Wkano

Hvordan å være vakker for første skoledag

Den første dag. Dette er viktig, hvis du planlegger å se kjempebra og gir et godt førsteinntrykk! Det er enkelt og lett å følge for de som har en vanskelig tid.

Trinn

Hvordan å være vakker for første skoledag. Start en skjønnhet rutine.
Hvordan å være vakker for første skoledag. Start en skjønnhet rutine.
 1. 1
  Starte tidlig. Det første du kanskje vil gjøre er å gå på shopping. Ingen ønsker å se de samme klærne du hadde i fjor. Prøve nye ting som ser kjempebra på din kropp og et flott par jeans hjelpe også. Du vil ikke gi et dårlig inntrykk på første skoledag! Vil du sørge for å ha alt satt natten før. Husk også å nappe øyenbrynene - hvis du må.
 2. 2
  Start en skjønnhet rutine. Våkn opp om morgenen og starte dagen med frokostblanding (varmt eller kaldt), ingenting er for sukkerholdig eller det kan sinke deg i løpet av dagen. Hvis du ikke tar en dusj natten før, gjør det nå! Det viktigste du ønsker å huske er at varmt vann fratar deg av fuktigheten ansiktet behov, så hvis du insisterer på å ta en varm dusj, bruke fuktighetskrem etter at du får ut. Barbere leggene, hvis du vil være iført Capri bukse eller shorts, er dette et must. Puss tennene mens de fortsatt i et håndkle, og deretter stelle håret. Før du bestemmer deg for å blåse tørke håret, bruke spray eller en permisjon i håret produkt som bidrar til å beskytte den mot varme. (Husk at det er alltid godt å endre opp håret en gang i blant.) Pensle dem Pearly hvite og bruke spisepinner, spesielt hvis du har sensitiv hud. Nå er det på tide å kle seg. Når du gjør det, sørg for at neglene er rene og fri for sprekker. For en enkel løsning, påfør klar neglelakk.
 3. 3
  Gjør deg klar til å gå! Gjør at du har din veske, og du ta opp alt du trenger fortsatt å gjøre. Hold ekstra sminke i vesken. Se i speilet og fortell deg selv hvor flott du ser ut! Forlate huset med et smil og føler seg trygge på å gjøre det. Husk at når du kommer til skolen ingen liker å se en rynke i ansiktet ditt, selv om du har hatt en dårlig dag, så smil - ved å gjøre det vil du tiltrekke seg positiv oppmerksomhet!
 4. 4
  Slapp av! Bare fordi skolen er rett rundt hjørnet, og du kan ikke bli kvitt det bassengvannet lukt betyr ikke at du må gjemme seg under dyna. Ikke rush gjennom disse trinnene som det er i morgen! Ta deg god tid og slappe av for best resultat.
 5. 5
  Velg din garderobe. I stedet for å gå på en gigantisk shopping tur på slutten av sommeren, prøv å gå på små små gjennom det. På den måten kan du ta deg god tid og vil ikke angre på at du stormet gjennom butikken i løpet av noen timer. Også, prøver ikke å få "antrekk", men bare klesplagg du kan mikse og matche. Sjansene er, hvis du får antrekk, så din garderobe vil være det samme hver uke. Få minst fem nye skjorter, og to nye bunner. Så når du er ferdig med å bestemme din garderobe, plukke ut antrekk for den første uken av skolen. Prøv å bruke din favoritt antrekk på den første dagen. Dessuten er en god ting å gjøre for å bære bare noen nye klær. Kanskje en ny skjorte, med din favoritt skjørt. Og en ny armbånd, men med den søte kjede har du elsket for alltid! På den måten vil du føle deg komfortabel med å bruke det du elsker, men også ser flott ut i noen nye tråder!
 6. 6
  Sette realistiske forventninger. Ikke sett deg urealistiske mål. Det vil gjøre deg mer stresset og vil ende opp med å gjøre deg skuffet og trist. Gjør de tingene du vet du kan endre og elske deg selv nå, ikke senere.
 7. 7
  Forberede seg. På natten før skolen, ikke rengjør rommet ditt, det kan skape stress for deg enkelt. Legg ut dine antrekk på kommoden din, ta et bad, og vaske håret med en fin avslappende såpe og sjampo. Gå til sengs åtte-ni. Sett et glass vann ved siden av sengen og lese en bok i sengen, uansett hva roer nervene før den store dagen. Du kan også få neglene gjort og få en ansiktsbehandling. Morgenen den første dagen, våkner 1-2 timer før du reiser. Gjør alt du trenger å gjøre for å holde seg ren og oppfrisket hele dagen. Prøv å velge en frisyre som ikke krever konstant vedlikehold eller vil gjøre at du føler skjemmende eller ubehagelig.
 8. 8
  Ta det med ro. Det er bare skole, ikke et moteshow. Ikke vær redd for å bære din favoritt par hullete jeans (bare ikke altfor dratt). Husk at du vil gjøre det bra! Det vil alltid være minst et par mennesker som vil se ut som de bare krabbet ut av sengen. Ikke tenke på det for mye, fordi alle er nervøs og bekymret for den første dagen.

Tips

 • Ikke glem skolemateriell.
 • Smile!
 • Ikke ha samme antrekk to dager på rad, selv om du vasker det.
 • Slapp av og ha tillit til deg selv. Bare være lykkelig.
 • Ikke ha på deg første dagen antrekk før den første dagen.
 • Husk at du kommer til å få gutter til å like deg.
 • Husk: du får bare ett førsteinntrykk.
 • Etter den første uken, vil folk ikke engang gjenkjenne klærne.
 • Når du går ned i hallen, holde hodet opp og se rett frem for en trygg, runway-modell look. Tillit er nøkkelen.
 • Vær deg selv og verden (spesielt skolen) vil gå din vei.

Advarsler

 • Alltid ta hensyn til den personen som snakker.
 • Aldri henge slapt!
 • Hold et godt fokus.
 • Hvis du er i barneskolen, ikke bære for mye sminke fordi du kan få inn masse trøbbel!
 • Ikke vær en diva fordi det vil påvirke din popularitet.
 • Aldri sette på for mye sminke fordi det ser og føles fake!
 • Dont være så slem og så uptight du bare se ut som en tosk
 • Ikke prøv for hardt, blir det veldig tydelig.
 • Ikke passere notater fordi du vil komme i trøbbel.