Wkano

Hvordan å ha en søt og sprudlende personlighet

Vil du være en av de søte jenter med søt stil og en sprudlende personlighet? Din tid er kommet! Les denne artikkelen og du vil være en av dem snart!

Trinn

Hvordan å ha en søt og sprudlende personlighet. Henge ut med alle til å gjøre mange kule venner.
Hvordan å ha en søt og sprudlende personlighet. Henge ut med alle til å gjøre mange kule venner.
 1. 1
  Bruk søte klær. Du kan bruke neonfarger, eller pasteller og andre sprudlende, søte farger! Ha din egen unikt søt look med ting som gjør at du føler deg trygg inkludert!
 2. 2
  Accessorize selv! Slitasje søte armbånd og øredobber og bære rundt en stilig veske som går med antrekket ditt. Pashminas er veldig søt også! Finn noen tilbehør som virkelig utfyller dine antrekk, men ikke gå over med masse tilbehør.
 3. 3
  Henge ut med alle til å gjøre mange kule venner. Ikke bli bety eller være irriterende. Du kan være venner med hvem du vil, og selv om noen ikke er din venn, være hyggelig. er gratis, så gi det ut!
 4. 4
  Gi deg selv en søt frisyre. Du kan få håret klippet kort og venstre ned, eller du kan ha håret opp i søte, lave musefletter med en fin hårspenner. Husk matcher håret også med drakter så prøv å ordne håret til å se fint med antrekket ditt.
 5. 5
  Ikke forbanne! Det gjør at du kommer ut som en frekk person! Si ord som "Oh Poo!" hvis det er nødvendig.
 6. 6
  En glad jente er en attraktiv jente! Når alt dette kommer sammen, husk at smilende er nesten aldri upassende. Du vet ikke hvor mye noens dag kan lysnet av bare ett ekte smil. Prøv å bære rundt en pust mynte eller tyggegummi når du kan hvis du ikke kan pusse tennene. Snakke med noen virkelig hyggelig er betydelig mindre av en stor opplevelse hvis det er hest pust involvert med noen av partene. Hvis du ønsker å forsiktig foreslå en mynte, ikke bare gå opp til den personen hånden dem en super-sterk mint og permisjon. Tilby en til så mange mennesker som mulig, fordi det er utter-pinlig å være den eneste tilbudt en mint eller tyggegummi. (Bringing mints / tyggis et par ganger i uken, så lenge de ikke begynner forventer du å få det, er alltid en fin gest, og det veldig mye verdsatt av alle).

Tips

 • Vær deg selv. Ikke vær noen andre. Alle andre er allerede tatt!
 • Å være sprudlende kan få deg flere venner, når de ser at du er alltid glad og utadvendt, vil de ønske å tilbringe tid med deg.
 • Ikke gå inn i skole / arbeid med en gretten ansikt. Det er skjemmende, og ingen vil ønske å snakke med deg.

Advarsler

 • Noen mennesker kan hate deg fordi du er fengende og stilig, men ikke bry deg om det, bare unngå dem! Hvis de ikke liker deg, hvorfor det noen rolle?
 • Prøv aldri å sladre, det bare kommer tilbake for å skade deg til slutt.
 • Ikke mer enn det, vil folk begynne å tro at du er irriterende hvis du gjør.