Wkano

Hvordan å ha en tilbake til skolen makeover

Er du lei av jeans-og-på-skjorte utseende? Ønsker du å makeover deg selv slik at du kan slutte å stirre på garderoben din i 15 minutter før du går til skolen? Denne guiden vil lære deg hvordan å ha en back-to-school makeover, fra holdning til mote og alt i mellom! Disse enkle tingene kan virkelig hjelpe deg! Gir deg et unikt utseende for det nye skoleåret!

Trinn

Hvordan å ha en tilbake til skolen makeover. Tenk over hva du trenger å jobbe med.
Hvordan å ha en tilbake til skolen makeover. Tenk over hva du trenger å jobbe med.
 1. 1
  Tenk over hva du trenger å jobbe med. Håret ditt? Din holdning? Noen ganger er det veldig vanskelig å finne ut hva du trenger å jobbe med. Spør deg selv. Fortsatt vet ikke? Be om en ny mening, og en tredje og muligens en fjerde. Jo flere jo bedre!
 2. 2
  Lag din egen stil. Fashion handler om å ha det gøy med ditt utseende og uttrykke deg. Du trenger ikke å ha designer klær for å være moteriktig. Prøve og skape et mangfoldig garderobe, som består av klær som er din stil, ikke andres.
 3. 3
  Hvis du bærer uniform, krydre dem opp! Legg noen fargerike halskjeder, funky armbånd, øredobber, osv. Også gi deg noen kule frisyrer. Du trenger ikke å farge hele håret rosa! Bare sette håret i franske fletter med noen kule hår bånd!
 4. 4
  Få noen grunnleggende elementer og noen trendy elementer. Blande ting opp! Bland vintage med trendy elementer, designer elementer med mindre dyre ting, jentete elementer med gutteaktig elementer; og alt annet du kan komme opp med! Ikke ha en merkevare head-to-toe. Være mote fremover, men ikke være en trend-jageren!
 5. 5
  Dra på shopping i minst to uker før skolen. På den måten vil du bli vant til de nye klærne. Husk, det handler om stil, ikke Teen Vogue-tallet. Prøv sparsommelighet og vintage. Du vil se helt unik.
 6. 6
  Få flørtende undies. Som virkelig øke selvtilliten din! Men ikke føler seg presset til å bære thongs bare fordi vennene dine er. Samme gjelder med BH. Hvis du ikke er klar for en, ikke gå ut og kjøpe en C cup bh bare fordi vennene dine er chesty. Dette vil gjøre deg virke desperat.
 7. 7
  Få søte vesken som du kan bruke ofte. Det trenger ikke å matche alt. Det kan være helt tilfeldig. Det vil være din signatur. Det trenger ikke å være designer. Du kan finne gode vesker til billige priser på Marshalls og TJ Maxx.
 8. 8
  Utstyre med smykker / tilbehør som du liker. De trenger ikke å matche. Chunky armbånd og halskjeder er flott med vanlig t-skjorter, og det er alltid fint å ha en kjede / armbånd som går med noe. Claire og H & M er flotte steder for rare, funky ting.
 9. 9
  Få fin kvalitet sko. De bør være komfortabel, og, igjen, trenger de ikke å samsvare nøyaktig hvert antrekk. Bruk disse polka dot flats med at stripete topp. Folk vil beundre din tillit. Og hvis ikke, hvem bryr seg?
 10. 10
  Sørg for at frisyren er riktig for deg. Det samme frisyren vil ikke nødvendigvis se bra ut på en rett-haired jente og en krøllete håret jente. Du trenger ikke å farge håret, men hvis du vil, det er helt greit å gjøre det på egen hånd så lenge du følger instruksjonene HELT. Hjelp er også bra, spesielt på den første gangen.
 11. 11
  Få en hårklipp som ser bra ut på deg. Lag, side smell, blond høydepunkter, uansett. Pass på at stil er riktig for håret ditt!
 12. 12
  Få noen hairstyling ideer. Ikke ha hestehale hver dag! Rotete boller, feide side smell, franske fletter og lav hestehale er alle varme frisyrer. Eller du kan bare ha håret ned!
 13. 13
  Vær komfortabel med vekten din. Spis et godt kosthold, drikke mye vann, og trene bare for å være sunn. Du trenger ikke å være stokk skinny å få venner, og du trenger ikke å gå opp i vekt hvis du er unaturlig tynn, heller, med mindre legen din forteller deg det er usunt.
 14. 14
  Husk, er mindre mer når det kommer til sminke. Et lag med mascara, en sveip av lipgloss, og noen naturlig makeup er sannsynligvis alt du trenger. Ikke hoper det på med mindre du ønsker å se ut som et sirkus klovn! Men er litt av øyenskygge eller eyeliner bra. Hvis det er din stil gjør det, bare bruke ditt eget skjønn. Og sørg for å sette det på etter gym i løpet passerer periode (ca 5 minutter) og hast for å komme tilbake til klassen
 15. 15
  Utvikle noen nye talenter til å øke din selvtillit og interesserer folk i deg. Lær å stå på hendene, bli en bedre artist-uansett hva du føler for å gjøre.
 16. 16
  Vær trygg. Folk kan føle utrygghet og det er en stor turn off. Du bør også være utadvendt! Folk liker å være rundt utgående mennesker. Men du trenger ikke å være vill og gal! Også være hyggelig mot andre. Hvis du alltid bety for folk, vil de ikke ønsker å være rundt deg. Men hvis du er virkelig hyggelig hele tiden, noen mennesker vil ta dette til sin fordel. Ikke la dem slags folk bruker deg.
 17. 17
  Ikke prøv å være populære. Bare være fornøyd med deg selv og folk vil bli trukket til dette!

Tips

 • Den største hemmeligheten er å smile! Folk trekkes til glade, positive mennesker.
 • Gjør dette for deg selv, for ikke å passe inn med din gruppe eller bli populær.
 • Hvis du vil, få en favoritt parfyme. Det ville være din signatur lukt.
 • Ha det gøy med makeover din. Sørg for at du er fornøyd med måten utseende.
 • Ikke overdriv makeover hvis du er tilbake på samme skole. Folk kommer til å merke at du prøver Hvis du bleket håret, fikk en perm, og ser ut som du nettopp gikk av forsiden av Teen Vogue!
 • Når det er sagt, ser ikke ut som du prøver. La folk bare subtilt merker at nye look!
 • Ikke glem, du er fortsatt deg! Ikke la makeover gjøre deg til en annen person.

Advarsler

 • Ikke gjør parfyme den sterkeste duft du kan kjøpe, du vil holde lukten i din egen personlige plass, ikke gjør folk gispe etter frisk luft når du går i et rom.
 • Være et individ. Du trenger ikke å være som alle andre for å bli likt.
 • Ikke vær falsk bare for å bli "likt" av de kule eller eldre mennesker. Det er hvordan du miste din popularitet, dine venner, og hvem du er.
 • Denne guiden er ikke personlig, så hold det i tankene.
 • Noen mennesker kan bli sjalu. Ignorere dem. Du bør ikke bry seg om hva andre mener om deg.
 • Denne guiden er ikke om å være populær. Det handler om å være DEG!