Wkano

Hvordan å ha en Audrey Hepburn påvirket stil

Når folk tenker på skuespiller og UNICEF-ambassadør Audrey Hepburn, tenker de på nåde, klasse, eleganse og stil. Audrey visste hva så bra på henne, og hva som ikke gjorde det, og da Audreys sønn Sean Hepburn Ferrer forklart, morens stil var "forlengelse av en indre skjønnhet forsterket av et liv i disiplin, respekt for andre, og håper på menneskeheten. "

For mange kvinner, fange Audrey stil fortsetter å være høydepunktet for tidløs ynde og eleganse. Hvis du ønsker å tilpasse noen av din garderobe og mote stil med en Audrey Hepburn touch, her er noen forslag for å hjelpe deg.

Trinn

Hvordan å ha en Audrey Hepburn påvirket stil. Finn ut hva som ser bra ut på deg.
Hvordan å ha en Audrey Hepburn påvirket stil. Finn ut hva som ser bra ut på deg.
 1. 1
  Finn ut hva som ser bra ut på deg. Fra en tidlig alder, hadde Audrey et klart sinn om hva så bra ut på henne, og hun vært tro mot sin egen stil hele livet, selv kranglet forsiktig, men hardnakket med de som så skikket til å be om noe annet. Hun hadde en danser øye for selverkjennelse, vel vitende om både hennes finere og hennes mindre seg. Hun var ikke redd for å erkjenne hva som ikke fungerte for henne så mye som hva gjorde. Og det er bra for deg også å finne dine feil, fordi vi alle har dem. Men også finne minst én ting om deg som du virkelig ønsker å fremheve og elsker om deg selv. Med Audrey var det hennes skremmende 22 tommers midje. Hun hadde på seg klær cinched i midjen for å vise det fram, og styrke er hva du bør gjøre med hva du vil om kroppen din.
  • Skreddersydde klær ser bra fordi den er laget for å passe deg. Vurdere å ha noen klassiske, tidløse klær skreddersydd individuelt for deg, forskjellen i hvordan klærne sitter på deg er rett og slett bemerkelsesverdig.
 2. 2
  Se noen Audrey Hepburn filmer for en idé om hennes eleganse og stil. Hennes definere filmen er Breakfast at Tiffanys, en film der du kan se mange elegante bilder av Audrey. Andre gode filmer for mote ideer inkluderer Sabrina, Paris Når det freser, Funny Face, Charade, og Roman Holiday. Også lese noen av de mange bøker dedikert til å diskutere og vise Audrey Hepburn stil. Mange av dem vil gi deg en god idé om hvilke typer klærne hun hadde på seg, hennes generelle stilen, og hvordan hun utstyrt.
  • En annen god måte å få en følelse for Audrey stil er å også fokusere på hennes livsfilosofi. Gjør dette ved å lese biografier om Audrey Hepburn og lese de mange sitatene tilskrevet henne. Audrey trodde mest på kraften i kjærlighet over alt annet, og som ga henne en indre styrke guidet henne gjennom livet konstant og selv påvirket hennes stil valg.
 3. 3
  Hold dine valg. Audrey aldri likt ting å bli komplisert, blant annet mote og "less is more" var hennes nøkkel tro. Ja, hun sa en gang: "Kok det hele ned til hva som teller mest:?. Hva er essensen av hva du prøver å gjøre, hva er det viktigste ting bare bli komplisert når du prøver å løse for mange problemer" Hennes kamp med Givenchy var en refleksjon av hennes preferanse for enkle klær og selv i dag klær er kjent for sin eleganse, enkelhet og linje. Tror "elegant enkelhet" når du setter utseende sammen.
 4. 4
  Unngå følgende trender. Det er ingen grunn til å bli påvirket av trender når du allerede er bestemt av din personlige stil. Audrey var ikke påvirket av trender og faktisk, hennes følelse av kom fra hennes tro på kvalitet foran alt annet. Sean Hepburn Ferrer sa at grunnen til at Audrey har vært et ikon i dag er fordi hun bodde hos henne ser hele sitt liv når hun fant den og ikke gjenoppfinne seg selv hver sesong. Mens Audrey elsket mote, hun brukte det som et verktøy for å komplettere sitt utseende, heller enn å la fashion bruke henne. Så i din egen sak, stick med klassikerne som du vet fungerer for deg og kanskje gi et blikk på utviklingen av den enkle tillegg av en farget brosje eller et skjerf som gjenspeiler fargevalget av dagen, men ikke mer - bruk sesongmessige endringer som tilbehøret, ikke som et slaveri til trender. Unntaket fra denne regelen er der en trend skjer samtidig med din personlige stil og ser bra ut på deg, i så fall, kjøpe opp!
  • Audrey var ikke fremmed for å unngå. Ikke bare gjorde hun ikke hoppe inn i siste mote trender, men hun var også noe unikt for sin tid. Opp mot ikoner som Marilyn Monroe og Jayne Mansfield, som var yppig og blond, var Audrey gamine, hittebarn, tynn, brunette, og desidert flatbrystet. Hennes reaksjon var å gjøre det meste av det hun hadde, og å fremheve det!
 5. 5
  Betaler nær oppmerksomhet til. Audreys utseende ble alltid umiskjennelig velstelt og ryddig. Hennes kjærlighet til enkelhet utvidet til å sikre at hun dukket opp rett og slett gjort opp selv om ganske mye arbeid hadde gått inn å oppnå dette utseende. For en enkel, men effektiv utseende, konsentrere seg om omsorg godt for håret ditt, og få det klippes regelmessig. Velg en frisyre som passer deg og revidere utseendet som du alder. Ikke vær redd for å ha en stil som ikke er gjeldende, forutsatt at det ser bra ut på deg, det er det som teller.
  • Det første folk legger merke til er hvordan du ser ut. Som sådan, feilfri hud, velstelte negler, og velstelt hår all materie for førsteinntrykket.
  • Ser bra hjelper deg til å føle deg bra også. Dressing godt for enda en tur til supermarkedet kan gi deg en aura av selvtillit som hjelper deg å kommunisere godt med andre.
