn gulvet først (møbler eller tepper). Tegn hver vegg. Tegne hva plakatene vil være der, møbler, alt. Deretter (hvis du har en takvifte) bestemme om du ønsker å male en himmel, et bilde eller spiral på den. Pass på at det faktisk ser ekte, fordi hvis den ikke gjør det, ser det billig, men det er greit hvis det ikke er helt profesjonell. Hvis du kjøper nye ting for rommet ditt, bestemme hvor de skal gå, eller skrive en liste over ting du trenger fra dine planer.
 2. 2
  Bestemme hvilke farger du ønsker for dine vegger eller tapet. Tenk på hvilke farger du liker, men sørg for at de vil se bra ut sammen hvis du har mer enn én farge valgt.
 3. 3
  Avgjør om du vil teppe gulv eller tregulv. Hvis du har teppe, tenk farger du ønsker. Hvis du har tregulv, bestemme om du vil lyst tre eller mørkt tre på gulvet. Hvis du allerede har et teppe eller tregulv, og kan ikke gjøre om det, kan du sette andre tepper på toppen. Foreldrene dine kan være motvillige til å installere et helt nytt gulv.
 4. 4
  Tømme ut alle tingene dine. Skille dem inn i tre ulike kategorier; ting å huske, ting å gi til veldedighet eller selge, og ting å kaste bort.
 5. 5
  Sette de tingene som du holder i esker eller poser før du er klar til å sette dem tilbake i soverommet. Sette de tingene du kommer til å gi bort / selge i esker og enten ta dem til en veldedig butikk, gi dem til en venn eller slektning som ønsker dem, eller hvis du har nok av ting, har et garasjesalg.
 6. 6
  Sette de tingene du kommer til å kaste bort i poser og bli kvitt dem, resirkulering når det er mulig. Ikke glem, gamle leker og møbler kan bli endret eller malt, så se på hver brikke nøye. Begynne å dekorere når du har fjernet alt ut. Få en forelder eller voksen til å hjelpe deg med ting som å male taket hvis du ikke kan få til det, eller jobber som du ikke kan gjøre.
 7. 7
  Planlegge den ut, og deretter sette tilbake alle dine møbler, og få inn de eiendeler som du har besluttet å holde fra din klart ut. Sett dem alle tilbake inn på rommet ditt.
 8. 8
  Handle for elementer for å avslutte rommet ditt, eller for å legge til personlige preg på den. Dette kan være unike ting som du liker, eller elementer som glir i ett med noen farger du har gjort.

Tips

 • Prøv å velge farger du vil like en stund.
 • Hvis du får tapet prøve å måle vegger for å se nøyaktig hvor mange ruller du trenger.
 • Være organisert og sørg for at du har nok lagringsplass, slik at du ikke mister ting.
 • For en fin effekt, la taket hvitt.
 • Mål soverommet gulvet før du går ut for å kjøpe tepper eller tregulv.

Advarsler

 • Pass på at du er helt innstilt på hva du gjør!
 • Sørg for å få hjelp fra voksne når det er nødvendig som dekorere kan være vanskelig til tider eller farlig (se opp for disse stikkontakter!).
 • Ikke gjør noe permanent som du er usikker på om!