Wkano

Hvordan å falle tilbake i kjærlighet med noen

Kanskje du har datet noen for en stund, og at "gnisten" forsvinner. Noen ganger betyr dette at du er rett og slett ikke lenger med den personen. Vel, her er hvordan du kan snu det og gjøre det som første gang du så ham / henne og ble forelsket.

Trinn

Hvordan å falle tilbake i kjærlighet med noen. Innrømme at ingen er perfekte.
Hvordan å falle tilbake i kjærlighet med noen. Innrømme at ingen er perfekte.
 1. 1
  Finne hva tiltrakk deg til ham / henne i første omgang. Kanskje det er slik han alltid holder døren åpen for deg, eller kanskje det er måten hun ler... tror bare helt tilbake til første gang du lagt øynene på hverandre.
 2. 2
  Innrømme at ingen er perfekte. Selv de hotteste person har i live feil av sine egne. Når du innser dette, er det mindre sannsynlig at du vil bli irritert / slått av små skjønnhetsfeil. Regelen er enkel: prøver alltid å se det gode, og erkjenner, men ikke mase om dårlig.
 3. 3
  Endre linse. Ja-din ektefelle har irriterende vaner... vi alle gjør. Snarere enn å fokusere på hva din ektefelle gjør som plager deg, se etter tegn på de tingene som du en gang verdsatt og skriv dem i en journal for de neste to ukene. Tro det eller ikke de samme kvalitetene som fikk deg til å forelske i første omgang er fortsatt der... du må bare være på utkikk etter dem og erkjenne dem når du ser dem. Hvis du ser for dårlig, du vil finne det. Hvis du ser etter det gode, du vil finne det også. Det er opp til deg... som vil du se?
 4. 4
  Innse at det absolutt ikke kommer til å bli som i drømmene dine, der alt funker til slutt (med mindre du er heldig). Spør deg selv: "Hva gjorde du forventer i dette forholdet, og, La oss innse det, jeg blir realistisk?"
 5. 5
  Vet at kjærligheten tar arbeid. Som en liten gutt, har du kanskje tenkt på kjærlighet som en fantasi, drøm-lignende opplevelse. Du avbildet selv ser inn i øynene til elskeren din, og resten blir historie. Vel, hvis du ikke allerede har gjort, vil du finne ut at dette ikke er sant. Som en fantasi og drøm-aktig som kjærlighet er, vil du oppdage at det krever arbeid å være i et forhold. Men bare innse at det er en liten pris å betale for å ha noen å elske og elske deg tilbake i livet ditt.
 6. 6
  Ta det første skrittet i å få slutt på syklus av smerte. Når noen sårer oss (om ikke det var tilsiktet), har vi en tendens til å skade back-enten i subtile, passiv-aggressive måter (f.eks forskuddstrekk sex, sene kvelder på kontoret, "glemme" ting som er viktige for vår ektefelle)... eller i mer åpenbare måter (f.eks roping, ignorere, være respektløse). I ekteskap-dette fører til en endeløs syklus av smerte, bitterhet, og skylden. Vær ærlig med deg selv. Uten defensive selvfølelsen og begrunnelse, trekke to kolonner på et ark: på den ene siden, lage en liste over din atferd, handlinger og / eller oppfatninger som du tror kan føre til at ektefellen til å føle smerte eller harme. I den andre kolonnen (ved siden av elementene du oppført) skrive ned en alternativ atferd, handling, eller tro at din ektefelle ville sette pris på. På dette punktet, du har et valg. Hvilken kolonne vil du velger å operere fra?
 7. 7
  Prøv å lytte til sangene du har egentlig ikke hørt siden du først begynte å falle i kjærlighet. Selv om det er sanger du aldri virkelig lyttet til på egen hånd, men ble spilt mye på radio eller dine venner i løpet av den tiden. Dersom laget du tenker på den spesielle personen og du ikke har hørt det på en stund. Det vil bringe deg tilbake til vimsete følelsene du hadde. Sørg for at du tenker på noe du ikke har hørt på lenge.
 8. 8
  Gjenopplive gamle luktene. Det samme gjelder med ting som du brukte da du først begynte å date. Du trenger ikke nødvendigvis å begynne å bruke den igjen, bare lukter det nå og da, men ikke for ofte.
 9. 9
  Prøv det med noe,, enkelte restauranter eller hus du ikke har vært til i lang tid. Tenk på alt som har glidd tankene siden starten. Når du gjenforenes dine sanser med visse smaker, severdigheter eller lukter, du våken de samme følelser, og det kan ikke bare hjelpe deg "føle" mer forelsket, men det kan minne deg om ting du kanskje har glemt om elskeren din.
 10. 10
  Kjenn dine egne grenser og være klar til (kjærlig) kommunisere dem. Hvis du har fullført de første trinnene, er det en god sjanse for at din kjære har (eller vil) begynne å speile din innsats. Være forberedt på å kommunisere dine behov ved å lage en liste over dem. Hva gjør du trenger for å føle seg elsket og verdsatt? Hva som kreves av deg at du er uvillig eller ute av stand til å oppnå? Hvilke handlinger, atferd og / eller tro føre deg mest smerte? Hva ønsker du å se i stedet? VELDIG VIKTIG: IKKE forsøk å ha denne samtalen før etter at du har fullført de første trinnene