  • Ta godt vare på klærne dine. Kjøp kvalitet og holde dem i god form med nøye vask og ved å følge vaskeanvisningen på sine etiketter. Holde dem godt trykket inn og lagret.
  • Audrey trodde på å kjøpe sko en halv størrelse større enn mindre slik at de ikke deformeres over tid eller såre føtter.
 6. 6
  Tenk Audrey Hepburn grunnleggende elementer som mulige grunnleggende for garderoben din. Det var noen elementer av klær som Audrey alltid anses nødvendig. De kan eller ikke kan danne en del av garderoben din, men det er verdt å vurdere dem minst:
  • Den hvite skjorten: Audrey hadde på seg en hvit skjorte i filmen Roman Holiday. Etter dette ble det en klassiker i dameklær. Den beste hvit skjorte er knapp opp, vanlig, og uten pynt. Audrey brukes til å binde henne på livet for en liten titt. Det kan brukes for arbeid med en blazer kastet over det, slitt med ermene rullet opp for å slappe av, eller slitt med et skjørt og hæler for en middag utflukt.
  • Et par kattunge hæler: Audreys hæler var kort og elegant. På 5 "7, Audrey følte seg høyere enn mange aktører på den tiden, og ikke ønsker å fremheve hennes høyde. Hennes valg av rett og slett lagt til eleganse henne og hva mer er, medisinske spesialister fortelle kvinner at den sikreste høyde for hæler er kattunge hæl høyde!
  • Et par leiligheter: Audrey opprinnelige drøm var å bli en ballerina. Omstendigheter hindret henne fra å oppnå denne drømmen, men hun fikk bære over noen av ballerina stil inn i hennes daglig slitasje, og ballett leiligheter var definitivt en av disse valgene. Flats kan gå med mange klær, blant annet bukser og fulle skjørt. De er også stor for høyde reduksjon hvis det er et problem for deg.
  • En montert drakt: Chic utstyres dresser var en annen av Audreys varemerker. En meget god kvalitet dress kan være blandet og matchet med en rekke av de andre klær stykker.
  • Den lille sorte kjolen: Det var Audrey som introduserte dette til oss, både i filmene Sabrina og Breakfast at Tiffanys. viser sin varig betydning som et moteikon den dag i dag. Hennes Givenchy svart kjole fra Frokost på Tiffany er solgt for nesten en halv million pounds i 2006, nå en absolutt essensielt i enhver kvinnes garderobe, er LBD beste vanlig, men kledd opp med ledsagende enheter. For mer informasjon, se Hvordan kle opp den lille sorte kjolen.
 7. 7
  Tenk fritidsklær som audrey hadde det. Når Audrey var å tilbringe tid med sine barn, hagearbeid eller leke med hennes hunder, kledd hun veldig tilfeldig, men hennes avslappende slitasje var fortsatt definert av et merke av eleganse samt komfort.
  • Audrey foretrukne jeans, slacks, Capri bukser, eller khakis til skjørt. For jeans, enten en skinny fit eller en bootcut passform fungerer bra. Hun foretrakk mørk, klassisk denim, men det er fordi det fungerte for henne, så pass på å finne en nyanse av som fungerer for deg. Som for khakis, hadde Audrey det slim fit, og dette ser bra ut på stort sett alle, alle de samme, sørg for å finne en lengde som fungerer for deg.
  • Når det gjelder topper, foretrakk hun polos, (svart), knappen nede skjorter eller t-skjorter. Hun likte dem i en solid farge (hennes favoritt var hvit) og uten noen logoer eller print. Finn en farge som går godt sammen med din hudfarge og hårfarge.
  • Som for sko, et par ballett leiligheter, joggesko, eller italienske kjøring sko (hun likte Ferragamo) er perfekt. De kommer i mange nyanser og mønstre, så finn en som er allsidig og som du liker. Bare vær klar over at Ferragamo sko er ikke billig! Men viktigst av alt, aldri, aldri skimp på kvalitet og alltid tenke på komfort. Det er bedre å ha ett par solide sko enn mange som er ubehagelig og lett falle fra hverandre.
 8. 8
  Velg noen passende tilbehør. Det er noen tilbehør som definerte Audrey Hepburn stil, som følger:
  • En skjerf: Du kan bruke et skjerf på så mange måter at det er umulig å liste dem alle. Hvis du har en skjorte og sytten skjerf, du virkelig har mer enn sytten skjorter! Prøv silkeskjerf for sommer-og kashmir skjerf for vinteren.
  • Mørke solbriller: Disse ser bra ut på alle, og er perfekt for din dyster, "jeg ikke får nok søvn" dager.
  • Lang kveld hansker: For spesielle glamour om natten, hvorfor ikke ha et par lang kveld med din kjole?
  • Pearls: En kvalitet perlekjede er en viktig i ditt smykkeskrin. Unngå altfor store stykker eller falske perler, kjøpe et par små perle øredobber i løpet av et par store falske. I Breakfast at Tiffanys kan du få en følelse av en veldig glamorøs look av Audreys karakterens Holly Golightly er smykker, i det virkelige liv imidlertid Audrey tendens til å foretrekke et enkelt sett med pigger og ikke for mye daglig pryd.
 9. 9
  Opprettholde god holdning. Samt klær og tilbehør, gjør holdning mye for utseendet ditt. Audreys ballett trening lærte henne å aldri se sjuskete og alltid skal vises grasiøs, selv når du slapper av. Audrey sa at "dansere gjør en masse tekniske ting ut av god vane. Når vi slapper vi aldri får slurvete" og hun gjennomførte denne gracefulness over til alle aspekter av livet hennes. Bære deg selv grasiøst og med god holdning i tankene, og du vil bære av det utseendet vellykket, spesielt når ledsaget av en positiv holdning om livet ditt.
  • Står opp gjør rett både deg og klærne ser bedre ut.

