Wkano

Hvordan å eksfoliere bruke Tylenol

Peeling er prosessen med å fjerne døde hudceller. Det finnes ulike eksfolierer som kan brukes, men mange inneholder sterke ingredienser eller kan være ganske kostbar. I denne artikkelen vil du lære hvordan du eksfoliere huden (spesielt ømfintlige områder) med paracetamol / paracetamol tabletter, som selges i USA som Tylenol.

Trinn

Hvordan å eksfoliere bruke Tylenol. Klargjør for peeling.
Hvordan å eksfoliere bruke Tylenol. Klargjør for peeling.
 1. 1
  Klargjør for peeling. Finn et sikkert sted som har innlagt vann, for eksempel et bad vasken eller i dusj / badekar. Begynne med å samle dine viktigste ingrediens, Tylenol (eller noe annet merke av paracetamol / paracetamol).
 2. 2
  Klargjør lime. Bruk ca 2-3 tabletter, avhengig av stedet du er peeling (ansiktet eller halsen) eller på den faktiske størrelsen på tablettene.
 3. 3
  Gjør pastaen. Tilsett noen dråper vann, nok til å oppløse tablettene. Vær forsiktig, legge for mye vann kan ødelegge lime. Noen få dråper vann er fine. Bruk fingrene til å bryte opp tablettene mens de er i oppløsning. Dette vil fremskynde prosessen.
 4. 4
  Gni pastaen over området gni lime kraftig over ansiktet ditt. Du kan blande Tylenol lim med en ansiktsrens eller lotion for å gjøre det lettere å spre. Gni pastaen i en sirkulær bevegelse i ca 1-2 minutter.
 5. 5
  Skyll av. Bruk vann for å skylle av lime. Avslutt med å klappe tørt med et håndkle.

Tips

 • Ikke bruk for mye vann eller lim vil ikke fungere.
 • Husk å bruke mindre eller flere ingredienser, avhengig av området du er peeling.
 • Bruke ikke-tabletter, som Regular Strength Tylenol, eller et lignende produkt. Det er mye lettere å få til et lim ved hjelp av ikke-tabletter og resultatene er generelt bedre. Bruk tabletter som er nøytrale i farger som fargede tabletter kan etterlate flekker.
 • Denne artikkelen ble regissert for bruk i ansiktet. Resultatene av denne oppskrift varierer avhengig av hoveddelen (e) ekspandert. Denne oppskriften fungerer best for ansiktet og halsen.
 • Ikke gni for hardt eller for lenge. 1-2 minutter i en sirkelbevegelse er tilstrekkelig.
 • Hvis ønskelig, bland Tylenol lim med en rensende produkt eller en krem ​​for å gjøre det lettere å spre.
 • Ikke gjør dette for ofte, da det vil gjøre huden din rå.

Advarsler

 • Ikke bruk varmt vann!
 • Hvis du er allergisk mot Tylenol eller lignende merke som du bruker, kan du ikke bruke denne oppskriften.