Wkano

Hvordan å frigjøre fanget arm i senga

Alle elsker en, spesielt litt kos i sengen. Men hvordan kan du ikke klemmer armen mens hugging? VideoJug gir deg alternativene i denne Kama Sutra.

Trinn

Hvordan å frigjøre fanget arm i senga. Forsiktig rulle henne ut av armen.
Hvordan å frigjøre fanget arm i senga. Forsiktig rulle henne ut av armen.
 1. 1
  Forsiktig rulle henne ut av armen The Classic Spoon -. Sovner i 'skjeer' posisjon vil trolig resultere i en fanget arm for 'Mr. Spoon'-(dvs. den gjør kosing), som han vil ha mindre plass til å plassere den nederste arm komfortabelt. Det er hans arm som vil gå døde, mens hans partner flyter av gårde til et vakkert sikker og komfortabel dagdrøm. Den eneste fortjeneste av denne stillingen er at "Ms Spoon 'er sannsynlig å sovne raskt, og gir deg sjansen til å ta unnamanøver. For å fjerne armen uten å vekke henne, holder henne tett og forsiktig rulle henne vekk fra deg, beveger seg med henne heller enn å skyve henne bort. Når hun er re-plasseres komfortabelt, rulle deg tilbake til utgangsstilling og du bør finne du har frihet til å fjerne armen lett.
 2. 2
  Ta sjansen på å rulle på henne og potensielt knusende din kompis The Shoulder Roll -. Hvis Classic Spoon ikke fungerer, snur kroppen mot partneren din og hvile overarmen runde partneren din midje og nedre arm bak deg. Din arm posisjon betyr at du lener seg på partneren din for støtte. Et potensielt problem er at hvis du er mye større enn henne, kan du knuse henne, men minst du vil sove godt.
 3. 3
  Nyt alternativer hvis du ikke kan få din kompis ut av armen The Superman -. Hvis Shoulder Roll er ikke behagelig, prøv en teknikk som tar litt omtanke og planlegging. Du må plassere putene lavere ned i sengen enn vanlig. Anta nå The Classic Spoon posisjon, men flytt problematisk nedre arm over deg, under puten og ut den andre siden så det er strukket over hodet. Du er nå i Superman flying posisjon. Dette har fordeler-hvis du ikke får sove, kan du later til å være Supermann. Eller hvis dette ikke appellerer, kan du bruke den utstrakte arm for tekstil, spille dataspill eller lese fransk poesi... alt mens hun sover.
 4. 4
  Prøv å få sove partner å legge på brystet Stjernen gazer -. Legenden forteller om en virkelig komfortabel kjøttfull litt til siden av en manns kiste. Hvordan kjøttfulle og hvor behagelig avhenger av størrelsen på mannen. Så dra nytte av dette ved å glemme skjeer stillingene ovenfor, og ligge på ryggen. Nå oppmuntre henne til å finne kjøttfulle litt med hodet, og bruke den som en pute. Intimitet? Sjekk! Comfort? Sjekk! Denne posisjonen kan være en vinner. Vær oppmerksom på at for å øke størrelsen på kjøttfulle bit, kan du trenger å spise mye junk food og kutte ned på trening. Alt for hennes skyld, hva en perfekt kjæreste du er. Dessuten kan hun ikke liker denne stillingen fordi hun kan høre hjerteslag (dens virkelig høyt, og kan holde henne våken) eller kan høre deg snorke (samme som ovenfor).
 5. 5
  Starte et argument Den pragmatiske tilnærmingen -. Hvis alt annet svikter, starte en massiv argument før du går i dvale, så din partner ikke ønsker å være i nærheten av deg. Har noen blomster og croissanter klar til å gjøre opp om morgenen, og forberede seg på åtte timer med drømmeløs, smerte-fri shut-eye... i sofaen.