Tips

 • Kle deg riktig. Ikke bruke jeans og en t-skjorte til en rød løper-begivenhet, men også ikke ha en fancy kjole ut til lunsj med vennene dine med mindre du har alle enige om å kle seg for noen god grunn.
 • Bland high-end og low-end ting. Hvis du finner noe helt bra for mindre, og kjøpe den. Ikke vær redd for å blande den med mer kostbare elementer heller.
 • Når vi leter etter klær som Audreys så et enkelt søk i nettauksjoner nettsteder for "Audrey Hepburn", og klikk deretter på kvinners klær. La selgerne gjøre jobben med å sortere og finne elementene for deg, kan du bla gjennom sine valg for å se om du er enig og kjøpe det du tror er riktig og av god kvalitet. Vintage klær seksjoner kan være svært nyttig for funn.
 • Aldri kjøpe knockoffs. Det er bedre å ikke ha the real thing enn å ha en forfalskning. I stedet finner en lignende, men billigere element. Eller noe helt annet som du liker. Ha litt respekt for den opprinnelige designeren hardt arbeid og kreativitet, og din egen følelse av god smak.
 • Audrey favoritt designere var Givenchy og Ralph Lauren for klær og Ferragamo-sko. Hun likte også Louis Vuitton vesker.
 • Audrey favoritt fargene var hvit, svart og rosa, selv om hun sjelden hadde på seg rosa.
 • Audrey sies å ha likt "Joy" parfyme, og Givenchy oppdrag Francis Fabron å lage parfyme L'Interdit for henne. Men uavhengig av hvilken type parfyme Audrey likt eller brukt, finner parfyme som passer best til din stil og dine behov, det kan også være ingen parfyme i det hele tatt, holde ting enkelt!

Advarsler

 • Audreys ekstrem tynnhet skyldes underernæring under andre verdenskrig, kombinert med hennes streng disiplin som danser. Stilen krever ikke at du skal være ekstremt tynn, men å gjøre det meste av det du trenger!
 • Som med noen forslag på stil, plukke og velge hva som fungerer best for deg. Prøver å helt etterligne en annens stil bærer risikoen for senke din egen selvtillit. Hvis Capri bukser og ballett leiligheter ikke smigre deg, kan du ikke miste søvn over kaste dem fra stilen din.

Ting du trenger

 • Klær
 • Tilbehør
 • Biografier om Audrey Hepburn (besøke ditt lokale bibliotek)
 • Internett-tilgang for å forske bilder